Hello Sweetie! Ik was vorige week bij AKO een beetje tussen de tijdschriften aan het snuffelen waar ik de Ariadne at Home Happy Zelfmakers DIY-Special Collector’s item tussen zag staan. Ik bladerde er een beetje doorheen om te kijken wat er allemaal in zat tot ik besloot hem mee te nemen. Ook leuk voor mijn blog dacht ik! Daarom in dit artikel een stukje over Ariadne at Home Happy Zelfmakers DIY-Special Collector’s item, want die wil jij vast ook wel hebben.

Als eerst was ik zeer verbaasd over de prijs. Deze collector’s item kost namelijk maar €5,95 en had ik persoonlijk juist duurder verwacht vanwege de titel: Collector’s item, hihi. Dus zeker leuk om in huis te hebben. Ik wil namelijk iets leuks aan de muur boven mijn bed maken waardoor ik een handzaam inspiratieboek als deze wel kan gebruiken. Natuurlijk is er ook Pinterest maar ik vind het eigenlijk veel leuker om lekker te kunnen bladeren in een boek om te kijken naar leuke ideeën. Dan zit je er ook meer in naar mijn idee. 

Eerste indruk

Als je het boek open doet krijg je eerst een pagina met een inleiding over het Ariadne at Home Happy Zelfmakers DIY-Special Collector’s item. Daarna volgen al gauw talloze ideeën. De DIY-special is verdeeld in vier seizoenen dus voor ieder tijd van het jaar is er iets leuks uit te maken of inspiratie uit te halen. Ook denk ik dat er vele huisstijlen zich hier wel in kwijt kunnen of de DIY zo kunt aanpassen naar je eigen smaak. Naast de DIY staan er ook korte stukjes van de bedenker erbij en tips wat je eventueel ook nog zou kunnen doen. Een DIY boek voor gegarandeerd vermaak. 

Nieuw! • Ariadne at Home Happy Zelfmakers DIY-Special een Collector’s item! 1

Nieuw! • Ariadne at Home Happy Zelfmakers DIY-Special een Collector’s item! 2

Nieuw! • Ariadne at Home Happy Zelfmakers DIY-Special een Collector’s item! 3

Nieuw! • Ariadne at Home Happy Zelfmakers DIY-Special een Collector’s item! 4

Nieuw! • Ariadne at Home Happy Zelfmakers DIY-Special een Collector’s item! 5

Nieuw! • Ariadne at Home Happy Zelfmakers DIY-Special een Collector’s item! 6

Nieuw! • Ariadne at Home Happy Zelfmakers DIY-Special een Collector’s item! 7

Vol met inspiratie

Zoals je hebt kunnen zien heb ik diverse afbeeldingen aan dit artikel toegevoegd zodat je een idee kunt krijgen wat er allemaal in te vinden is. Er is zoveel leuks te maken en brengt je weer op andere ideeën dat ik echt gek ben op dit soort boeken. Het liefst ga ik meteen aan de slag met bijvoorbeeld het maken van een licht-hoepel, zo leuk! Maar ik vind die verschillende formaten schildersdoeken aan elkaar gelijmd en dan te gebruiken als letterbak ook heel erg leuk. Pff, straks is mijn huis vol met DIY’s hihi.

Prijs & Product 

De Ariadne at Home Happy Zelfmakers DIY-special a 138 bladzijden heeft een prijs van €5,95 en is verkrijgbaar bij diverse boekhandels zoals Ako en Bruna.

Conclusie

Heb je zelf inspiratie nodig voor iets leuks in huis maakt niet uit welke plek, dan is er in dit boek genoeg te vinden. Zelfs handige keukenhulpjes of ideetjes voor in de badkamer. Ook is dit erg leuk om te geven vooral als iemand gaat verhuizen naar een nieuwe woning. Ga jij de Ariadne at Home Happy Zelfmakers DIY-Special Collector’s item ook kopen? Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.