Hello Sweetie! De temperaturen beginnen helaas te dalen wat kan zorgen voor een droge en schurende lichaamshuid. Het eerste wat misschien dan kan opvallen is bij het aantrekken van je lekkere dikke wollen trui, dat de stof een beetje schuurt langs de ellebogen. Ja, daar heb (ook) ik wel eens last van en dan denk ik als ik ineens voel dat mijn trui daar niet zo soepel langs glijd als ik mijn mouwen opstroop : “Pff.. waarom heb ik me daar nou niet ingesmeerd vanochtend?!”. Het maakt eigenlijk niet uit welke tijd van het jaar het is, een goede bodycréme of lotion is altijd een must in je beauty-ritueel. Zomers is kokosolie mijn beste vriend, maar omdat het nu wat kouder aan het worden is vindt ik een stevige bodycréme of lotion fijner. Omdat ik vaak blijf hangen bij een product lijkt het mij nu leuk om steeds als de één op is een ander te proberen en later omdat ik er natuurlijk reviews over ga schrijven er een top 3 van maak. Ik begin in dit artikel met de ontspannende bodycréme van Dille & Kamille.

Toen ik deze bodycréme shopte (wat al weer een tijdje geleden is eigenlijk.. oepsie!), was het mij opgevallen dat Dille & Kamille aardig wat beautyproducten heeft toegevoegd aan haar assortiment met gebruik van het eigen label. Als ik zulke dingen zie wordt ik al gauw enthousiast, vandaar dan ook deze aankoop.

Vormgeving

Als eerst zag ik natuurlijk de verpakking, ik hou van lief, fris en simpel. Op het etiket zag ik staan dat de bodycréme haver- en amandelmelk bevat. Waardoor ik voor mijn gevoel niet teleurgesteld kon worden door een eventuele sterke en overheersende geur. Integendeel, erg zacht, nootachtige en zelfs een beetje romig. Met dat laatste merk je dat ook op de huid. De crème is niet te vet waardoor het snel de huid intrekt. Ook krijg ik er een fris gevoel van en merk ik meteen dat het hydraterend is, love that. Geen schurende ellebogen dus!


Review • Ontspannende Bodycrème van Dille & Kamille 2

Review • Ontspannende Bodycrème van Dille & Kamille 1

Ingrediënten ontspannende Bodycrème van Dille & Kamille

Aqua, Glycerin, Helianthus Anuus Hybrid oil, Oleyl Erucate Polyglyceryl-3 Dicitrate/stearate, Alcohol, Dicaprylyl Ether, Myristyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus seed oil, Theobroma, Cacao seed butter, Avena sativa kernel extract, Prunus Amygdalus seed extract, Palmatic Acid, Stearic Acid, Sodium Phytate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Oryzanol, Parfum, Citrus Aurantium dulcis Peel oil, Cedrus Atlantica wood oil, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Geraniol en Coumarin.

Prijs & Product

Een pot ontspannende bodycrème van Dille & Kamille a 200 ml, heeft een verkoopprijs van €9,95. Na openen zes maanden houdbaar

Pro’s & Con’s 

  • Heerlijke zachte ontspannende geur van haver- en amandelmelk én cacaoboter.
  • Is (licht) geparfumeerd
  • Fijne bodycréme, goed uitsmeerbaar en trekt erg snel de huid in
  • Laat de huid gehydrateerd en super zacht maar niet plakkerig achter
  • Mooie verpakking a la Dille & Kamille stijl
  • Heeft naar mijn mening een goede prijs en kwaliteit verhouding 
  • *Ik deed met de bodycréme ruim een maand bij 3/4 maal per week gebruik. Ik gebruikte het alleen voor mijn benen en armen

Conclusie

Dit, als mijn eerste kennismaking met een product van Dille & Kamille haar eigen beauty-lijn ben ik tevreden. Deze verzachtende en ontspannende bodycréme met natuurlijke ingrediënten in een mooie verpakking (Instagram-proof) heeft naar mijn mening een toegankelijke prijs. Omdat het snel intrekt en zelfs mijn soms droge knieën en ellebogen goed voedt vindt ik deze natuurlijke bodycréme een aanrader. Mocht je in de buurt zijn van een Dille & Kamille winkel en je bodylotion of crème op zijn, neem hem dan mee. Ook leuk om cadeau te geven in bijvoorbeeld een zelf samengesteld cadeau pakketje, als de persoon niet van sterk geparfumeerde maar van zachte geuren houdt natuurlijk hihi. Bedankt voor het lezen. Have a lovely day,

Liefs Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.