Een klassieker toen ik vroeger woensdag’s s’middags thuis kwam uit school. En daar een heerlijke boterham soms een pistolet, voor mij klaar lag Mama’s tonijnsalade. Het was extra feest als ze het even in de oven had gedaan met kaas er bovenop. Yummmie! Het recept is simpel en veelzijdig. Je kan het eten als lunch, door een (pasta) salade of op toastjes en een blaadje witlof als party snack.

Wat heb je nodig voor Mama’s Tonijnsalade?

  • 1 blikje (uitgelekt) MSC tonijn
  • Klein rood uitje (gesnipperd)
  • 1 stengel bleekselderij (fijn gesneden)
  • Snufje zwarte peper
  • 2,5 el Helman’s mayonaise
  • 1 kleine el mosterd

Mama’s Tonijnsalade Recept Kimberly Russel

Let’s start!

  1. Doe de gesnipperde ui en de fijngesneden bleekselderij in een kom. Maak met een vork de ui los en meng het samen met de de bleekselderij.
  2. Lek de tonijn uit en voeg het aan de kom toe. Voeg een snufje peper naar smaak toe en doe dan de mayo en mosterd erbij.
  3. Alles goed met elkaar mengen tot een fijn mengsel en Mama’s tonijnsalade is klaar!
  4. Voor extra freshness zet je de salade even in de koelkast

Enjoy! Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.