Hello Sweetie! Met dit koude weer moeten we extra onze lippen verzorgen en hoe kunnen we dat nou het beste doen? Natuurlijk is een natuurlijke lippenbalsem voldoende maar voor als je iets extra’s wilt kun je bijvoorbeeld voor de RITUALS… Miracle Lipgloss kiezen. Een erg fijne substantie verrijkt met vitamine E en edelstenen zoals Robijn wat staat voor kracht, energie, moed en passie. Met zes verschillende kleuren zit er vast ook wel één voor jou bij. 

Lipgloss

De laatste tijd ben ik aardig aan het wisselen met lip producten. Soms draag ik een lipstick met een shiny finish, soms een matte maar ook wel gewoon een natuurlijke lippenbalsem of kokosolie en nu dan ook wel eens een lipgloss. Whut? Kimberly en lipgloss.. Uhm ja!? Hihi. De Miracle Lipgloss van RITUALS… voelt erg fijn aan op mijn lippen, pikt niet, is zonder parabenen, heeft een mooi kleurtje en blijft zo ongeveer 3 uur goed zitten zonder dat er een touch-up nodig is. Wat ik ook wel fijn vind is dat het geen “vieze rand” veroorzaakt wat je soms ook kunt hebben met lipsticks. Een soort ophoping van het product bedoel ik daarmee. 

Ik had via de site al een kleur in gedachten die ik graag wou hebben al was juist die kleur: Hazel Sheer, net uitverkocht in de winkel waardoor ik voor de kleur Vintage Rose heb gekozen. Een mooie roze nude kleur dat ik ook wel goed vond passen bij mijn eigen lip-kleur. Als ik lipgloss draag kies ik graag voor nude kleuren en kies ik eigenlijk niet voor kleuren die niet dicht bij mijn eigen lip-kleur liggen. Voor welke kleur lipgloss kies jij?


Review • RITUALS... Miracle Lipgloss Vintage Rose 1

Review • RITUALS... Miracle Lipgloss Vintage Rose Swatch

Ingrediënten RITUALS… Miracle Lipgloss Vintage Rose 

Polybutenen, Octyldodecanol, Silica Dimethyl Silyate, Zonnebloemolie, Olijfolie, Saffloerzaadolie, Amandelolie, Tocopherylacetaat, Limonene, Aroma, Ascorbyl palmitaat, Linolezuur, Lecithin, Citral, Zonneboed extract, Hop extract, Aloë Vera bladextracy, Tocopherol, BHA, BHT en Citroenzuur. Kan +/- de volgende pigmenten bevatten:CI 77891, CI 15850, CI 77492, CI 77499, CI 45410, CI 19140, CI 42090, Silica, Mica en Tinoxide.

Prijs & Product 

Een tube RITUALS… Miracle Lipgloss a 10 ml heeft een prijs van €8,50 en is natuurlijk (online) verkrijgbaar bij RITUALS…

Pro’s & Con’s

 • Vrij van Parabenen
 • Bevat Natuurlijke ingrediënten
 • Verrijkt met natuurlijke edelstenen 
 • Bevat geen parfum
 • Dermatologisch getest
 • Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren
 • Handig aanbreng kussentje
 • Voelt aangenaam op de lippen
 • Erg mooie subtiele kleur
 • Plakt niet erg
 • Blijft zeker 3 uur lang zitten
 • Gaat met dagelijks gebruik wel gauw op

Conclusie 

Ik ben uiteindelijk erg blij dat ik voor deze kleur ben gegaan als voor Hazel Sheer die op was in de winkel. Deze haalt net wat meer op en geeft daardoor mijn lippen een mooie natuurlijke look. Ik had namelijk wel in de winkel er de tester een swatch gemaakt op mijn hand, hihi. Voor deze prijs met natuurlijke ingrediënten en een erg mooie verpakking vind ik het een super product al moet ik zeggen dat ik wel denk dat het met de 10ml inhoud gauw op gaat. Misschien dat ik dan een ander kleurtje ga proberen, toch de Hazel Sheer. Ik ben zeker tevreden. Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.