Hello Pretty! Je weet vast wel dat ik gek ben op zeepjes. Dit is nu al een tijdje een favoriet van mij en daarom wou ik het graag in artikelvorm met je delen. Want zo’n mild zeepje als deze moet eigenlijk iedereen wel in huis hebben.

Basis  “alles” zeepje

Dit is namelijk zo’n heerlijk basis zeepje gewoon om je handen mee te wassen maar ook heerlijk om je gezicht mee te wassen. Ook is de Jacob Hooy Marseillezeep uitermate geschikt als zeep voor het scheren.  Zoals je weet hou ik er sowieso van een zeepje te gebruiken in plaats van scheerschuim en deze is extra mild en maakt de huid enorm glad en zacht. Maar waarom ik dit zeepje echt fijn vind is omdat het maar en dus awesome, slechts vier ingrediënten bevat!

Jacob Hooy Marseillezeep 1

Ingrediënten Jacob Hooy Marseillezeep: olijfolie, kokosolie, water en natriumhydroxide.

Prijs & Product 

Een blok Jacob Hooy Marseillezeep a 240 gram heeft een prijs van €3,99 en heb ik gekocht bij Holland en Barrett.

Pro’s & Con’s 

  • 100% Natuurlijk
  • Bevat maar vier ingrediënten
  • Mild zeepje
  • Geen irritaties of uitslag
  • Zachte tot bijna geen geur
  • Erg zuinig
  • Mooie prijs/kwaliteit verhouding
  • Staat erg leuk op een bamboe zeepbakje van de IKEA in de badkamer
  • Altijd leuk om cadeau te geven

Conclusie 

Zo, dit is dan een lekker kort maar krachtig artikel. Meer heb ik niet te vertellen over dit Marseillezeepje dan dat je hem ook een keer zou moeten proberen. Ik weet zeker dat je het net zo fijn zal vinden als ik. Bedankt voor het lezen. Have a lovely day! Liefs

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.