Hallo! Welkom bij het eerste ‘Mannen dingen’ artikel. Ik vond het wel zo leuk om het eerste artikel te beginnen, met het eerste natuurlijke beauty product dat ik kocht voor zowel mijn vader als mijn vriend. De Bee Honest Men hair & body wash met de heerlijke geur van eucalyptus. Lees je mee!

Die geur!

Als we beide willen douchen in mijn kleine badkamer, laat ik hem graag eerst gaan. Dit omdat de geur die mij overspoelt zodra ik de badkamer deur open, zo enorm rustgevend en zintuigen prikkelend is. Al helemaal in de al warme en steamy badkamer. Ja, die geur is geweldig.

Zijn mening

Ik geef het toe, eerder keek ik niet zo naar de ingrediënten en vond ik het belangrijk dat het een goede geur had, zodat ik lekker fris rook. Het product zegt toch ‘Bodywash’ of ‘Showergel’ dan zal het wel goed zijn, toch? Tot Kimberly mij vroeg: ‘denk je dat je de geur van eucalyptus lekker vind?’ wat ik met ja beantwoorde. Ik wist toen ook niet meteen dat het om de Bee Honest Men hair & body wash ging. Tot zij enthousiast thuis kwam en me dit product gaf met wat uitleg erbij waarom, dit dat zus en zo over conventionele producten, stond ik daar wel even van te kijken. Welke man denkt er nou bij na dat de “reguliere” showergel eigenlijk helemaal niet zo goed is voor onze huid? Kimberly.


Het product zegt toch ‘Bodywash’ of ‘Showergel’ dan zal het wel goed zijn, toch?

Het eerste gebruik

Ik ben net zo blij verrast over het product als Kimberly over de geur. Douchen is een feestje en met deze variant van Bee Honest met de geur van eucalyptus een goede afsluiter van de dag. Ik kom er lekker tot rust van en voel mij lekker fris. Ook vind ik het fijn dat ik mijn hoofd er ook mee kan wassen. Een twee in één product dus. Als het product bijna op is, dan vraag ik lief of ze naar die ‘ene winkel’ kan gaan om een nieuwe te kopen. Zo zijn er al meerdere doorheen gegaan en behoort dit product bij mijn basis verzorgingsproducten.

Ingrediënten Bee Honest Men hair & body wash

Water, sodium coco-sulfate, coco-glucoside, glycerin, lactic acid, disodium cocoyl glutamate, sodium cocoyl glutamate, sodium chloride, inulin, eucalyptus globulus blad olie*, mel*, sodium anisate, sodium levulinate, glyceryl oleate, chlorophyllin-copper complex en maltodextin. *afkomstig van biologische oorsprong.

Prijs & Product

Een tube a 200 ml Bee Honest Men hair & Bodywash, heeft een prijs van €5,99 en is verkrijgbaar bij Holland & Barrett en Ekoplaza. Na het openen van de tube is het product 12 maanden houdbaar.

Pluspunten

  • Heerlijke geur
  • Verkwikt en verzorgt
  • Geeft een schoon en fris gevoel
  • Mijn huid voelt gevoed en zacht aan
  • Goede prijs

Dankjewel voor het lezen. O zi frumoasa!

2

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.