Hello lovely! Ben je nog opzoek naar een lente/zomer-proef lipstick? Dan heb ik hier een hele mooie voor je! Ik ben echt zo verbaasd over de pigmentatie, niet dat ik geen goede kleurintensiteit verwachte van Rituals, maar ik had de intensiteit niet zo fel verwacht en eigenlijk ook niet dat het zo lang op de lippen bleef zitten. Ik ben echt heel erg lovend over de Rituals, The Rituals of Cleopatra Lipstick Pink Coral wat mijn eerste lipstick is van het merk (en ik heb al meerdere kleuren op het oog).

Luxe rituelen 

Dit is niet echt een kleur die ik zo 1,2,3 zal uitkiezen eigenlijk. Hij zat dan ook in een Rituals… cadeau abonnement samen met ELLE Magazine. Door de vermelding op de site van Hearst magazine, wist ik dat ik deze kleur ging krijgen en was dan ook zeer benieuwd. Ik had namelijk geen idee hoe de lipstick zou bevallen, ook omdat ik nooit eerder een lipstick van Rituals… heb geprobeerd. Als groentje ben ik dan ook erg verrast. Naast de kleur is de verpakking met rosé gouden accenten ook erg mooi, de huls heeft ook een rosé gouden kleur en voelt met haar metalen textuur luxueus aan, normaal is rosé goud niet zo mijn ding maar dit is echt lovely!

Wat een pigmentatie!

Het aanbrengen gaat gemakkelijk en secuur, met een fel gekleurde lipstick als deze moet je namelijk vaak een beetje opletten, want als je knoeit is het een beetje lastig om weg te werken. Rituals… The Rituals of Cleopatra Lipstick Pink Coral is verrijkt met Ruby voor een luxueuze en intense kleur. De textuur is vol en romig waardoor het zoals ik al eerder zei erg gemakkelijk aanbrengt. Ook voelen de lippen erg gehydrateerd aan en blijft de kleur intens de gehele dag op de lippen.

Review • Rituals... The Rituals of Cleopatra Lipstick Pink Coral Swatch

BAM! Wat een kleur zeg, ik was best wel een beetje verbaasd over de prachtige en extreem felle kleur omdat ik normaal een beetje mauve of bruin/roze tinten draag. Wat ik erg leuk vind van deze lipstick is dat je hem shiny kan opbrengen en hem een beetje kan matteren als je de tissue truc, toepast. Bij beide toepassingen is het erg mooi en zeker als je een kleurtje hebt: prachtig!

Review • Rituals... The Rituals of Cleopatra Lipstick Pink Coral Lips

Ingrediënten Rituals The Rituals of Cleopatra Lipstick Pink Coral: Pentaerythrityl tetraiaostearate, hydrogenated polyisobutene, butyl stearate, synhethische was, hydrogenated. Diner dilinoley/dimethyl carbonate copolymeer, mica, octyldodecanol, synthetische bijenwas, disteardimonium hectoriet, Ruby poeder en tocopherol. Kan +/- de volgende pigmenten bevatten: CI 77891, CI 15850, CI 19140, CI 77492, CI 15850, CI 42090, CI 45410, CI 77491 en CI 77499.

Prijs & Product: een Rituals The Rituals of Cleopatra Lipstick Pink Coral a 3,5 gram heeft een prijs van €16,00 en is verkrijgbaar online en in diverse Rituals shops. De Rituals of Cleopatra lipstick is nog in negen andere erg mooie kleuren verkrijgbaar. Na openen 24 maanden houdbaar

Pro’s & Con’s

 • Zonder parabenen
 • Zonder parfum 
 • Bevat natuurlijke edelstenen zoals Ruby poeder
 • Dermatologisch getest
 • Erg mooie heldere en felle kleur
 • Super pigmentatie 
 • Geeft op glas enz. wel een beetje af
 • Voelt erg comfortabel op de lippen
 • Blijft enorm lang (ook met eten en drinken) op de lippen
 • Erg mooi en luxe vormgegeven huls en verpakking
 • Zeker high-end waardig 

Conclusie> Ja, dit is echt de mooiste koraal rode kleur die ik ooit heb gezien en op mijn lippen heb aangebracht. De formule vind ik echt super fijn en wil zeker meer kleuren van Rituals… The Rituals of Cleopatra Lipstick. Zo heb ik Nude Beige (echt een Kimberly kleur) en ook Nude Peach hoog op mijn verlanglijst staan want ik vind ze niet goedkoop maar ze zijn ook zeker niet heel duur maar normaal koop ik ongeveer twee lipsticks voor deze prijs. Al vind ik het de prijs meer dan waard want het heeft echt een high-end look and feel. Wat vind jij van deze kleur? Lente en summerproof is hij zeker! Wat is jouw favo lipstick kleur voor in de lente en zomer? Have a lovely day!

Liefs, Kimberly

 

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.