Hello Lovely! Ondanks dat de zon op dit moment dat ik het schrijf even verdwenen is en het weer deze zomer enorm wisselvallig is. Ben ik toch van mening dat we allemaal wel een beetje een glow kunnen gebruiken om een soort van zomer gevoel te creëeren ook al is de zon er helaas dus niet om ons die te geven. De Rituals… Sunglow Peach Cheeck & eye glow is een fijne poeder die je kunt opbrengen waar je maal wil voor een mooie natuurlijke gloed op de huid.

Compacte glans

Deze glanspoeder voor de wangen en ogen maar ook voor bijvoorbeeld de decolleté en schouders is op basis van Amethist (een violette variatie van het mineraal kwarts, tevens ook de bekendste steen uit de kwartsgroep). De poeder van dit mineraal heeft een erg zachte textuur en is een prachtige glanspoeder die zorgt voor een stralend accent op plekken waar je graag de aandacht mee wil trekken. Het zit erg mooi en netjes verpakt in een wit doosje met rosé gouden details, de compact zelf is van stevig plastic en bevat een erg mooie en heldere spiegel.

Review • Rituals... Sunglow Peach • Cheek & Eye glow Verpakking

Pigmentatie where are you?

De mix van vijf kleuren in het Rituals… Sunglow Peach Cheeck & Eye glow leek mij in eerste instantie meer gepigmenteerd dan in werkelijkheid. Want misschien zal ook jij denken bij het zien van onderstaande foto dat het een erg mooie en best wel gepigmenteerde poeder zal zijn. Nou wil ik niet zeuren, is het product toch net iets anders dan ik had verwacht.

Review • Rituals... Sunglow Peach • Cheek & Eye glow Close up

Helaas…

Ik kon natuurlijk niet wachten met swatchen anders kon ik je net ook niet alvast vertellen dat ik de kleur intensiteit een beetje vind tegenvallen, maar oké. Ik deed mijn vinger in de donkerste kleur wat je hier onder kunt zien, en maakte een streep met mijn vinger en zag een erg mooie glanzende poeder maar niet met veel kleur intensiteit, wat ik wel had verwacht. Ik ben met de donkerste kleur begonnen en met de lichtste kleur geëindigd. Ik vind iedere kleur afzonderlijk eigenlijk een lichte shimmer blush, niet eens perse een highlighter.

Je kunt wel zien denk ik dat ik best een kleurtje kan gebruiken want ik ben best wel licht op dit moment, waardoor je goed kunt zien dat je kunt zien dat het subtiele shimmers zijn. Ik breng en moet eerlijkheid gezegd ook eerst een blush aanbrengen waarna ik daarna een beetje sunglow met een blush Brush aanbreng anders vind ik dat je niet heel veel ziet. Als ik een beetje op mijn neus aanbreng vind ik het wel voldoende, alle vijf kleuren samen zorgen wel voor een zomerse gloed. Voor mijn neus is het poedertje wel voldoende.
Review • Rituals... Sunglow Peach • Cheek & Eye glow Swatches

Ingrediënten Rituals Sunglow Peach Blush

Talc, Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimenthiconr, Zinc Stearate, Polybutene, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, verpulverde Amethist, verpulverde Ruby, Saffier poeder, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stereate, Glyceryl Oleate, Citric Acid en Tin oxide. Kan +/- de volgende pigmenten bevatten: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499,CI 77007, CI 15850 en CI 19140.

Prijs & Product

De Rituals Sunglow Peach • Blush a 9 gram heeft een prijs van €25,00 en is natuurlijk (online) verkrijgbaar bij Rituals…

Pro’s & Con’s

  • Dermatologisch getest
  • Parabeen vrij
  • Parfum vrij
  • Milde formule
  • Bevat natuurlijke edelstenen
  • Mooie glans die goed blijft zitten
  • “Iets” mindere kleuren pigmentatie dan verwacht
  • Meer geschikt voor een lichtere huid
  • Mooi verpakt
  • Prijs/kwaliteit verhouding vind ik oké, het is Rituals…

Conclusie

Over het algemeen vind ik de Rituals… Sunglow Peach Cheek & Eye glow erg mooi, ik had alleen iets meer kleur verwacht. Desalniettemin is het een mooi product met een super zachte poeder die je op verschillende manieren kunt aanbrengen als je in need bent voor een mooie natuurlijke glow. Als ik eerlijk moet zijn denk ik wel dat er voor deze prijs andere merken zijn met net zo een poeder als deze met meer kleur pigmentatie dan deze heeft. Ik zal het daarom niet nog eens kopen, wat dan ook komt door de nieuwsgierigheid naar een glow poeder van e

en ander (en goedkoper) merk, hihi. Wat vind jij er van? Zeur ik gewoon te veel en is het normaal dat dit een subtiele shimmer heeft? Of ben je het met me eens en dacht je ook bij het zien van deze kleuren dat de kleuren wat meer inhoud hadden? Lijk me leuk om te weten! Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.