Hello Pretty! Ik was weer eens toe aan een mooie matte lipstick, eentje die dan ook echt mat is én comfortabel voelt op de lippen. Want zoals bijvoorbeeld die van Inglot zijn echt super alleen heel erg droog en stug om aan te brengen en voelt dan ook echt niet lekker aan op de lippen. + Ik heb ook eens gehad dat er op een lipstick stond  mat maar dat het gewoon een glans had en helemaal niet mat was. Daarom bij het zien van de Sante Naturkosmetik Lipstick Mat Matt Matte werd ik nieuwsgierig en heb ik twee kleuren uitgekozen waar ik in dit artikel een review over wou schrijven. 

Rosewood

Als eerst wil ik je vertellen dat Sante haar make-up lijn heeft vernieuwd en in een nieuw jasje heeft gestoken. Sante heeft allemaal nieuwe make-up producten die er één voor één aantrekkelijk uit zien om te proberen. Zo hebben ze een fijn nude oogschaduw palette en een mooie bronzer en highlight poeder. Maar vandaag schrijf ik over de twee lipsticks die ik uitgekozen heb. Natuurlijk moest ik de kleur hebben met de naam 02 Pure Rosewood, Rosewood schijnt een kleur te zijn die ik bij diverse merken terug zie en ik altijd erg mooi vind en daarom ook graag probeer. 02 Blissful Terra leek mij ook wel wat, ik had het idee dat het een mooie rood-oranje nude tint zou zijn, al valt dat eigenlijk wel mee. Wat je zo kunt zien op de foto. 

Review • Sante Naturkosmetik Lipstick Mat Matt Matte 02 Pure Rosewood & 06 Blissful Terra Swatches

Perfect mat!

Pure Rosewood is ook wat feller dan ik had gedacht, maar ik vind beide kleuren erg mooi. Wat me meteen opviel bij het aanbrengen van de lipstick is dat het romig aanbrengt en daardoor echt super comfortabel aanvoelt op de lippen. Na een poosje droogt het de lipstick in, heeft het een matte uitstraling en voelt het nog steeds comfortabel aan op de lippen. Yess, zo hoort het! Ik heb geen droge velletjes en het gaat niet in de lijnen van de lippen ophopen dus ik vind het een fijne lipstick. Ook blijft hij lang zitten, wat niet geheel onbelangrijk is natuurlijk. Ik test het dan uit als ik moet werken, wanneer ik ook niet echt tijd heb om bij te werken of steeds te checken of het er nog uitziet. Maar dit is een blijvertje dus ik ben happy.

Review • Sante Naturkosmetik Lipstick Mat Matt Matte 02 Pure Rosewood & 06 Blissful Terra 1

Ingrediënten Sante Naturkosmetik Lipstick Mat Matt Matte

02 Pure RosewoodRicinus Communis (Castor) Zaad olie, Helianthus Annuus Hybrid (zonnebloem)!olie*, Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, Euphorbia Cerifera (Candelilla) was, Distarch Phosphate, Isoamyl Laurate, Cera Alba (bijenwas), Copernicia Cerifera (Carnauba) was, Talc, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Hydrogenated Castor olie, Rhus Verniciflua Peel (bessen) was, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Kernel (Argan) olie*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) zaad olie*, Aroma** en Linalool**. Kan +/- de volgende pigmenten bevatten: CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491, en CI 75470. 

06 Blissful Terra: Ricinus Communis (Castor) zaad olie, Helianthus Annuus Hybrid (Zonnebloem) olie*, Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, Euphorbia Cerifera (Candelilla) was, Distarch Phosphate, Isoamyl Laurate, Cera Alba (bijenwas), Talc, Copernicia Cerifera (Carnauba) was, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Hydrogenated Castor Oil, Rhus Verniciflua Peel (bessen) was, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Kernel (Argan) olie*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) zaad olie*, Aroma** en Linalool**. Kan +/- de volgende pigmenten bevatten: CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491 en CI 75470.

* Ingrediënten van biologische oorsprong

** Ingrediënten afkomstig van natuurlijke essentiële oliën 

Prijs & Product

 De Sante Naturkosmetik Lipstick Mat Matt Matte 02 Pure Rosewood & 06 Blissful Terra ieder a 4,5 gram heeft een prijs van €6,59 en heb ik gekocht via ecco-verde.com 

Pro’s & Con’s

  • Bevat natuurlijke essentiele oliën
  • Bevat veel natuurlijke ingrediënten 
  • Natrue gecertificeerd
  • Rijk aan vitamine E
  • Mooie kleuren
  • Goede pigmentatie
  • Strakke vormgeving
  • Ligt comfortabel op de lippen, niet droog of trekkerig
  • Mooi mat Blijft zonder bij werken lang en goed zitten
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Tot slot

Dit zijn de eerste matte lipsticks die ik ook daadwerkelijk fijn vind en mooi mat zijn zonder droog aan te voelen. Deze voelen zelfs nog een beetje romig aan op de lippen. Voor deze prijs heb je een mooi product, ik ben er erg blij mee. Ben je nog opzoek naar een fijne matte lipstick? Neem dan zeker een kijkje op ecco-verde.com bij de Sante Naturkosmetik Lipstick Mat Matt Matte. Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.