Hello Lovely! Je zal in eerste instantie niet denken dat in dit prachtige glazen flesje nagellakremover zit, laat staan eentje die 100% uit natuurlijke bestanddelen bestaat. Toen ik het flesje zag kon ik het dan ook moeilijk laten staan. Vanwege de vormgeving én natuurlijk vanwege de inhoud want een 100% natuurlijke nagellakremover kan dat wel? & Other Stories 100% Natuurlijke Nail Polish Remover bewijst dat maar weer.

Ik was twee weken geleden even naar Utrecht gegaan, één van mijn favoriete steden waarvoor ik niet heel ver hoef te reizen om “eventjes” naar toe te gaan om een paar van mijn favoriete winkels te bezoeken en er gewoon even uit te zijn.

& Other stories ‘Liefde’

k hou van details waardoor ik graag kijk bij & Other Stories voor fijne sieraden, naar kleding was ik deze keer niet opzoek dus ik ging ook even bij de beauty spulletjes kijken. Alles is zo leuk verpakt maar helaas niets voor mij vanwege dat het niet natuurlijk is. Toen viel mijn oog op een erg mooi plekje aan de rechter kant van de beauty afdeling waar ik erg mooie luxueuse producten zag staan en waarbij stond “Natural beauty products”. Ik werd meteen enthousiast en keek mijn ogen uit naar de prachtige verpakkingen en producten. Oh wat zag ik een mooi oogschaduw palet, maar omdat ik er net één van ZOEVA gekocht had besloot ik het om het niet te nemen. Toen zag ik dit flesje & Other Stories 100% Natuurlijke Nail Polish Remover en was meteen nieuwsgierig. Waar ik ook benieuwd naar was, was of het ook “onnatuurlijke” nagellak verwijderd aangezien er ook een lijn met natuurlijke nagellakken verkrijgbaar is in de winkel. Maar ik kan je één ding vertellen: dat doet dit product uitstekend.

Review • & Other Stories 100% Natuurlijke Nail Polish Remover 1

Ingrediënten & Other Stories 100% Natuurlijke Nail Polish Remover

Diethyl Succinate, Lavendel olie, Amandelolie en Linalool.

Prijs & Product

Een flacon & Other Stories 100% Natuurlijke Nail Polish Remover 100% Natuurlijk a 50ml heeft een prijs van €9,- en is natuurlijk verkrijgbaar bij & Other Stories,  bijvoorbeeld in Utrecht en Amsterdam. Na openen is het product 24 maanden houdbaar.

Pro’s & Con’s

 • Bevat 100% natuurlijke ingrediënten
 • Bestaat uit maar vier ingrediënten!
 • Gemaakt in Frankrijk
 • Verwijderd (iedere) nagellak perfect van de nagel
 • Een klein beetje doet heel veel
 • Is verzorgend voor de nagel
 • Maakt de nagel en de huid er om heen niet droog maar mooi glanzend en glad
 • Milde fris, kruidige geur
 • Luxueuze verpakking
 • Mooi cadeau voor een natuurlijke beauty liefhebber
 • Je krijgt waar voor je geld 

Conclusie  

Geweldig en een verbazingwekkend spulletje de & Other Stories 100% Natuurlijke Nail Polish Remover. Voor iedere natuurlijke beauty liefhebber een waar pareltje voor op de beauty-tafel of plekje. Het doosje wil je ook niet weg doen, wat een mooie verpakking! Alsof je een lekker en duur luchtje hebt gekocht. Nou is de prijs natuurlijk niet goedkoop voor een nagellakremover, heeft het wel het totaal plaatje en omdat het vrij zuinig in gebruik is en meteen mijn nagels verzorgd vind ik het de prijs wel waard. Echt, ga je binnenkort winkelen in een grote stad? Neem dan alsjeblieft een kijkje bij & Other Stories haar natuurlijke beauty lijn voor erg mooie producten. Binnenkort ga ik er eens een make-up product van reviewen want ik ben zeer nieuwsgierig naar meer van deze beauty lijn. Echt een geweldig initiatief van & Other Stories, love it. Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.