Hello Beauty! Take a look at this pretty van Olivia Burton London. Ik heb het merk al meerdere malen voorbij zien komen. Zo is het merk bijvoorbeeld bij de Bijenkorf en op Zalando.nl verkrijgbaar. Hier en daar keek ik een beetje naar horloges vorig jaar. Ik miste iets vrouwelijks met iets botanisch en liefs om, om mijn pols te dragen waarop ik natuurlijk de tijd kan lezen. Ik gebruik namelijk mijn telefoon als mijn alles in één apparaatje. Wat handig is, maar soms wil je wat meer, een vrouwelijk accessoire. Dat is mijn vriend waarschijnlijk bij gebleven. Want dit Olivia Burton London Enchanted Garden horloge lag onder onze kerstboom lees: kersttakken, vorig jaar.

Wat eigenlijk best toevallig is. Toen ik namelijk nog een kleine meid was en begon met klokkijken, kreeg ik bijna ieder jaar voor kerst een horloge van mijn ouders. Waarom ieder jaar zul je denken? Tja, met aardig vaak buitenspelen en niet al te voorzichtig zijn ging hij toevallig net voor kerst kapot. Hihi! Toen ik rond mijn 16e een mobieltje kreeg, heb ik eigenlijk nooit meer zo gekeken naar horloges want ja.. ook daarop kun je de tijd lezen. Totdat ik vorig jaar dit merk tegen kwam en opslag verliefd werdt door de botanische designs, voornamelijk zachte kleuren en de solide materialen.

De verpakking

Nou wist ik al een beetje hoe de prachtige verpakking eruit zag omdat ik daarvoor al erg lieve oorknopjes gekregen had in de vorm van madeliefjes. Wat in een prachtig doosje zat waar je misschien nog voorzichtiger mee doet dan met de oorbellen zelf! No, just kidding. Alles wat je erbij krijgt wil je bewaren! Zo ook natuurlijk op nummer één dit vierkante doosje waar de horloge in zit, het kussentje waar de horloge omheen zit én het boekje met tips hoe je goed voor de materialen kunt zorgen + instructies om eventueel de strap te verwisselen.

Olivia Burton London Enchanted Garden Horloge

The Enchanted Garden dial you love, on a brand new dial size that we just know that you’re to love even more. It’s the perfect combination you never knew you needed – until now. Featuring a fresh floral and bee print on a classic white dial, we’ve paired this sweet silver case style with a complementing Chalk Blue leather strap that’ll take you from summer through winter and back again.

Artikel informatie

deze Olivia Burton London Enchanted Garden horloge heeft de kleur Chalk Blue en heeft een ledere polsband. Ook zijn er metalen, velvet en Vegan polsbanden in haar ( vegan friendly ) collectie. De horloge zelf is van gepolijst edelstaal gemaakt en heeft een analoge weergave. Naast dit design zijn er nog tig andere designs. Designs met andere kleurpaletten, meer en/of minder details en verschillende materialen. Ook zijn er verschillen in groottes en vormen van horloges en is er de keus uit midi, demi en big. 

Prijs

De prijzen van de Olivia Burton London horloges gaan van €99,00 tot €255,- en is daardoor toegankelijk voor verschillende portemonnee’s.

Conclusie

Voor de botanical accessoires lover: neem een kijkje op de website. Ik weet zeker dat je de website niet verlaat voordat je een verlanglijstje hebt gemaakt. Misschien niet voor jezelf danwel om te geven. Welkom bij de liefde voor Olivia Burton club! Bedankt voor het lezen, 

Liefs,

Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.