Hello Sweetie! Ik was eindelijk (na een klein poosje) weer eens gaan snuffelen bij de wel bekende Søstrene Grene en vond daar natuurlijk weer een paar erg leuke spullen die ik in dit artikel met jou wil delen. Maar als eerst, ja ik ben weer terug van weggeweest (het spijt me), in het artikel van maandag, het verlate favorieten en zeker GEEN favorieten artikel zal ik je vertellen waarom ik even afwezig was. Het heeft in ieder geval te maken dat ik even echt heel en dan ook heel weinig centjes had, but the dog days are over en ik ben er weer, hihi.

Ik zag al op Facebook en Instagram een nieuwe folder voorbij komen van Søstrene Grene met erg leuke kantoor en/of school stationery. Omdat ik na de zomervakantie een hele leuke groene opleiding ga volgen, voelde ik al meteen de behoefte om alvast een paar super leuke, handige en bruikbare stationery spulletjes te kopen. Te beginnen met dit praktische schrift.

Nieuw • Super leuke stationery @ Søstrene Grene! 1

Oldskool vibes

Toen ik het bovenstaande schrift van A-4 formaat open deed en het papier zag waarmee dit schrift gevuld is, kreeg ik meteen het gevoel van vroeger toen ik net op de basisschool zat en ging leren schrijven. Nou was het niet dit schrift waarin we mochten schrijven, nee, maar in de kast met schriften lag er wel een stapel met schriften waarin dit papier zat en ik maar al te graag wou hebben. Nu heel wat jaren later heb ik hem, ook een stukje groter, heerlijk nostalgisch Søstrene Grene. Ook waren er diverse kleuren van het achterliggende mapje, ook in A-4 formaat, handig voor huiswerk, andere papieren of stickervellen die je netjes wil bewaren.

  1. Groen schrift A-4 formaat €2,24
  2. Bewaar map A-4 formaat €0,74


Nieuw • Super leuke stationery @ Søstrene Grene! 2

Schriften en meer schriftjes 

Deze A-5 schriftjes zijn echte Søstrene Grene klassiekers, sinds de eerste winkelopening in Nederland hebben ze dit formaat schrift in hun winkelassortiment, altijd wisselend met super leuke kaften. Een schrift met deze mini ruitjes leek me wel wat, niet dat we tegenwoordig nog rekenopdrachten maken in ons schrift maar ik bedacht me nooit te weten waarvoor dit schrift juist wel handig zou kunnen zijn. Het schrift in hetzelfde formaat als die met ruitjes heeft blanco papier en vond ik daarom wel leuk voor ideetjes en/of tekeningen en zal het dan ook iedere dag met me mee nemen. Ook vind ik het crème papier wel wat hebben.

  1. A-3 schrift ruitjes €0,97
  2. A-3 schrift blanco €0,97

Nieuw • Super leuke stationery @ Søstrene Grene! 3

Bureau frutsels

Dan heb ik hier wat laatste frutsels waarvoor ik ook nog opzoek ben naar een leuke etui of ik maak er zelf een dat kan ook, want ik ben nog geen leuke en eentje naar mijn wensen tegen gekomen. Deze frutsels vind ik allemaal een beetje oldskool ogen en daardoor echt heel erg leuk en een hebbeding voor iedereen die dit kan gebruiken. 

  1. Schaar €2,09
  2. Liniaal €1,39
  3. Potlood €0,43
  4. Gum €0,14
  5. Paperclip a 3 stuks €0,69

Heb jij de nieuwe catalogus van Søstrene Grene al gezien? Wat kan jij goed gebruiken of wil jij graag hebben? Have a lovely day Sweetie! Liefs, 

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.