Hello Sweetie! Vrijdag 3 maart is de nieuwe lente collectie in de winkels van Søstrene Grene verkrijgbaar. Natuurlijk moest ik even een kijkje nemen. Al had ik qua huisasseccoires niet echt iets nodig ging ik even bij de Papergoodies kijken of ik een leuk mapje kon vinden waar ik wat papieren in kan bewaren. Nou had ik het mapje gevonden zag ik “natuurlijk” meer leuks en heb dat dan ook mee genomen ondanks dat ik dat ook niet persé nodig had. Ik heb dan wel eens ideetjes in mijn hoofd waarvoor dat nog eens goed van pas kan komen en ik “alvast” wat leuks op voorraad heb. Ik hou er namelijk wel van om pakketjes op te sturen.

Laten we maar meteen beginnen met dit mooie blok met verschillende designs papier. Je kunt hier zelf kaartjes mee maken, op maat knippen en inlijsten of gebruiken voor in agenda’s, mapjes en andere leuke creatieve projecten. Als ik zo’n blok tegen kom en ik vind verschillende designs mooi neem ik het mee. Ik hou van mooie Papergoodies.

Super mooie Papergoodies @ Søstrene Grene 1

Super mooie Papergoodies @ Søstrene Grene 2

Toen zag ik het onderstaande pakketje met vijf verschillende designs doorzichtige folie papier met zilveren gedrukte details (ook in goud verkrijgbaar). Voor €2,12 kon ik dit echt niet laten liggen. Zoals je vast al wel gemerkt hebt hou ik van blaadjes, plantjes en bloementje design: mijn favoriet.Super mooie Papergoodies @ Søstrene Grene 3

Super mooie Papergoodies @ Søstrene Grene 4

Prijs & Product (artikelen van de Hoofdafbeelding)

  • 29×29 cm blok met design papier, 10 verschillende designs. 20 vellen €3,23
  • Letter sticker gedrukt in het zilver, €0,69
  • Stickers, 2 velletjes assorti €0,70
  • Kaartje met gouden tekst €0,43
  • File folder (mapje met elastiek) €1,10

Naast deze artikelen had ik ook nog wat A4 papier gekocht in een grijsblauwe en karton kleur. 10 vellen voor €0,83 is natuurlijk geen geld. Ook had ik erg leuke papieren zakjes gekocht in een karton kleur. Het zijn een beetje van die “oldskool” brood-zakjes waar je vroeger je lunch in kreeg. Wat ik leuk vond om te hebben.

Wat me is opgevallen is dat ze nu ook erg veel leuke dingen hebben voor een kinderkamer en kinderfeestjes, mocht je jonge kinderen hebben zijn er erg leuke en schattige spulletjes te verkrijgen bij Søstrene Grene. Ze wisselen de collectie regelmatig dus je moet redelijk snel zijn wil je nog bepaalde artikelen kunnen bemachtigen. Daarom vind ik het ook zo’n leuke winkel. Er is vaak wat nieuws en als de voorraad op is, is het op waardoor je toch soort van exclusieve artikelen in huis hebt voor een mooie prijs.

Heb jij een favoriete product waardoor je graag bij Søstrene Grene winkelt? Lijkt me leuk om te weten. Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

 

1

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *