Kimberly Russel 2019

Hallo Pretty,

Heel erg leuk dat je op mijn site, mijn blog, mijn online plekje een kijkje neemt, welkom! Ik zal mij even voorstellen, ik ben Kimberly Russel en ik ben 28 jaar en woon samen met mijn Maine Coon mix Zoë in Enschede. Ik heb “één” grote valkuil en dat is in mijn hoofd zitten. Dat terwijl ik veel ideeën heb, ik vol loop van de inspiratie en meerdere passies tot mij beschik. Als zelf therapie om meer mindfull te zijn en bezig te zijn met mijn innerlijke happiness ben ik dat alles gaan “releasen”. Hier op mijn online paradijs. En wauw, wat voelt dat fijn. Alles wat je hier ziet, leest en proeft verteld wat over mij. Daarom houd ik het stukje over mij kort, je leert mij vanzelf kennen en ik hoop jou ook!

KimberlyRussel.nl

Yess, mijn persoonlijke site. Dé plek waar ik mijn hoofd kan legen, mijn diversiteit in creativiteit kan uiten en hoop een leuke persoonlijke en echte blog kan vormgeven. Waarmee ik jou kan entertainen, inspireren en kan laten groeien. Een plek waar ik kan delen wat ik leuk vind en O o dat is vèèl. Zoals tips en weetjes, recepten, fijne ingrediënten, happiness, reviews, muziek, interieur, persoonlijke verhalen, Shoplog’s, Duurzame materialen, Mindfulness, boeken, hotspots, papier frutsels en ik kan zo nog wel even doorgaan hihi.

Blogpost schema (vanaf april 2019)

Woensdag, donderdag en vrijdag staat er om 07:00 uur een divers artikel online. Altijd een verrassing!

Iedere eerste vrijdag van een nieuwe maand post ik een recept.

Iedere 11e van de maand post ik (samen geschreven met mijn vriend, vader of broertje) een mannelijk gerelateerd artikel in natuurlijk de categorie “Mannen dingen”.

Meer weten?

Als je iets wil weten over mij(kun je ook mijn persoonlijke verhaaltjes in de categorie persoonlijk lezen), dit blog of gewoon in contact wil komen. Bekijk dan de “contact” pagina of zoek mij op via Instagram. Dankjewel voor het lezen! Voor als je het nog niet was opgevallen, ik gaf je zojuist een knipoog, een natuurlijke. Liefs,

Kimberly 

7