Hello Lovely! Ik wist helemaal niet dat Rituals een make-up lijn heeft!? Ik wist wel dat ze lipglosses verkopen maar niet dat ze eigenlijk een complete make-up lijn hebben. Als ik bij Rituals kom is het eigenlijk maar voor een ding en dat is de Rituals of Dao room en linnen spray, de geur vind ik echt geweldig! Misschien dat ik nooit goed om me heen heb gekeken want make-up heb ik eigenlijk nooit gezien. Daarom dat toen ik zag dat ELLE magazine een deal had met The Ritual of Cleopatra-set (met zes make-up producten) en 10x ELLE magazine, mijn favoriete mode blad voor een erg aantrekkelijke prijs van €39,95 vond ik dat zeer de moeite waard om kennis te maken met diverse make-up producten van Rituals. Over een paar producten ga ik en wil ik graag een review over schrijven, waar de Rituals Miracle 3-in-1 Mascara de eerste van is. 

Mascara is namelijk naar mijn mening een product waarbij als je een goede hebt die helemaal aansluit bij jouw persoonlijke wensen je niet gauw verder gaat kijken voor een andere, toch? Mascara’s proberen en reviewen doe ik dan ook eigenlijk bijna nooit, tenzij ik echt nieuwsgierig ben. Nou is mijn natuurlijke Alverde mascara bijna op en ben ik er ook niet helemaal tevreden mee kwam het voor mij best goed uit om een andere te proberen. De Rituals Miracle 3-in-1 Mascara zit in een erg mooi kartonnetjes met een nude kleurig bloemenpatroon en de binnenkant is zacht blauw, ook de mascara-huls zelf heeft een mooi bloemen patroon in een glinsterende grijsbruine kleur. Het ziet er erg mooi uit en ligt lekker in de hand wat al een paar goede punten zijn om mee te beginnen.

Review • Rituals Miracle 3-in-1 Mascara 1

 

 

 

 

 

 

 

 

“We’re not here to sell you beauty, we are here to make you feel good.”

 

Review • Rituals Miracle 3-in-1 Mascara 2

Hier boven zie je het borsteltje. Dit silicone borsteltje wat qua structuur meer op een kammetje lijkt, kamt mijn gekrulde haartjes en sepereert ze zoals ik mooi vind. Net zoals met krullend haar is en werkt een kam beter dan een borstel, de klassieke mascara borsteltjes doen namelijk niet zoveel voor mijn wimperhaartjes, brengt ze (net zoals mijn haar) meer in de war en gaan aan elkaar plakken. Mijn voorkeur gaat daarom altijd uit naar een silicone borsteltje/kammetje. Echt amazing voor een lifting effect en de hele dag staying power waar de milde mascara formule zeker bij helpt. De formule is niet te nat en zeker niet droog, je hebt prima tijd om je wimperhaartjes te coaten en droogt als je klaar bent relaxt op.

Review • Rituals Miracle 3-in-1 Mascara 3

De Rituals Miracle 3-in-1 Mascara verlengt, krult en geeft de wimpers volume. Nou kun je hier boven mijn oog met en zonder mascara zien, zo kun je zien hoe divers mijn wimperhaartjes zijn. Sommige zijn stijl de andere krullend, de een heeft een afwijking naar links de ander naar rechts en ook heeft er een een afwijking om gewoon recht naar beneden te gaan. Vandaar dat ik een kam structuur erg fijn vind want die brengt er een beetje model in en laat deze mascara van Rituals nou net zo’n borsteltje hebben, yasss!

Rituals Miracle 3-in-1 Mascara 4 oog

Op deze afbeelding kun je misschien het verschil zien met de vorige nu ik na 1,5 week de mascara beter heb leren kennen zegmaar en er het maximale heb uitgehaald naar wat ik mooi vind natuurlijk, want dit is één laagje mascara. Je kunt zien dat ze meer gelift zijn en beter zijn doorgekamd, dat is ook wat ik merk bij het aanbrengen van de mascara, je kamt de wimpertjes vanaf de aanzet naar boven voor het beste resultaat. Ik vind het erg mooi en het borsteltje wat qua structuur meer een kammetje is, is erg fijn en kamt mijn gekrulde wimpers perfect. 

Review • Rituals Miracle 3-in-1 Mascara 4

Ingrediënten Rituals Miracle 3-in-1 Mascara: Water, Copernicia cerifera cera (Carnauba was), Oryza sativa cera (Rijst was), stearinezuur, acacia senegal gom, butyleenglycol, palmitinezuur, gehydrogeneerde olijfolie stearyltaryraat esters, glycerylstearaat, synthetische bijenwas, VP / eicoseencopolymeer, polybuteen, aminomethylpropaandiol, fenoxyethanol, ozokeriet, gehydrogeneerde vegetable olie, VP / VA copolymeer, hydroxyethylcellulose, stearyl stearate, Amethist poeder, Sapphire poeder, Ruby poeder en tropolone. Bevat +/- de pigment CI 77499.

Prijs & Product: de Rituals Miracle 3-in-1 Mascara a 8,5 ml heeft een prijs van €17,50 en is verkrijgbaar online en in de winkels van Rituals. 

Pro’s & Con’s

  • Dierproefvrij 
  • Bevat natuurlijke edelstenen, pure mineralen 
  • Veegt en klontert niet
  • Verdeeld de mascara goed
  • Geeft een erg mooi lifting effect
  • Blijft de hele dag perfect zitten
  • Erg fijn silicone borsteltje/kammetje
  • Ligt fijn in de hand
  • Erg mooie verpakking, luxe uitstraling 
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Conclusie> Ik ben echt heel erg tevreden over deze mascara. Ik vind eigenlijk wel dat je de staying power kunt vergelijken met Chanel haar le volume mascara, die lift, geeft volume en smudged ook zeker niet uit, al vind ik dat deze mascara wel meer lift en je haartjes vanaf de aanzet kamt en natuurlijk heeft de Rituals Miracle 3-in-1 Mascara een aantrekkelijker prijsje. Ik ga deze zeker weer kopen, want wat ik het meest belangrijk vind van een mascara is dat naast hij mijn wimperhaartjes moet sepereren het ook zeker niet moet smudgen, iets waar ik wel vaak laat van heb met mascara’s maar deze doet dat niet en dat is echt een pré. Ook vind ik het erg belangrijk en ik denk iedereen wel Hahah, dat het de gehele dag zo moet blijven zitten als hoe ik het s’ ochtends heb aangebracht en weetje… ook dat doet deze mascara. I love it! Heb jij al wel eens een make-up product van Rituals gebruikt? Wat zijn jou ervaringen er mee? Lijkt me leuk om te weten! Liefs,

Kimberly

3

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.