Hello Sweetie! Alweer een tijdje geleden zag ik een video voorbij komen van YouTube-ster Jessie Maya die in een video budget make-up kwasten aan het uittesten was van de Hema. Omdat ik eigenlijk al een tijdje opzoek ben naar goede, vegan en fatsoenlijk (niet te cheap) uitziende kwasten voor een leuke prijs, ben ik na het bekijken van de video van Jessie Maya naar de Hema toe gegaan om ze ook te kopen. In dit artikel: Vernieuwde (vegan) HEMA make-up kwasten • Zijn ze beter? Deel ik mijn mening. Lees je mee?

Juiste timing

Ik was al een tijdje opzoek naar nieuwe kwasten omdat ik iemand ben die van één merk alles wil en niet allemaal verschillende kwasten van diverse merken in allemaal random kleuren en afwerkingen.

Ik hou wel van compacte en strakke make-up kwasten. Eigenlijk had ik al de Vegan kwasten-set van Morphe Brushes op mijn verlanglijstje staan. Was ik toch een beetje aan het twijfelen omdat ondanks ik het een goede deal vondt. Ik het toch ergens veel geld vond omdat er ook kwasten bij zullen zitten die ik niet/nooit zal gaan gebruiken of er zullen kwasten bij zitten waarvan ik er graag twee wil maar niet mogelijk is om los te kopen van deze lijn. De video van Jessie Maya kwam daarom als geroepen en was dan ook zeer nieuwsgierig naar de vernieuwde Hema make-up kwasten.

Vernieuwde (vegan) HEMA make-up kwasten • Zijn ze beter? 1

Beetje kieskeurig

Toen ik naar de Hema ging om te kijken of ik ze wat vond ging ik natuurlijk eerst voelen hoe zacht de haren waren, toen ik voelde dat de haren heerlijk zacht aanvoelen ging ik meteen kijken welke kwasten ik nodig heb en vaak zal gaan gebruiken en waar ik er eventueel meer van wil hebben. Qua vormgeving vind ik ze natuurlijk niet heel bijzonder maar zijn gewoon lekker netjes en basic, ze zien er strak uit en liggen goed in de hand, voelt zeker niet cheap aan ondanks dat de steel wel gemaakt is van aardig stevig plastic en dat is voor de prijs die ze hebben echt awesome! Zoals je misschien wel op de bovenstaande afbeelding kunt zien worden de kwasten niet helemaal geseald verpakt maar zit er alleen een bescherm netje over de haren van de kwast, wat ik niet eens zo erg vind, ik zoek de mooiste kwast er wel tussen uit hihi.
Vernieuwde (vegan) HEMA make-up kwasten • Zijn ze beter? 2

Fijne basic budget kwasten

De haren van de vernieuwde (vegan) HEMA make-up kwasten zijn zoals ik je net al vertelde heerlijk zacht, niet te zacht gelukkig omdat ik anders zou betwijfelen of ze wel voldoende product zouden oppakken. Maar in vergelijking met de vorige kwasten die HEMA in haar assortiment had zijn ze geweldig en echt een verbetering, ik heb diverse kwasten gehad die best wel stug waren en daarom vrij gauw weggegooid heb, oepsie! Maar de vernieuwde vind ik echt super en zeker een aanrader voor iedere make-up liefhebber ongeacht hoe groot je make-up stash is. Je kunt namelijk zelf bepalen welke kwasten je nodig hebt en niet en welke kwasten je dubbel wil hebben.
Vernieuwde (vegan) HEMA make-up kwasten • Zijn ze beter? 3

Nu al favorieten?!

Ik heb namelijk twee Eyeshadow Blending Brushes (105) omdat ik het super fijne kwasten vind, ook om bijvoorbeeld secuur highlighter aan te brengen op het wenkbrauw-bot. De blush Brush is ook echt een favoriet van me geworden omdat het aardig wat product opneemt en heel mooi aanbrengt.
Vernieuwde (vegan) HEMA make-up kwasten • Zijn ze beter? 4

Fan van de fan brush

Toen ik de fan brush (308) zag, moest ik die natuurlijk hebben, wie niet? Heel liefjes brengt deze fan brush de highlighter van je dromen aan op je jukbeenderen.
Vernieuwde (vegan) HEMA make-up kwasten • Zijn ze beter? 5

Conclusie

Ik ben echt super blij met deze kwasten, één voor één zijn ze stevig, zacht en doen ze wat ze moeten doen. Schoonmaken gaat ook echt heel gemakkelijk, geen haren verlies en droog zijn ze ook in no time in hun oude/nieuwe staat. De prijs van de kwasten liggen tussen de €3,- voor bijvoorbeeld de kwasten voor de ogen, €4,- voor de fan brush, blush brush en de blush & contour brush en €5,- voor de classic powder brush.

Natuurlijk zijn dit alleen de kwasten die ik heb uitgekozen, maar zijn er nog zeker meer in het vernieuwde assortiment van HEMA, neem daarom zeker een kijkje! Ik was namelijk voor €25,- klaar en heb dan ook kwasten die ik echt gebruik en zeker weet dat ze fijn zijn en hun werk doen én misschien eens een extra van kan kopen. Ik ben heel erg tevreden, lijken ze jou wat? Of heb je ze al? Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.