Voor de sushi liefhebbers! Ik kwam onlangs dit sushi servies tegen bij Flying Tiger. Echt een hebbeding als je wel eens sushi besteld of zelf graag sushi maakt. De schaaltjes zijn gemaakt van keramiek en natuurlijk ook bruikbaar voor andere doeleindes. Ik ben nou eenmaal een schaaltjes liefhebber dus dit setje was al gauw gekocht. Alles bij elkaar ook nog voor een leuk prijsje!

Prijs en product sushi servies

  • Beukenhouten stokjes, setje van 4 €1,-
  • Keramieken stokjes-houder per stuk €1,-
  • Keramieken schaaltje voor Soya saus of wasabi €1,-
  • Keramieken schaaltje voor boontjes, rijst of sushi €3,99

*Bamboe “snijplank” €2,79 Kik, Sushi matje of placemat €1,29 Søstrene Grene

Hebbeding: Sushi servies @ Flying Tiger

Persoonlijke twist

Al met al een leuk setje voor een sushi avond. Naast de artikelen die ik heb uitgekozen is er meer verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld een mooie stenen presenteer plank, sushi matje (wat ik al had) en andere sushi benodigdheden. Ik hou van bamboe waardoor ik de stenen plank niet had uitgekozen. Ook vind ik het erg leuk om van alles en nog wat te combineren als tafel gerij en presentatie. Zoals wat ik hier heb gedaan met verschillende houtsoorten. Zo kun je een persoonlijke twist geven met de spulletjes en stijl die je al in huis hebt. Ook hoef je daardoor niet alles aan te schaffen om zelf een leuk sushi servies te creëren en het aantal van de schaaltjes, kommetjes en stokjes houders (ook leuk als prop) afwisselen.

Even een vraagje

Shop jij wel eens bij Flying Tiger en wat koop jij daar dan? Ben je ook een sushi liefhebber? Nou moet ik toegeven dat ik niet fan ben van de ‘originele’ sushi, ik eet namelijk geen rauwe vis, vis kuiten etc. Ik hou het graag bij de vegan sushi, boontjes, rijst en zeewier of de sushi met de gefrituurde kip. Yummm! Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.