Hello Pretty! Het was weer even geleden dat ik een masker gebruikt heb, waar het eigenlijk al wel tijd voor was. Soms kun je echt aan je huid merken dat het meer nodig heeft. Nou heeft mijn huid tegenwoordig sowieso meer nodig en begin ik vandaag met een body cleanse wat ook heel erg zal helpen, mijn huid is zo onzuiver, zelfs in mijn puberteit is het niet zo onzuiver geweest en ik word er echt helemaal moe van. Daarom werd het even tijd voor een gezichtsmasker om even lekker tot rust te komen en te werken aan een gezond gezicht. Daarbij sprak me de Sante Naturkosmetik Anti-stress Gezichtsmasker het meeste aan die ik twee weken geleden tegen kwam bij de Duitste drogisterij Rossmann. Dit is volgens mij de eerste keer dat ik een natuurlijk masker probeer en ik moet zeggen dat het zeker rustgevend is (zoals alle maskers eigenlijk) maar apart ruikt en ook een andere substantie heeft dan ik gewend ben. 

Nou is dit masker ook parfum-vrij wat erg fijn is maar het heeft een beetje een Zweedse snoep geur, waarmee ik niet bedoel dat het zoet ruikt eigenlijk maar een beetje naar het witte van een zuurstok hahah dit maakt totaal geen sense, maar voor als je begrijpt wat ik bedoel: apart dus! De substantie is gel-achtig en heeft een groene kleur, dit masker is zeer verfrissend en omdat je het 20 minuten op een schone huid moet laten zitten werkt het vanzelfsprekend rustgevend en word je, well in ieder geval ik er een beetje slaperig van hihi. Dit masker is verrijkt met amandelolie dat een verzachtende en kalmerende werking heeft. Ook is dit masker verrijkt met vitamine F dat de huid ondersteund en de huidstructuur verbetert en de veerkrachtigheid van de huid beschermd. Bovendien heeft vitamine F heeft een regulerende werking op de lipide metabolisme van de huid. De parfumvrije formule met biologische aloë vera extract hydrateert intensief en vermindert dat gevoel van stress, waar ik best mee eens kan zijn. Mag ik nu gaan slapen?

Sante maakt natuurcosmetica voor het hele gezin. De innovatieve, puur plantaardige verzorgingsproducten zijn ongecompliceerd, trendy én betaalbaar. De producten van Sante bevatten uitsluitend werkzame stoffen op plantaardige basis, evenals kostbare extracten en oliën van gecertificeerde biologische kwaliteit. Vrijwel alle producten voldoen aan de strenge kwaliteitscriteria van BDIH en NaTrue. De meeste producten van Sante zijn zelfs glutenvrij en/of veganistisch. (vitaminen).  

Na 20 minuten dat de gel-achtige substantie zijn werk heeft gedaan op de huid van mijn gezicht is mijn gezicht enorm shiny en ziet er gezond uit. Ik ging met mijn vingers voelen of alles ingetrokken was en hoe mijn huid eigenlijk aanvoelde wat glad en strak was maar zeker geen trekkerig gevoel had. Ik was verbaasd dat toen ik mijn gezicht met warm water ging wassen de gel-achtige substamtie weer te voorschijn kwam, want ik dacht dat het was ingetrokken maar het was gewoon opgedroogd. Toen ik mijn gezicht aan het wassen was deed de substantie me inderdaad denken aan Aloë Vera het hoofd ingrediënt van de Sante Naturkosmetik Anti-stress Gezichtsmasker. Toen ik bezig was met het wassen van mijn gezicht voelde ik al dat mijn huid aardig glad was en nadat ik klaar was en mijn gezicht ging droog deppen met mijn handdoek en daarna weer voorzichtig met mijn handen over mijn huid ging was ik zo verbaasd hoe gevoed en gehydrateerd mijn huid aanvoelde, zo natuurlijk glad en zacht heeft mijn huid echt nog nooit met geen enkel masker gevoeld. Dit was anders en vanaf dat moment plande ik mijn tweede masker date want dit heb ik nodig, dit was liefde op het eerste gezicht. Naast dat dit masker je huid voedt en gezond laat aanvoelen, irriteert het 0% en is je huid in balans en heeft het een mooie effen teint. Echt geweldig! Tot rust kom je zeker, alleen al door die 20 minuten verwen moment, maar de anti-stress is voornamelijk voor de huid bedoeld en dat is iets wat ik zeker voor 200% in mijn gezicht kan zien en tevens de reden dat dit echt een geweldig masker is, die ik zeker in mijn routine ga houden. Na het masker sprayde ik gewoon een beetje rozen water en mijn bracht ik een olie en crème aan zoals ik normaals altijd doe. Je huid blijft ook dagen erna nog steeds zo gehydrateerd en ontstrest uitzien en gevoed aanvoelen. 

Ingrediënten Sante Naturkosmetik Anti-stress Gezichtsmasker: Water, Aloe Barbadensis (Aloë Vera) blad sap *, Propanediol, Glycerine, Linoleenzuur, Prunus Domestica Zaad Extract, Dehydroxanthan Gum, Zink Sulfate, Prunus Amygdalus Dulcis (Zoete Amandel) Olie *, Capryl / Capric Triglyceride, Alaria Esculenta Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder *, Natrium Lactaat, Tocopherol, Hectoriet, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie *, Linolensuur, Citroenzuur, Natriumhydroxide, PCA Ethyl Cocoyl Arginaat, Benzyl Alcohol **, CI 75810 (Natrium Koper Chloorfylline)

* Afkomstig van biologische landbouw
** afkomstig uit natuurlijke etherische oliën

Prijs & Product: een pakketje met twee keer 4 ml Sante Naturkosmetik Anti-stress Gezichtsmasker kost bij Rossmann €1,95 maar is ook bij Biggreensmile.nl voor €2,10 verkrijgbaar.

Pro’s & Con’s 

 • Vegan
 • Natrue gecertificeerd
 • Grondstoffen van gecontroleerde biologische teelt en wilde oogst
 • Plantextracten uit eigen productie in Duitsland
 • Geen paraffine, parabenen of siliconen 
 • Geen synthetische conserveringsmiddelen of kleurstoffen  
 • Parfum-vrij 
 • Gel-achtige substantie
 • Vermindert huidirritatie
 • Verzacht de geïrriteerde huid
 • Voor een momentje ontspannen
 • Zorgt voor intensieve hydratatie
 • Geschikt voor de gevoelige huid
 • Niet vet, geen last van ontstekingen en/of puistjes van dit maskers 
 • Het maakt de huid natuurlijk zacht aanvoelen heel anders zacht dan normaal gesproken maskers doen

Conclusie> De Sante Naturkosmetik Anti-stress Gezichtsmasker vermindert huidirritatie en verzacht echt de geïrriteerde huid (die ik al een enige tijd heb helaas) met biologische amandelolie en vitamine F. Het masker is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid waardoor het eigenlijk voor ieder huidtype wel geschikt is, de biologische aloë vera blad-sap zorgt voor intensieve hydratatie en neutraliseert de vocht balans in de huid wat al na een keer gebruik zeer merkbaar is, ook vermindert het spanningsgevoelens waardoor er een mooie teint en een opgewekte en sprankelende verschijning naar boven komt. Ik ben echt fan en dit is voor mij het beste masker ooit, ik moet echt snel snel naar Rossmann of misschien bestel ik het wel via biggreensmile.nl want ik ga dit echt twee maal per week bijhouden. Ik kan dit masker echt ten zeerste aanbevelen, echt, probeer het uit en laat me alsjeblieft weten wat jij ervan vind of het net zo hemels is als hoe het op mijn huid werkt. Mijn huid voelt echt verzadigd en gezond aan en begint er ook al zo uit te zien. Dit is mijn beauty musthave, echt een geweldig product Sante. Liefs, 

Kimberly 

1

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *