Hello Sweetie! Ik schrijf graag over een goede lippenbalsem en heb er dan ook meerdere getest. Het is toch mijn beauty essential wat ik standaard en dagelijks gebruik. Ik ben altijd in voor een nieuwe ontdekking. Vandaar dat ik benieuwd was naar deze Kneipp lippenbalsem met depot-effect.

In eerste instantie dacht ik huh? Depot-effect? Daarom dat ik even op de Kneipp website ging kijken wat dat precies inhoud, vandaar het volgende:

Depot-effect? Dat betekent dat de hydratatie na het aanbrengen steeds beetje bij beetje wordt afgegeven voor een lange periode. Zachte, gevoede en gehydrateerde lippen all day!

Dat klinkt goed toch? Na het eerste gebruik werdt ik overspoeld door de heerlijke zachte en romige geur van vanille en de verschillende boteren die de lippenbalsem bevat. De lippenbalsem gleed over mijn lippen waardoor het een natuurlijke glans achter laat. Ik was verrast over hoe zacht en gehydrateerd mijn lippen aanvoelden. Niet alleen na het eerste aanbreng moment, maar ook gedurende dag. Dat is alles wat ik wil van een goede en natuurlijke lippenbalsem. No dry or sensitive lips anymore!

Kneipp Lippenbalsem met depot-effect 1

Natuurlijke verpakking

De verpakking mag er ook wezen. Naast dat het er leuk uitziet is het ook nog eens praktisch én is er aan het milieu gedacht. Met kurk als de onderkant van de huls heb je meer grip en laat je het ook niet zo snel vallen. Het doosje waar de lippenbalsem in zit verpakt is gemaakt met 25% pulp van gras.

Ingrediënten Kneipp lippenbalsem

Rhus Verniciflua Peel Cera, Olea Europaea (Olijf) Fruit Oil*, Cocos Nucifera (Kokos) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Candelilla Cera, Helianthus Annuus (zonnebloem) Seed Oil, Vanilla Planifolia (vanille) Fruit Extract, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Citrus Aurantium Dulcis (Sinaasappel) Flower Oil, Limonene, Geraniol, Parfum (Geur), Tocopherol.

* afkomstig van biologisch gecertificeerde landbouw

Prijs & Product

De Kneipp lippenbalsem met depot-effect a 4,7 gram heeft een prijs van €5,99 en is o.a. verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat.

Kneipp Lippenbalsem met depot-effect

Pro’s & Con’s

 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Zonder conserveringsmiddelen, minerale oliën en paraffine
 • Vegan. Het product bevat geen dierlijke ingrediënten
 • De kokos, olijf en Jojoba-olie zijn van gecertificeerde biologische oorsprong en zo ook de Shea boter
 • Romige formule met depot-effect
 • Bevat vitamine E
 • Erg voedend
 • Plakt niet, zit en voelt aangenaam aan op de lippen
 • Heeft een natuurlijke glans
 • Zachte romige geur
 • Fijne natuurlijke basis lippenbalsem die je altijd bij je wil hebben
 • Leuke verpakking en vormgegeven product

Conclusie

Lippenbalsems zijn voor een simpel product toch best persoonlijk. Alles wat ik vind dat een goede lippenbalsem moet hebben, heeft deze van Kneipp. De basis is goed, het heeft een zachte geur en het blijft de hele dag je lippen voeden, dus je hoeft het product niet constant aan te brengen (ook best fijn). Ik had er vorige week meteen met een aanbieding er 2 bij gehaald. Én met drie verschillende hoofdbestanddelen en geuren zit er vast wel één voor jou bij! Have a lovely day. Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

2 comments

Reply

Nice! Ik ben nu wel benieuwd naar dit product. Mijn favo lippen balsem is Plum Plum van het merk Mádara.

Reply

Oeh nice, dat is toevallig. Ik heb een paar producten van het merk op mijn lijstje staan wat ik graag wil proberen. Dankjewel voor je reactie! Liefs mij

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.