Hello Pretty! Ik wou graag eens lekker mijn haar verwennen waardoor ik opzoek ging naar een haarmasker. Al gauw sprak me dit potje van het Italiaanse merk MaterNatura aan en dacht: ik bestel dit gewoon! Ik vind het namelijk wel eens spannend met online bestellen dat je soms geen idee hebt hoe producten dan ruiken. Niet dat je in een review daar veel wijzer uit word haha,smaken verschillen natuurlijk ook nog eens qua geur per persoon. Maar ik schrijf dit artikel dan ook niet alleen om de geur maar omdat de MaterNatura Revitalizing Hair Mask with Passionflower een heerlijke natuurlijke verwennerij voor het haar (met name de punten) is. Lees je mee?

Wat een heerlijke geur!

Toen ik de deksel opendraaide en de substantie zag, deed het me een beetje denken aan de haar Smoothie van Shea Moisture. Lekker stevig maar ook zeker romig en goed uitsmeerbaar. Ik zag al meteen dat ik dit voor het onderste deel van mijn haar ging gebruiken, die kan zo nu en dan wel wat voeding gebruiken sinds ik mijn haar alleen maar los draag. Om het even over de geur te hebben ruikt dit masker van MaterNatura erg lekker, het heeft een bloemige maar kruidige geur, erg natuurlijk en niet té geparfumeerd al zit er (helaas) wel een kleine hoeveelheid parfum in. Het MaterNatura Revitalizing Hair Mask with Passionflower heeft een revitaliserend effect dat er voor zorgt dat het het haar repareert en glad maakt van droog tot beschadigd haar, precies wat ik nodig heb hihi! De intensieve verzorgingsbehandeling is verrijkt met actieve natuurlijke ingrediënten die het haar binnendringen om het te versterken en te tonen terwijl het een prachtige glans creëert en weer in evenwicht brengt. 

Toepassing: Breng het masker aan op vochtig haar en verdeel waar je het wil hebben goed. Na 5 tot 15 minuten kun je het grondig afspoelen. Et Violá!

Review • MaterNatura Revitalizing Hair Mask with Passionflower 1

Verliefd op het resultaat

Nadat ik het masker uit mijn haar spoelde, voelde ik al meteen de zachtheid die mijn haar had gekregen en dat dit masker als voeding voor mijn haar werkt. Ook rook mijn haar natuurlijk ge-wel-dig, zonder te overdrijven + zonder dat het te overheersend is. Eenmaal mijn haar droog geföhnd zag ik dat ik dit masker in mijn vaste routine ga/moet houden. Wauw! Al heb ik ook heel erg lang geen masker voor mijn krullen gebruikt, vandaar dat ik misschien iets te overtuigd ben over dit product. Maar dit masker zorgt echt voor zachtheid, glans, herstel en een soepel vallende bos krullen. Als je haar punten een beetje beschadigd en of droog zijn en wel wat revitalisering kunt gebruiken? Probeer dan zeker dit natuurlijke masker van MaterNatura, mi lobi.

Ingrediënten MaterNatura Revitalizing Hair Mask with Passionflower 

Water, Cetyl alcohol, Behenamidopropyl dimethylamine, Glycerin, Myristyl myristate, Ethylhexyl palmitate, Prunus amygdalus dulcis (Zoete amandel olie), Passiflora incarnata flower extract, Passiflora edulis flower extract, Aloe barbadensis leaf extract*,  Avena sativa (Oat) kernel extract*, Malva sylvestris (Mallow) bloem extract*, Panicum miliaceum (Millet) zaad extract, Citrus aurantium dulcis (Sinaasappel) bloem extract, Citrus limon (Citroen) fruit extract, Mangifera indica (Mango) fruit extract, Tocopherol (Vitamine E), Xanthan gum, Sorbitol, Benzyl alcohol, Lactic acid, Parfum, Benzoic acid, Dehydroacetic acid en Glycolic acid.

*Afkomstig van Biologische landbouw

Prijs & Product

Een pot MaterNatura Revitalizing Hair Mask with Passionflower a 200 milliliter heeft een prijs van €12,99 en heb ik online gekocht op Ecco-verde.com. Na openen is het haarmasker 6 maanden houdbaar.

Pro’s & Con’s

 • Vrij van parabenen, paraffine, minerale oliën, DEA en SLS en SLES
 • 100% gemaakt in Italië
 • Vegan oké en AIAB bio Eco cosmetica gecertificeerd
 • Romig masker, erg goed uitsmeerbaar
 • Een beetje doet al heel veel 
 • Het haar wordt gerepareerd en beschermd tegen schadelijke milieueffecten
 • Maakt het haar enorm zacht, maar behoud wel haar structuur en stevigheid
 • Makkelijk uit het haar te verwijderen
 • Fijne zachte bloemige maar ook een beetje kruidige geur
 • Fijne compacte verpakking van 200 ml
 • Bevat wel parfum!

Conclusie

Hmm, zo lekker ruikt dit revitaliserende haarmasker Yummm! Ik vind het door de natuurlijke en biologische ingrediënten in een compacte pot echt een super masker. Ondanks dat de prijs meer is dan mijn shampoo en conditioner bij elkaar denk ik toch dat ik dit masker zeker weer opnieuw zal gaan kopen. Het is voor mijn krullen echt een oppepper en super verzorging tussen de wasbeurten door of als een extra verwennerij op mijn beauty avondjes. Ook ben ik wel benieuwd naar meer producten van het merk MaterNatura, waar ik zeker meer producten van zal gaan proberen sinds dit product me zo goed bevallen is en ik nieuwsgierig ben geworden naar meer “lekkers” van het merk. Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.