Hello Pretty! Ik heb al best wel wat gehoord en verschillende konjac sponsen voorbij zien komen al een paar jaar geleden (toen het dus hot was), maar nooit zelf eentje geprobeerd eigenlijk. Totdat ik deze van Meraki tegen kwam en toch best wel nieuwsgierig was wat nou precies een konjac spons is en of het wel zo fijn werkt als dat verteld word. Daarom lees je in dit artikel mijn mening over de Meraki Groene Thee Konjac spons • droge en beschadigde huid.

Deze 100% plantaardige spons die uit natuurlijke vezels bestaat is er verschillende soorten zoals met houtskool en diverse klei soorten. Ik werd juist geïnteresseerd in deze spons omdat ik last heb van een onzuivere huid en mijn huid gewoon goed wil blijven verzorgen en laat deze spons met groene thee nou net geschikt zijn om acne tegen te gaan, de PH waarde in balans te brengen en om je huid intens te reinigen. Love it! Echt, met deze spons van Meraki heb je binnen no time weer een heerlijke zachte huid met een natuurlijke glow. Deze spons met groene thee is geschikt voor de gevoelige, de droge en door de zon beschadigde huidtypes. Als je je gezicht wil wassen met de Meraki Groene Thee Konjac spons doe je dat eigenlijk net zoals je je gezicht gaat wassen met een washand of een geweven katoenen waslap. (1)Je brengt je reinigingsproduct aan op je gezicht, (2)dompel de spons onder de kraan met warm water totdat hij helemaal is vol gelopen en nog zachter aanvoelt, al kun je de spons ook gewoon zo gebruiken, zonder cleanser. (3)Daarna maak je zachte en cirkelende bewegingen over je gezicht en nek en spoelt hem af en toe even onder water. Ook ga ik met deze spons omdat hij zo mild is voor je huid en super zacht aanvoelt, over mijn ogen en alles is weer lekker schoon. (4)Na gebruik moet je de spons goed schoonmaken en “droog” wringen en dan bewaren waar je maar hem maar wil bewaren als het maar niet de badkamer is. Er word door Meraki geadviseerd om konjac spons wekelijks grondig schoon te maken door hem voor een paar seconden in kokend water onder te dompelen. 

Naast de Meraki Groene Thee Konjac spons • droge en beschadigde huid heb je nog twee andere varianten zoals een witte konjac spons voor de gevoelige huid en een grijze konjac spons voor onzuivere huidtypes. 

Prijs & Product: een Meraki Groene Thee Konjac spons • droge en beschadigde huid heeft een prijs vanaf €5,95 en is te koop via vtwonen.nl en Wehkamp.nl. De spons na 2-3 maanden vervangen voor de hygiene en de resultaat die je krijgt van de spons

Pro’s & Con’s

 • 100% natuurlijke konjac spons
 • Zonder parabenen, zonder kleurstoffen en zonder hormoonverstorende stoffen
 • Milde tot geen geur
 • Super fijne spons, makkelijk in gebruik 
 • Zacht voor de huid 
 • Geschikt voor de droge en gevoelige huid
 • Maakt goed schoon
 • Geschikt voor dagelijks gebruik 
 • Goede en fijne prijs/kwaliteit verhouding 
 • Leuke en nette verpakking
 • Niet bewaren in de badkamer! De dank in de badkamer kan de spons aantasten 
 • Bewaren op een schoteltje of hangend ergens maar dus niet in de badkamer 

Conclusie> Ik ben blij verrast van deze konjac spons en wist in eerste instantie niet zo goed wat ik er van moest verwachten maar het werkt super om je gezicht er mee te wassen en zal het daarom zeker blijven gebruiken. Ik weet alleen nog niet of het ook daadwerkelijk mijn huid hersteld al kan ik al wel een verbetering zien aan de glow en de zachtheid die het mijn huid geeft. Ik begrijp de lof die er is voor deze natuurlijke manier om je huid te reinigen. Ik ben benieuwd of de spons ook zo lang mee gaat, omdat je hem na 2-3 maand moet vervangen.. kijken hoe hij dan er uit ziet, wat ik denk in mijn favorieten en zeker GEEN favorieten artikel zal behandelen over 2 maanden. Ik kan de Meraki Groene Thee Konjac spons jou zeker aanraden! Mocht je geïnteresseerd zijn (anders lees je dit artikel natuurlijk niet), kijk dan welke eigenschappen van een konjac spons het dichtstbij jou huid ligt om zo de juiste konjac spons voor jouw huid te kiezen. Ben je al bekend met een konjac spons? Van welk merk gebruik jij hem? Dat lijkt me leuk om te weten, hihi. Have a lovely day! Liefs, 

Kimberly

1

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *