Hello Lovely! Was er vorige week zo’n fijne aanbieding bij Etos op Weleda producten: tweede huidverzorging’s product voor de helft van de prijs. Zijn beide producten die ik graag wou hebben, Skin food en de amandelolie uitverkocht.. Mweh! Ik had echt de verzachtende amandelolie nodig omdat ik die voornamelijk gebruik om mijn mascara van mijn wimpers te verwijderen en die van mij echt op was. Maar ja toen moest ik even iets anders verzinnen.

Easy en budgetvriendelijk 

Nadat ik bij de Etos was geweest ging nog even een paar boodschappen doen bij Albert Heijn toen ik me ineens bedacht dat ze een Skincare lijn hebben wat biologisch is, Daily Organic. Meteen ging ik kijken of er ook een reiniging’s lotion bij zat die geschikt is voor het verwijderen van (oog) make-up. En wat stond daar mij in het schap aan te kijken de: Daily Organic 3 in 1 gezichtsreinigende lotion! Whoop whoop, wat was ik blij. Ook nog geschikt voor de ogen en de prijs was zeer aangenaam waardoor er een flesje meteen mijn winkelmandje in ging.

S’ avonds gebruikte ik het product om mijn mascara mee weg te halen en ik was meteen tevreden. Een wattenschijfje moet je een beetje vochtig maken dan een paar scheutjes van de lotion erop laten druppelen, zachtjes het watje op het oog aanbrengen, een klein beetje wrijfen en that’s it. Geen last van een ruw gevoel of roodheid, echt een super mild spulletje. Ik ben fan.

Review • Daily Organic 3 in 1 gezichtsreinigende lotion 1

Daily Organic is een duurzaam ontwikkelde haar- en huidverzorginslijn welke biologisch is gecertificeerd. De producten zijn allen hypoallergeen en dragen tevens het Asthma-Allergy Denmark en Nordic Ecolabel keurmerk

Ingrediënten Daily Organic 3 in 1 gezichtsreinigende lotion

Water, Aloë Vera blad sap*, glycerine**, Propanediol, Lauryl glucoside, Citric acid, Polyglyceryl-4 caprate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate en Sodium gluconaat.

* ingrediënten afkomstig van biologische oorsprong

** ingrediënten gemaakt van biologische ingrediënten 

Prijs & Product

Een flesje Daily Organic 3 in 1 gezichtsreinigende lotion a 150ml heeft een prijs van €3,25 en is verkrijgbaar bij Albert Heijn. Na openen 6 maanden houdbaar. 

Pro’s & Con’s

  • Bevat 99,4% natuurlijke ingrediënten waarvan 23,8% van biologische oorsprong
  • Milde gezichtsreinigende lotion
  • Geurloos
  • Verwijderd oogmake-up
  • Budget prijs
  • Handige basic flacon
  • Bevat geen alcohol
  • Geen irritatie of roodheid 

Conclusie

Echt een super aanwinst! Fijne natuurlijke basis lotion om (oog) make-up mee te verwijderen. Ik hou deze zeker als mijn basis maar wil wel graag de amandelolie van Weleda erbij gebruiken omdat die mijn wimpers ook voller en langer maakt. Samen is het denk ik echt een super combo. Ben je nog opzoek naar een milde reinigingslotion? Probeer deze van Daily Organic een keer en ik weet zeker dat je tevreden zult zijn. Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.