Hello Beauty! Als ik bij de Albert Heijn een paar boodschappen doe neem ik altijd een kijkje bij het tijdschriften schap omdat ik het bij de Albert Heijn waar ik boodschappen doe het altijd erg netjes en overzichtelijk vind uitzien. Toch wel een beetje verstopt, niet meteen in mijn zicht viel mijn oog op dit erg mooi en luxe vormgegeven tijdschrift. “Waarom staat het niet tussen Voque en de Bazaar?”. Omdat ik het nooit eerder had gezien en ik er later achter kwam dit ook een nieuwe onderneming is, leek mij dit leuk om er wat over te vertellen. Daarom heb ik dit Gespot! • AMAYZINE Paris Issue (2) Het mode tijdschrift van amayzine.com artikel.

Nieuwe ontdekking

Naast dat het tijdschrift nieuw is voor me, is eigenlijk de website ook nieuw voor me, hihi. Waardoor ik voor mezelf en misschien ook voor jou toch een leuke ontdekking heb gedaan, want Amayzine.com is echt een hele leuke fashionable en moderne lifestyle website waar je zeker even een kijkje wil nemen! Omdat het online magazine afgelopen januari 3 jaar bestond is de hoofd redactrice en oprichtster May-Britt dat naast een groot feest in Amsterdam, gaan vieren met een printversie van het online succes van haar website. Nou heb ik helaas het eerste nummer gemist omdat ik 1,5 maand geleden dit tijdschrift dus tegen kwam bij Albert Heijn en ben ik toch wel benieuwd welk thema dat nummer had, want het tweede nummer van het tweemaandelijkse lifestyle blad heeft als thema: Paris.

Graag wil ik je met de onderstaande foto’s een goede indruk geven van het tijdschrift AMAYZINE.

Gespot! • AMAYZINE Paris Issue (2) Het mode tijdschrift van amayzine.com 1

Gespot! • AMAYZINE Paris Issue (2) Het mode tijdschrift van amayzine.com 2

Gespot! • AMAYZINE Paris Issue (2) Het mode tijdschrift van amayzine.com 3

Gespot! • AMAYZINE Paris Issue (2) Het mode tijdschrift van amayzine.com 4

Gespot! • AMAYZINE Paris Issue (2) Het mode tijdschrift van amayzine.com 5

Gespot! • AMAYZINE Paris Issue (2) Het mode tijdschrift van amayzine.com 6

Gespot! • AMAYZINE Paris Issue (2) Het mode tijdschrift van amayzine.com 7

Modieus hebbedingetje 

Zoals je zojuist hebt gezien word er erg veel tijd en aandacht besteed aan de vormgeving en zijn er zelfs tekeningen die je kunt inkleuren of kunt inlijsten, al vind ik dat iedere pagina frame-waardig is, waardoor ik dus ook dit tijdschrift mee MOEST nemen, hihi. Ik hou van zulke dingen. Ook het papier voelt speciaal en is van erg stevig kwaliteit wat ik erg fijn vind want ik bewaar zulke items als dit graag. Want dit is naar mijn idee niet zomaar een tijdschrift. Omdat dit de Paris Issue is denk ik en vind ik dat als je city trip naar Parijs gaat boeken je dit tijdschrift mee moet nemen om

1. In de stemming te komen

2. Het je dé hotspots en shopping tips geeft die je wil weten en

3. Je ook de nodige weetjes krijgt over Parijs zelf en je dus eigenlijk op een fashionable manier een Parijs-informatie gids bij je hebt. How Amayzine?!

Zoals je ook wel op de foto’s hebt gezien, zonder te veel cadeau te geven, want ja het is nog veel mooier, bevat het tijdschrift dan ook van alles als modereportages, shopping tips, interviews, make-up tips, persoonlijke verhalen en meer. 

Prijs & Product

het tijdschrift die om de ongeveer twee maanden verschijn heeft een prijs van €4,95 wat ik een erg leuke en mooie prijs vind voor een magazine als deze. Te koop bij Albert Heijn, waar ik haar gekocht heb maar zal ook zeker bij andere winkels zoals Ako en de Bruna verkrijgbaar zijn.

Tot slot

Ben je geïnteresseerd in meer dan alleen een mode en lifestyle magazine en wil je ook je eigen fashionable reisgids? Neem dan zeker een kijkje bij de Albert Heijn of een andere boeken/tijdschriften winkel. Ik denk dat nummer 3 al of bijna in de winkel in de winkel ligt, ik heb hem nog niet gezien namelijk ook staat het niet vermeld achter in het tijdschrift wanneer je hem kunt verwachten dus het is een verrassing. Als je dit nummer nog wil, zou je er naar moeten vragen als ze hem nog hebben. Wat vind jij van mode/lifestyle bladen? Lees je ze liever online of zoals ik in tijdschriftvorm op papier? Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.