Hello Gorgeous! Misschien had je ze al gezien op Instagram van de week maar deze H&M Premium Quality Zwarte Suède Enkellaarzen wou ik graag met je delen voor misschien wat inspiratie voor een festival-look? Maar ook als een tip dat je zeker eens een kijkje moet nemen op H&M.com/nl bij de Premium Quality stuff waar ik deze zwarte suède enkellaarsjes heb gescoord en echt veel meer leuks (als tassen) is te vinden (in de sale), zeker een kijkje nemen waard!

Veelzijdige laarsjes

Als ik shop in de uitverkoop, shop ik graag kwalitatieve en tijdloze items zoals colberts, jassen en schoenen en ben dan echt zo happy als ik super awesome fashion items heb gescoord voor een leuke prijs. Nou shop ik graag Conscious kleding en Premium quality asseccoires op H&M hun website. Als ik online ga shoppen kijk ik als eerst op de dames sale afdeling bij de Premium Quality-lijn* want je weet maar nooit wat voor Premium stuff je kunt vinden voor cheap  en daar dus deze schoenen tussen zag staan.

Festival proof

Er schoten al meteen meerdere ideeën mijn hoofd binnen hoe ik deze laarsjes leuk kan combineren waardoor ik ze voor het geld dat ze kosten niet mijn neus voorbij kon laten gaan. Een van die ideeën is dat ik dit een erg leuke festival laarsjes vind door de riempjes die het een beetje een western-look geeft, maar door de bescheiden hak toch lekker comfortabel is, vind ik dan. Vorig jaar had ik namelijk ook zulke laarsjes maar dan bruin aan naar een Festival en kon er prima op lopen en dansen al deden natuurlijk mijn voeten wel een beetje pijn s’avonds, hihi. Voor een festival look vind ik het leuk met een highwaisted jeans en een wit of zwart T-shirt met gaten er in of een witte vintage blouse en natuurlijk een vintage denim jas. Omdat ze zwart zijn vind ik ze ook erg leuk voor straks in het najaar. Dit model enkellaarsje is een van mijn favoriete modellen omdat je ze stoer kan dragen maar ook chique, omdat ze een puntneus hebben en het riempje er af te halen is (het zit met een druk en sluit knoopje vast onder bij de hak) en dat vind ik echt super! 

Premium quality

* Voor als je niet weer wat de H&M Premium Quality-lijn is wou ik je hier vertellen dat dat artikelen zijn van luxe materialen zoals suède, leer, mohair, kasjmier, wol en zijden. Diverse artikelen worden in die lijn van de eerder genoemde stoffen gemaakt waardoor het item van Premium Quality is voor een hoger prijsje dan de normale kleding van H&M. Er staan erg mooie schoenen en tassen tussen en met de sale word er altijd erg leuk afgeprijsd, vandaar dat daar graag tussen kijk en dan voor weinig erg mooie en kwalitatief goede items kan scoren.

Geshopt • H&M Premium Quality Zwarte Suède Enkellaarzen  1

Geshopt • H&M Premium Quality Zwarte Suède Enkellaarzen  2

Geshopt • H&M Premium Quality Zwarte Suède Enkellaarzen  3

Geshopt • H&M Premium Quality Zwarte Suède Enkellaarzen 4

Modieuze basic

Zoals je hebt gezien zitten ze in een mooie doos en zijn ze netjes per schoen verpakt. Het suède voelt kwalitatief goed aan en oogt in mijn ogen niet cheap, wat ze wel waren Hahaha. Ik was wel verast dat het riempje er af te halen is want dat wist ik in eerste instantie niet. Daardoor vind ik dit enkellaarsje nog meer mijn smaak en langer draagbaar dan met het riempje, omdat zoals ik al vertelde dat een beetje een western-look vind geven wat ik dan weer wel leuk vind voor festivals en ze daarom ook gekocht had. Maar nu heb ik ook alvast een leuk enkellaarsje voor straks, want ik vind dit zo’n laarsje dat altijd goed is en ieder jaar weer kan een echte basic dus (I love basics) daarom: me happy!

Prijs & Product 

Deze H&M Premium Quality Zwarte Suède Enkellaarzen heb ik online gekocht in de sale op hm.com/nl voor €24,95 wat ik een te gekke deal vind!

Wat vind jij van de deze enkellaarsjes? Ga jij wel eens naar een festival en wat trek jij dan graag aan voor schoenen? En, neem zeker een kijkje bij de Premium Quality stuff op hm.com/nl voor erg mooie items! Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.