Hello Sweetie! Ik ben een beetje de producten van Weleda aan het verkennen. Ik heb eerder wel eens een bodylotion geprobeerd van het merk wat me goed is bevallen waardoor ik nieuwsgierig ben naar meer. Steeds als een product op gaat zoals bijvoorbeeld een olie, bodylotion of tandpasta kijk ik bij Weleda. Nou was mijn oog make-up remover op en gebruik ik al een tijdje geen doekjes meer, waardoor ik opzoek ben gegaan naar een olie. Waardoor ik uitkwam bij de Weleda Amandel verzachtende gezichtsolie, omdat deze ook geschikt is voor het verwijderen van oog make-up. 

Slechts 3 ingrediënten!

Mijn eerste gedachte was wel of ik het niet vervelend zal vinden een olie, ik had namelijk het idee dat het iets te vettig zou zijn voor de ogen en in mijn ogen zou gaan zitten, maar niets is minder waar (gelukkig natuurlijk). Het product is erg makkelijk in gebruik, je maakt namelijk een wattenschijfje vochtig en druppelt er een beetje Weleda Amandel verzachtende gezichtsolie erop en je wrijft er zachtjes mee op je oog totdat zij make-up vrij is. De lichte amandelolie is erg fijn en zeer huidvriendelijk waardoor het ook geschikt is voor de gevoelige en de droge huid. De olie is heel rijk aan onverzadigde vetzuren, zoals olie- en linolzuur. Dit product bevat slechts drie ingrediënten én bevat geen alcohol, hoe puur wil je een product hebben? Ik hou ervan, awesome! Nou gebruik ik dit product voornamelijk om mijn mascara mee te verwijderen, is de olie natuurlijk ook gewoon te gebruiken als verzachtende olie op de huid voor het slapen gaan.

Weleda Amandel verzachtende gezichtsolie 1

Ingrediënten Weleda Amandel verzachtende gezichtsolie 

Amandelolie, Pruimenpitolie en Sleedoornbloesems. 

Prijs & Product

Een glazen flacon Weleda Amandel verzachtende gezichtsolie a 50ml heeft een prijs van €15,99 en heb ik gekocht bij Etos maar is bijvoorbeeld ook bij EkoPlaza verkrijgbaar en Weleda haar website zelf.

Pro’s & Con’s

  • Bevat slechts drie ingrediënten
  • Bevat geen Alcohol
  • Is erg mild voor de huid én de ogen
  • Geschikt voor de droge en gevoelige huidtypes
  • Verminderd roodheid
  • Verwijderd (snel) alle restjes (waterproef) mascara
  • Een klein beetje doet heel veel. Erg zuinig product
  • Het heeft natuurlijk een milde amandel geur
  • De prijs/kwaliteit verhouding vind ik oké
  • Twee in één product, je kunt je make-up er mee verwijderen en je gezicht er mee voeden, erg handig

Conclusie

Ik heb dit product gekocht toen er een actie was bij de Etos, volgens mij was dat een keer toen het tweede Weleda product voor het gezicht voor 50% korting was. Want het is niet een goedkoop product naar mijn mening, €15,99 voor 50 milliliter amandelolie, het is ook niet duur maar het is wel een ander verhaal als make-up reinigingsdoekjes van onder de €5,-. Maar ik vind het, het zeker waard en zal als het op is weer kopen, al kijk ik natuurlijk wel of er een aanbieding is, alle beetjes helpen natuurlijk hihi. Welk product van Weleda is jouw favoriet of lijkt jou interessant? Vind ik leuk om te weten. Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.