Hello Beautiful, wat kan het soms lastig zijn om een goede natuurlijke conditioner te vinden. Zeker als je er last minute bij je late avond boodschap er pas aan denkt. En je die avond toch echt je haar moet wassen en daarna moet verzachten! Ik ging toch maar een gokje wagen bij de Jumbo. Waarbij mijn oog viel op de promotie van deze “nieuwe” Garnier Loving Blends hydraterende conditioner.

Loving Blends

Ik was altijd een beetje sceptisch over de Loving Blends verzorgingslijn van Garnier. Merken willen nou eenmaal graag mee liften op de “Natural” “trend”. Daarom had ik er nog niets van geprobeerd en over geschreven (nog steeds teleurstellende ingrediënten). Ik dacht, dit zal wel het zoveelste product zijn die claimt O zo natuurlijk te zijn. Maar om eerlijk te zijn ben ik best een beetje verbaasd. De conditioner die voor wel 98% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, is verrijkt met biologische amandelmelk en agave sap. Al is er niets op de verpakking aan certificaten te zien die dat kunnen bevestigen. Op de ingrediëntenlijst heb ik niet echt een ingrediënt gespot die ik liever zou willen vermijden. Zo ver, oké dus. Dan heb ik dus niet gesproken over de shampoo.

De conditioner

Als eerst: de geur. De conditioner heeft een heerlijke zachte geur (natuurlijk door de amandelmelk!) en maakt mijn haar voelbaar zacht. Ik vind dat het product doet wat hij zou moeten doen. De conditioner “luistert” zelfs een beetje naar mijn haar en doet het ontwarren (dat is een persoonlijke must voor mij. Binnenkort meer hier over), minder pluizen en verzachten. Ik met mijn krullende haren vindt het erg fijn om een luchtige bos haar te hebben. Zeker wat langs mijn schouders en rug zwiert. Dat geeft mij iets extra’s, extra vrouwelijkheid.

Tip! Laat de conditioner eens 10 minuten in je haar zitten voor extra hydratatie en zijde zachte krullen.. Uhm haren.

Review • Garnier Loving Blends hydraterende Conditioner met voedende amandelmelk • 98% Natuurlijke ingrediënten

Ingrediënten Garnier Loving Blends hydraterende conditioner

Water, Cetearyl alcohol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Soja oil, Sweet almond seed extract, Agave Tequilana Leaf extract, Aloé Barbadensis leaf juice, Sodium hydroxide, Helianthus Annuus seed oil, Coco-caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyl-Trimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Xanthan G, Tartaric Acid, Cetyl Esters, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Dehydroacetic Acid, Linalool en Parfum.

Prijs & Product

Een flacon a 200ml Garnier Loving Blends hydraterende conditioner heeft een prijs van €3,32 (verschilt per winkel) en heb ik gekocht bij de Jumbo. Maar is ook bijvoorbeeld bij Etos en het Kruidvat te koop. Na openen is het product 12 maanden houdbaar.

Pro’s & Con’s

 • Het product bevat biologische* Amandelmelk (fairtrade coöperatie) en Agave sap
 • Het bevat een natuurlijke alcohol en een minimale hoeveelheid siliconen
 • Er zijn diverse planten extracten en oliën aanwezig
 • Ontwart het haar, maakt mijn semi droge haar voelbaar zacht
 • Heeft een heerlijke zachte en aangename geur
 • Fijne crème-achtige structuur
 • Kun je een beetje mee “spelen”, ook wel wat langer laten intrekken voor een betere productopname
 • Heeft met €3,32 voor 200 ml een zeer vriendelijke prijs
 • Mooi vormgeven gerecyclede verpakking
 • Oké natuurlijke optie als basis conditioner
 • Gewoon bij de supermarkt verkrijgbaar!
 • Garnier (L’Oréal Nederland BV)

*Er zijn geen officiële certificaten zichtbaar op het product.

Tot slot

Nou is deze conditioner natuurlijk niet dé “Organic onevan alle conditioners. Maar als je zoals ik last minute een boodschapje aan het doen bent en je hebt niet veel keuze, is deze prima. Voor de lage prijs van dit product kun je niet helemaal verwachten dat de (biologische) ingrediënten die er in zitten vers van de pers zijn. Maar voor een “conventioneel” merk die wat meer van de natuur in haar producten toelaat (en de troep verminderd), vind ik deze conditioner een goed begin. Ook mijn haar was happy. Ik hou ervan als de conditioner de klitten in mijn haar losmaakt. Waardoor ik eigenlijk nooit mijn haar hoef te kammen voor het kammen zelf. I like this Loving Blend! Have a lovely day. Liefs,

Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.