Hey pretty! Voor vandaag heb ik geen artikel geschreven. Ik was zo druk bezig met wat aanpassingen hier op mijn blog (zoals je misschien wel kunt zien). Dat ik tijd te kort kwam om nog een artikel te schrijven.

Morgen zullen er daardoor twee verschijnen, inclusief het eerste artikel in mijn nieuwe categorie: Man. Ja! Ik begin met reviews te schrijven over natuurlijke mannen beauty producten, Fashion, cadeau tips en meer. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, maar met behulp van de mannen die ik om mij heen heb zoals mijn vader, broertje en mijn vriend.

Sorry voor het niet aan mijn planning houden. Ik wou mijn blog gewoon een beetje updaten en aanpassen aan nu en kwam daardoor in “tijdsnood”. I am sorry. Tot morgen! Liefs,

Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.