Hello lovely! Als ik een masker gebruik, gebruik ik het of op vrijdag voor als voorbereiding voor het weekend of op maandag voor een frisse start aan het begin van een nieuwe week, vaak vind ik dat tweede eigenlijk beter en belangrijker zodat je fris en gemotiveerd begint en zo ook gemoedelijk de week doorstaat. Als de tijd alleen al niet snel genoeg gaat, hihi. Ik gebruik eerder een lekkere romige klei masker dan een sheet mask zoals deze van Origins. Ook is dit voor mij de eerste kennismaking met het merk omdat de Origins Flower Fusion Hydrating Sheet Mask, het eerste product is van het merk dat ik gebruik al heb ik al meerdere producten gezien die mij erg interessant lijken.Op naar de review!

Heerlijk bloemig

Dit Flower Fusion™ hydraterende sheet mask met essentiele oliën van onder anderen Jasmijnbloesem, is rijk aan vele plantenextracten en essentiele oliën die zorgen voor een fris en gehydrateerd gevoel van de huid. Omdat dit een sheet masker is open je het pakje en vouw je voorzichtig het masker open en breng je het aan op een gereinigde huid. Dan kun je daarna lekker ontspannen voor minimaal 10 minuutjes, ik liet het er ongeveer 20 minuten op en gooide daarna het masker weg. Omdat het masker zo hydraterend is, is het erg fijn om de overblijvende substantie in de huid te masseren. Flower Fusion Jasmine maakt de huid enorm zacht en ziet er ook zo uit, ook voelt het zeer aangenaam en zelfs een beetje strak/gelift. Door alle bloemgewassen en essentiele oliën ruikt dit masker erg groen, de geur van Jasmijn vind ik zeker te ruiken maar niet overheersend, lekker botanisch. I like it!

Ingrediënten Origins Flower Fusion Hydrating Sheet Mask

Water, butylene glycol, bis-peg-18 methyl ether dimethyl silane, methyl gluceth-20, Cananga odorata (Ylang-Ylang) bloem olie*, coriandum sativum (Koriander) olie*, rosa damascena bloem olie*, citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit olie*, citrus nobilis (mamdarijn) schil olie*, michelia alba (magnolia) bloem olie*, castor olie, linalool, jasminum officinale (jasmijn) bloemwas, hypnea musciformis (algen) extract, gelidiella acerosa (algen) extract, cafeïne, olijfolie, dimethicone, squalane, arginine, peg-60 gehydrogeerde castor olie, caprylic glycol, trehalose, sodium hyaluronate, carbomer, hexylene glycol, octyldodecanol, sodium edta, potassium sorbate en phenoxyethanol.

* ingrediënten afkomstig uit essentiele oliën. 

Prijs & Product

De Origins Flower Fusion Hydrating Sheet Mask kost €5,- en heb ik op Douglas.nl gekocht. Er zijn aardig wat Flower Fushion Sheet Masks verkrijgbaar in de lekkerste bloemsensaties, voor ieder zeker wat wils!

Pro’s & Con’s

  • Bevat veel etherische oliën 
  • Bevat geen parabenen
  • Bevat geen alcohol
  • Heeft een frisse botanische geur, maar is niet extreem aanwezig 
  • Erg hydraterend
  • Maakt de huid extreem zacht, strak en gevoed
  • Redelijke prijs/kwaliteit verhouding
  • Leuke verpakking

Tot slot

Ik vind het masker lekker fris en hydraterend en is dan ook echt perfect voor warme zomeravonden of als je bijvoorbeeld terug komt van een dagje strand, heerlijk! De prijs van €5,- vind ik opzicht best te doen, al zal ik dit masker niet wekelijks gebruiken maar echt voor een special treatment zeg maar en vind het dan de centjes het zeker waard en echt een verwenning. Vandaar dat ik ook een review heb geschreven over dit masker want het is denk ik wel echt een zomer must have! Ga jij hem proberen? Have a lovely day, 

Liefs Kimberly


1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.