Hello Sweetie! Bijna twee weken geleden lag dit best wel dikke boek bij mij in de brievenbus en dacht toen ik de voorkant zag: Jeej, wat is dit voor leuks?! Een nieuwe Flow special? YES. Het is het grote stap-voor-stap tekenboek. Ondanks dat ik een volwassen leeftijd heb, denk ik althans haha. Vind ik een tekenboek heel erg leuk. Ook vind ik het wel een beetje toevallig dat juist een special als deze bij mij in de brievenbus lag, want ik had me juist voorgenomen om meer te gaan tekenen en schilderen. Tekenen is namelijk een erg fijne manier om je hoofd leeg te maken en te ontspannen. Fijn dat Flow magazine een nieuwe special heeft gebaseerd op juist die twee dingen: lekker bezig zijn voor jezelf + het ontspannen van je geest.

Mindfull creatief zijn

Deze Flow special staat dus in het teken van tekenen, wat betekend dat je alle tekenspullen “weer” uit de kast kunt halen of naar de winkel toe kunt rennen om nieuwe te kopen, net zo leuk! Je krijgt in dit boek les van Flow-illustratoren van over de hele wereld. Tekenen kun je het beste leren door voorbeelden na te doen, waardoor dit boek vol staat met how to’s.

Het boek is in drie thema’s verdeeld zoals: Home, Garden en A Slow Life. Het leukste deel in het Flow • Het grote stap-voor-stap Tekenboek vind ik (natuurlijk, hihi) het “Garden” gedeelte. Waar je bloemen, planten en andere tuinierswaren leert te tekenen wat ik als Botanical lover erg leuk vind en ook voor mezelf kleine schilderijtjes van wil maken voor in huis. In ieder thema zitten verschillende how to’s, zo kun je bijvoorbeeld een tafel met stoelen leren tekenen, een dressoir, een keukenkastje, een recept en planten. Maar ook staat er een tutorial in hoe je het beste kunt water verven met zelfs een paar vellen aquarelpapier! Voor als je zelf niet zo geïnspireerd bent en gewoon even lekker wil tekenen zit er overtrekpapier bij, zodat je een van de mooie afbeeldingen kunt overtrekken en zelf kleur kunt geven naar jouw eigen smaak. Hier onder een paar voorbeelden van het boek.

Flow • Het grote stap-voor-stap Tekenboek 1

Flow • Het grote stap-voor-stap Tekenboek 2

Flow • Het grote stap-voor-stap Tekenboek 3

Flow • Het grote stap-voor-stap Tekenboek 4

Flow • Het grote stap-voor-stap Tekenboek 5

Flow • Het grote stap-voor-stap Tekenboek 6

Flow • Het grote stap-voor-stap Tekenboek 7

Prijs & Product

Flow – Het grote stap-voor-stap tekenboek heeft een prijs van €14,95 en is verkrijgbaar online in de Flow shop en in diverse boekhandels.

Flow • Het grote stap-voor-stap Tekenboek 8

Tot slot

Naast alle tekenlessen van Flow-illustratoren van over de hele wereld, zitten er ook veel extraatjes bij zoals een aankleed-tekenboekje, diverse soorten papier en een dot to dot poster, zo leuk! Ik heb al erg veel zin gekregen om te beginnen met tekenen, jij ook? Laat me zeker weten of jij de Flow • Het grote stap-voor-stap Tekenboek ook zou willen hebben of misschien heb je hem al?! Dan kun je ook even een heerlijk moment voor jezelf in plannen om je hoofd leeg te maken en erg mooie creaties te creëeren die wie weet binnenkort boven de keukentafel hangen, Hihi. Have a lovely day. Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.