Hello Lovely! Ik had even zin om lekker bezig te gaan met wat touw en inpakpapier, sinds ik dit leuke botanische cadeaupapier tegen kwam bij Dille & Kamille. Ook was het weer eventjes geleden dat ik een Inpak inspiratie artikel had gemaakt waardoor ik er herfst 2017 heb achter gezet (al is het nog zomer), want hierna word het inpak inspiratie artikel waarschijnlijk kerstfeest gerelateerd, aangezien we al eind september gaan ai ai ai wat gaat de tijd toch snel! Maar eerst voor de jarige in de komende maanden: Inpak Inspiratie • Botanische sfeer. 

Cadeaupapier

Ik word altijd zo rustig als ik lekker bezig ga met knutselen of terwijl cadeautjes inpakken en er wat leuks van maken. Zoals je waarschijnlijk wel weet is het bruine inpakpapier een favoriet van mij en gebruik ik dan ook graag als basis, eigenlijk wel het hele jaar door. Wat vaak wel even opletten is, is dat het papier dik genoeg is, anders kun je het cadeautje er “doorheen” zien en dat vind ik zo jammer. Ik had een keer een erg dikke rol gekocht bij IKEA en die was echt super! Maar toen die op was heb ik zo’n zelfde kleur bij Xenos en bij Hema gekocht maar beiden vielen een beetje tegen. Daarom heb ik deze keer een rol gekocht bij Søstrene Grene om te kijken of dat misschien wat is, al valt over het algemeen de erg mooie cadeaupapier-rollen erg tegen omdat ze helaas te dun zijn en je alles door het ingepakte pakje heen kunt zien. Maar wat leuk is om mee te delen is dat het bruine inpakpapier van goede kwaliteit is, whoop whoop.

Inpak Inspiratie • Botanische sfeer Herfst 2017 1

Benodigdheden/artikelen die ik heb gebruikt in deze blogpost:

  • Kleine wasknijpers, zakje a 25 stuks €0,98, gekocht bij Søstrene Grene
  • Grotere wasknijpers, zakje a 15 stuk €0,98, gekocht bij Søstrene Grene
  • Letter stickers van kurk, twee velletjes €0,99, gekocht bij de Wibra
  • Kaartjes a5 formaat, een pakje a 15 stuks, €0,98 gekocht bij Søstrene Grene
  • Rol groene botanische cadeaupapier, €2,50, gekocht bij Dille & Kamille (50×300)
  • Rol bruin cadeaupapier, €1,23, gekocht bij Søstrene Grene(70×400)
  • Gewaxte katoendraad €1,54, gekocht bij Søstrene Grene
  • Een bolletje biologische katoen-garen, a 10 gram, €0,43, gekocht bij Søstrene Grene

Ook heb je natuurlijk een schaar en plakband nodig.

Inpak Inspiratie • Botanische sfeer Herfst 2017 2Inpak Inspiratie • Botanische sfeer Herfst 2017 3
Inpak Inspiratie • Botanische sfeer Herfst 2017 4

Eindeloze ideeën 

Voor school moest ik ook drie verschillende pakjes inpakken en ik was vorige week een beetje grieperig waardoor ik thuis was gebleven. Dit artikel kwam daarom wel goed van pas.  Ik heb dit namelijk thuis gemaakt en naar school meegenomen toen ik beter was.

Ik vond het wel leuk om met die kleine wasknijpers een kaartje aan het pakje mee te bevestigen en met de stickers de eerste letter van de persoon aan wie het pakje gericht is op te plakken. Wat ik tegenwoordig ook vaker doe is gewoon wat lint of touw wikkelen om het pakje heen voor een extra detail.

Ik hoop dat je een beetje inspiratie hebt kunnen halen uit dit artikel. Misschien heb je nu ook wat leuke ideeën met wat jij allemaal kunt doen met dit botanische cadeaupapier van Dille & Kamille. Ideetje: wat ook wel leuk is om een stukje van in te lijsten en er een speciaal werkje van te maken. Al zijn de ideeën wat je allemaal met papier kunt doen eindeloos! Bedankt voor het lezen. Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.