Hallo Pretty! Mijn welgemeende excuses voor mijn afwezigheid van zeker 2/3 maanden. Maar ik ben er weer!

Ik heb best wel veel te vertellen. Waardoor ik wat vaker persoonlijke verhaaltjes wil en ga delen. Vandaag wil ik je vertellen dat ik de afgelopen paar maanden veel geleerd heb over mijzelf. En toch soms even de draad kwijt raak, of nou ja de draad, achja laat ik het gewoon zo noemen. Sinds ik “weer” in de horeca werk nam ik met mijn vrije dagen niet echt de moeite om bezig te blijven met dingen die mij gelukkig maken, zoals bijvoorbeeld mijn blog. Het zuigt een bepaalde energie van mij waardoor ik in een ander ritme kom en dingen van mij afschuif, uitstel. Wat ik niet leuk vind.

Ik ben al een tijdje bezig om mijzelf beter te leren kennen en te observeren en zo te zien wat ik kan verbeteren aan mijzelf zodat ik gelukkiger wordt vanbinnen.

Soms praat ik hardop tegen mijzelf, zoals vandaag van: “Hé, ik voel me een beetje levenloos alsof ik geen puf heb maar zo wil ik mij helemaal niet voelen! Wat doe ik nu eigenlijk anders dan werken en werken? Precies. Niet veel.”

Toen bedacht ik mij, ik ga even naar de stad en ga op het terras zitten. Waar ik nu (31 mei, 2018) rond 22:30 zit met een notitie boekje, een heerlijk koud glas green icetea en mijn telefoon om dit te typen. Ik ga gewoon weer beginnen met mijn blog, want dat mis ik. Ik heb aardig wat spulletjes waar ik wat over wil schrijven en wil delen met jou. So, let’s do this. Nogmaals mijn excuses, echt. Ik hoop tot woensdag, dan staat er weer een fresh fresh artikel op mijn blog.

Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

0

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *