Het lekkere weer heeft al een paar keer de hoek omgekeken. Lente collecties zijn aanwezig. Fashion bloggers showen aardig wat op social media en dan heb je het: ELLE Trendboek. Lekker in tastbaar formaat voor op de salon lees: koffietafel!

Trends in eigen handen

Leuk allemaal dat in online vorm, shoppen doen we ook veel online natuurlijk. Maar ik vind niets fijner dan een tijdschrift in mijn handen te hebben. Even een lekker momentje voor mijzelf te creëren met een theetje en een tijdschrift om wat inspiratie uit op te doen. Daarnaast vind ik het ook leuk om te kijken wat ik zoal in mijn kledingkast heb en wat misschien items zijn waarmee ik het zou willen aanvullen. Nou ben ik niet persé een trend volger, natuurlijk alles wat je in high street winkels koopt is gebaseerd op trends. Maar je moet het zo zien, ik kies items uit wat bij mij en mijn style past. Neon bijvoorbeeld, niets voor mij. Ik vind het ELLE Trendboek dan ook waardig inspiratie materiaal om te kijken wat Fashion is en wat je bijvoorbeeld bij een vintage winkel kan shoppen of “nog” duurzaam in de sale bij bijvoorbeeld Zalando verkrijgbaar is. Voor mij hoeft niet alles nieuw te zijn. Hier wat foto’s van het ELLE Trendboek:

ELLE Trendboek, Your personal STYLE GUIDE SS2019. Een tastbaar inspiratie gids! 1

ELLE Trendboek, Your personal STYLE GUIDE SS2019. Een tastbaar inspiratie gids! 2

ELLE Trendboek, Your personal STYLE GUIDE SS2019. Een tastbaar inspiratie gids! 3

ELLE Trendboek, Your personal STYLE GUIDE SS2019. Een tastbaar inspiratie gids! 4

ELLE Trendboek, Your personal STYLE GUIDE SS2019. Een tastbaar inspiratie gids! 5

ELLE Trendboek, Your personal STYLE GUIDE SS2019. Een tastbaar inspiratie gids! 6

Prijs & Product

Het ELLE Trendboek heeft een prijs van €7,99 en is verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, Ako en Bruna. Het tijdschrift is gemaakt van stevig papier met glanzende foto’s op de cover. De pagina’s hebben een matte uitstraling en is van ook erg mooi stevig papier gemaakt. Let wel op met vieze handen, dat zie je op dit papier erg snel.

Tot slot

Van Fashion verslagen, foto’s van modeshow’s, trends van het seizoen, beauty en meer kun je allemaal vinden in deze collectors item. Inspiratie voor stoffen, kleuren en thema’s geven jouw garderobe een boost. Zo kun je opzoek naar dat ene vintage suède jasje in donkerblauw of een fancy paar zonnebrillen. Have Fun en blijf dichtbij jezelf met Fashion voor een tijdloze duurzame garderobe. Bedankt voor het lezen! Liefs,

Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.