Hello Pretty! Ontharen het is wat. Van scheren krijg ik altijd ingegroeide haartjes en rode bultjes wat ik absoluut niet fijn vind ook al is het een makkelijke oplossing om snel van “ongewenste” haargroei af te komen. Sinds de waxing strips van Parissa al een enige tijd een favoriet van mij zijn ben ik gaan kijken naar andere producten van het merk. Omdat ik graag mezelf thuis wil ontharen leek mij de Parissa hot wax wel iets om te proberen.

Je haartjes blijven dan langer weg en komen zachter terug. Natuurlijk doet het wat meer pijn, vooral daar beneden, maar je krijgt er wel een enorm zachte huid voor terug + de tweede keer doet het al minder pijn. Ik wil eigenlijk al een erg lange tijd een Philips Lumea en stel de aankoop eigenlijk en beetje uit. Het is natuurlijk ook wel even een uitgave maar het resultaat lijkt me meer dan waard. Ik denk dat ik het apparaat rond maart/april ga kopen zodat ik van de zomer al minder hoef te ontharen. Ik weet dat je dan wel moet scheren en waxen niet aangeraden word, maar voor nu werkt het waxen prima. Tegen die tijd stop ik er wel mee. 

Review • Parissa Hot Wax • Mijn favoriet 1

Ingredienten Parissa Hot Wax

Collophonium, cera alba (bijenwas), brassica, napus olie en azulene. 

Ingrediënten azuleneolie

Isopropyl myristate, d-alpha-tocopheryl, azulene en menthol.

Prijs & Product

Het pannetje met vaste wax a 120 gram, de azuleneolie a 8ml en drie spatels heeft een prijs van €11,29 en is verkrijgbaar bij Etos. Na het eerste gebruik nog 12 maanden houdbaar.

Pro’s & Con’s

  • Dierproefvrij
  • Bevat Bijenwas
  • Zacht voor de huid
  • Restjes makkelijk van de huid te verwijderen
  • Na het eerste gebruik al zachtere haartjes
  • Na het eerste gebruik is het al meteen minder pijnlijk om te ontharen
  • Kost wat meer tijd dan scheren
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Milde geur 

Conclusie

Ik gebruik de Parissa Hot Wax nu al een enige tijd waardoor ik mijn ervaring graag wou delen met jou. Het is namelijk een vrij makkelijke thuis ontharingsmethode die in het begin wel even pijnlijk is, maar hoe langer je het doet hoe minder het pijngevoel word. Ik vind het erg fijn omdat mijn huid er super zacht van word, ik geen ingegroeide haren krijg of pijnlijke plekjes heb van het scheren en de haartjes fijner en later terug komen. Ook vind ik dat het product een mooie prijs heeft want je kan met één pannetje Parissa hot wax een Brazillian-wax doen bijvoorbeeld. Wat is jouw “favoriete” ontharingsmethode? Hoe denk jij over een thuis laser? Bedankt voor het lezen! Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.