Hallo Lovely,

 

Heel erg leuk dat je op mijn blog een kijkje neemt, van harte welkom! Ik zal mij even voorstellen, ik ben Kimberly Russel en ik ben 26 jaar jong en ben dit blog, KimberlyRussel.nl spontaan en met veel liefde begonnen op 1 november 2015.

Omdat ik verschillende soorten passies heb, was ik eigenlijk al vanaf mijn studie periode een beetje aan het worstelen en switchen van opleidingen om er achter te komen wat ik nou precies wil doen in het leven. Ik ben erg creatief en ik hield van zoveel dingen dat ik het lastig vond om één ding te kiezen. Door vele en verschillende omstandigheden in mijn thuissituatie kreeg ik begin 2015 pas door dat ik mezelf aardig uit het oog aan het verliezen was en lijden aan een depressie. Ik nam een jaar “pauze” (van mijn studie) om bepaalde dingen te verwerken en om aan mezelf te werken want wie was ik nou eigenlijk en wat wil ik, waar word ik gelukkig van? Het was namelijk tijd voor mij om mezelf te zijn en mijn leven te leven, ik moest echt vanaf 0 beginnen. Al gauw merkte ik dat ik het uiten van mijn creativiteit miste, wat aardig divers is. Al een hele lange tijd miste ik ook het contact van “vriendinnen” omdat sinds mijn verhuizing naar het oosten mijn toenmalige vriendengroep een beetje uit elkaar is gevallen en er nog geen nieuwe is ontstaan. Ook al ben ik erg zelfstandig en vermaak ik me prima alleen, begin je toch na een tijd een “vriendin” te missen om leuke meiden dingen mee te doen. Waardoor eigenlijk het idee om een blog te beginnen spontaan mijn hoofd te binnen schoot. Wat ergens een beetje raar en onverwacht is omdat ik eigenlijk helemaal geen blog’s lees, zo nu en dan kijk ik wel graag op de blog van Serena (Beautylab.nl), maar ik ben meer van de YouTube filmpjes. Het was ineens zo vanzelfsprekend om een blog te beginnen want ik kan op dit platform alles delen wat ik maar wil met jou en dat zijn twee dingen die mij gelukkig maken: mijn creativiteit kwijt kunnen= mezelf kunnen zijn + het delen ervan met jou= “vriendinnen” contact. Mijn blog KimberlyRussel.nl is een persoonlijke Lifestyle blog geworden met een natuurlijke twist. Alles wat je hier namelijk ziet en leest heb ik zelf geschreven, zelf gemaakt en zelf gefotografeerd. Maar waarom de natuurlijke twist? Dat vertel ik je in de “korte” beschrijving bij de categorieën die ik gekozen heb hier onder. 

Op Maandag, Woensdag en Vrijdag om 10:00 s’ochtends post ik een divers artikel met een natuurlijke twist die je kunt vinden onder de vier hoofd categorieën die ik Beauty Room, Clothing Room, Dining Room en Living Room genoemd heb.

  • In de categorie Beauty Room, vind je natuurlijk alles wat met beauty en dus de verzorging van het vrouwenlichaam te maken heeft. Ik weet nog goed dat ik mijn moeders lippenstift maar al te leuk vond en toen ik een tiener was altijd bezig was met het creëren van (heftige) oog-looks. Ik hou van Shea boter, rozenwater body & face mist en knip mijn haar altijd zelf. Ik schrijf in deze categorie over producten die voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten bestaan en die zo min mogelijk schadelijke en synthetische stoffen bevatten. Ook vertel ik af en toe waarom ik bepaalde ingrediënten vermijd en highlight ik dit ingrediënt of vertel ik er iets over in het artikel zelf. Waarom? Omdat we allemaal natural beauty’s zijn en ik vind als we weten wat we in ons haar en op ons gezicht smeren, we ook bewustere en groenere keuzes voor onszelf kunnen maken en dan eerder zullen grijpen naar producten die de natuur ons te bieden heeft voor een natuurlijke schoonheid.
  • In de categorie Clothing Room, deel ik mijn passie voor kleding. Al als jong meisje was verkleden mijn grootste passie, vooral in mijn oma haar donkerblauwe stippeltjes jurk en gouden oorbellen. Ook maakte ik op de middelbare school skinny jeans van mijn G-star Jeans met wijde pijpen, een jaar later lagen er skinny jeans in de winkels én ik was zo gelukkig! Ook kwam ik er al gauw (na Dirty Dutch met nieuwe sneakers) achter dat je sneakers met gezichtsreinigingsdoekjes super goed schoon kreeg. Ik heb altijd gehouden van kleding dat ademt daarom kies ik graag voor natuurlijke stoffen. Nou ben ik bewust dat ondanks katoen een erg fijne stof is ook een erg vervuilende stof is en niet de gezondste om te produceren (door de bestrijdingsmiddelen die gebruikt worden om mooi katoen te krijgen). Ik probeer daarom steeds vaker biologisch katoenen kleding te kopen. Maar ook heb ik een liefde voor tweedehands en gerecyclede kleding. Ook deel ik graag mijn liefde voor lederen schoenen en tassen, lovely sieraden, leuke shoppingtips, exposities en look-books.
  • De categorie Dining Room, kan echt niet ontbreken want ik ben echt een (soul) food lover. Ik ben door mijn moeder mezelf een beetje gaan verdiepen in Whole Foods, om zo puur mogelijk en eerlijk te eten. Al hou ik ook van mijn vaders Surinaamse kip, consumeer ik zo min mogelijk dierlijke producten. Daarom zullen de recepten die ik hier met jou deel alleen uit de beste biologische ingrediënten bestaan en voornamelijk plantbased zijn omdat ik een beetje aan het experimenteren ben. Ook deel ik mijn favoriete vegetarische snacks en mijn passie voor leuke (duurzame) keukenspulletjes. Werken met bamboe is mijn favoriet, plastic is in mijn keuken niet toegestaan, hihi.
  • Dan hebben we de laatste categorie: Living Room, waarin ik mijn liefde voor paper stuff, mindfulness, interieurstyling tips en inspiratie, cadeau tips en inpak inspiratie, persoonlijke verhalen en DIY’s met je deel. Een van mijn leukste categorieën vind ik zelf, hihi. Vanaf het moment dat ik mijn eigen kamer moest opruimen (wat ik helemaal niet erg vond) schoof ik om de twee/drie weken mij kamer in een andere setting. Mijn boekenkast anders indelen werd wekelijks gedaan (nu nog steeds, Oepsie) echt een van mijn favoriete bezigheden was dat, boekjes bovenin met een vaasje er naast, op de middelste plank mooie beauty spulletjes, daar onder in bij passende kleuren wat accessoires en tijdschriften. Ik ben altijd heel erg precies geweest met dat soort dingen. Interieurstyling? Mijn forte.  

Zoals je kunt zien ben ik best wel divers in mijn interesses en nieuwsgierig naar nieuwe dingen, waardoor het online platform uitermate geschikt is voor mij om lekker mezelf te zijn en mijn diversiteit in creativiteit met een natuurlijke twist in te uiten. Ik vind het erg leuk om stiekem een groene sfeer aan mijn blog te geven die ik toegankelijk vind voor iedereen, duurzaamheid zit in kleine dingen. “It’s al in the details” en hier, op mijn plekje hoop ik je met mijn verschillende passies misschien te kunnen inspireren. It’s all about happiness! Ik vind het heel erg leuk dat je de tijd genomen hebt om mijn Over mij pagina te lezen, dankjewel! Liefs,

 

Kimberly 

3