Farfalla Immortele Blossom water: een spicy collageen stimulerende toner geschikt voor de rijpere en gevoelige huidtypes. Het verzacht de huid en geeft haar een natuurlijke glow. De geur die je doet denken aan een Indiase markt geeft de toner een “spicy” twist. In een mooie glazen flacon staat het ook nog eens leuk bij je beauty-spulletjes. Als toner voor bij mijn avond “ritueel” vind ik dit product door het eerder genoemde, erg geschikt. Lees verder voor meer informatie over “Immortelle Blossom“.

Sinds mijn favoriete toner met rozenwater niet meer verkrijgbaar/uit het assortiment is op ecoverde.nl. Ben ik op zoek gegaan naar iets anders. Farfalla heeft qua vormgeving een upgrade gekregen waardoor de verpakkingen passend bij de producten: er goed uitzien. Dit sprak mij (sucker for packaging) natuurlijk meteen aan en ging een beetje rondneuzen. Ik kwam deze toner tegen en de naam “Immortelle Blossom” vond ik bijzonder klinken.

Helichrysum Italicum Extract, Helichrysum Italicum Bloemolie. De Immortelle-bloem of strobloem uit de zonnebloemfamilie komt hoofdzakelijk uit de Middellandse Zee. In huidverzorging heeft het samentrekkende, antiseptische en antibacteriële eigenschappen. Het is ontstekingsremmend en schimmelwerend en geschikt voor de behandeling van acne, eczeem, atopische dermatitis, psoriasis en ontstoken huid. Het kalmeert niet alleen de gewonde huid, maar voorkomt ook littekens. Immortelle kan ook worden gebruikt voor aderproblemen en spierpijn en voedt de huid na het zonnebaden.

Nou, dat is een hele mond vol! Zoals je misschien wel weet hou ik van producten die veelzijdig zijn. Na het lezen van het bovenstaande heb je dan ook zeker een “wondermiddeltje” in huis. Ik gebruik dit product echter maar een paar weken omdat ook daadwerkelijk te kunnen bevestigen. Nou kan ik wel zeggen dat het mijn huid een oppepper geeft. Mijn huid voelt zijde zacht aan, het geeft mij een gezonde gloed en een egale tint. Als ik opsta ziet mijn gezicht er ook niet zo “vermoeit” meer uit als mijn normale slaapgezicht. Nou heb ik deze toner voornamelijk gekocht omdat het de collageen productie stimuleert. Al kan ik daar helaas nog weinig tot niets over zeggen. Desalniettemin ben ik tot nu toe wel te spreken over de verbeteringen die ik zie. Die daar misschien wel mee te maken hebben!

Ingrediënten

Helichrysum italicum bloemen water, leuconostoc/radish root ferment filtrate, water en linalool.

Prijs en product

100 ml Farfalla Immortelle Blossom water heeft een prijs van €8,49 en heb ik gekocht op ecco-verde.nl

Pro’s en Con’s

  • Spicy geur, wauw!
  • Slechts 4 ingrediënten
  • Natrue gecertificeerd
  • Geschikt voor het kalmeren, verzachten en genezen van “probleemhuidjes”, aderen en spieren
  • Geeft mijn huid een natuurlijke glow
  • Laat mijn huid zijdezacht aanvoelen
  • Ik heb geen erge “slaaphoofd” meer als ik wakker wordt
  • Zeker de naam toner waardig
  • Lieve glazen verpakking
  • Oké prijs

In aromatherapie wordt immortelle als stimulerend, aan de basis en tonisch beschouwd en bevordert het vrolijke dromen en meditatieve toestanden.

Tot slot

Ik gebruik het als een toner voordat ik ga slapen. Ik vindt in de morgen iets bloemig en fris zoals eentje met rozen fijner om te gebruiken. Zo om even mijn gezicht een goede morgen te wensen, hihi. Maar daarvoor ga ik nog even opzoek. Over de Immortelle Blossom ben ik wel tevreden en blijf ik het zeker gebruiken. Ik ben benieuwd of mijn gezicht ook daadwerkelijk een collageen boost krijgt. Al kan ik nu al aardig wat verbeteringen zien (dan voordat ik deze toner gebruikte) aan mijn huid en uitstraling, waar ik erg blij mee ben. Gebruik jij ook een toner, zo ja welke? Dankjewel voor het lezen. Liefs,

Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.