Hello Lovely! Toen ik jarig was kreeg ik aardig wat mailtjes van verschillende webshop’s met een kortingscode om te gebruiken bij een nieuwe bestelling als cadeautje, wat ik een erg leuk idee vind. Zo voelde ik me wel extra jarig! Ook had ik een kaartje ontvangen van Flow Magazine, die je misschien wel op mijn Instagram story’s hebt gezien want ik vond het erg lief en wou dat graag delen. Op de achterkant van het kaartje stond een kortingscode van €5,- die ik kon gebruiken in de webshop van Flow. Omdat ik al een aantal jaar lid ben van Flow Magazine en het Flow Special abonnement krijg ik al de leukste goodies in de brievenbus (als het er in past) en wist ik niet zo goed wat ik moest kiezen. Nou zag ik een tijdje terug dit boekje voorbij komen in een flyer denk ik of gewoon in de Flow Shop, ik weet het niet meer hihi. Ik vond het er in ieder geval zo schattig uitzien dat ik benieuwd was wat daar allemaal in dat kleine boekje te vinden is. Daarom leek me het een leuk idee om THE Tiny Book of Tiny Pleasures te kopen met mijn cadeau-kortingscode, Happy! En natuurlijk wou ik ondanks ik al pas geleden wat geschreven heb over de Flow Wonen Special toch een tiny stukje over dit tiny boekje schrijven én natuurlijk een paar pagina’s van het boekje met je delen.

Toen ik dit boekje geleverd kreeg zat het in een erg mooie envelop en zaten er een paar old-skool papieren cadeau-tasjes in waarvan twee met één van mijn favoriete quotes en vormgeving:

Keep your face to the sunshine and you can never see the shadow – Helen Keller

Ik heb er en kaartje van die ik aan de muur heb hangen, een poster (die een keer in de Flow Book for Paper lovers zat) en nu ook een paar leuke papieren cadeau-tasjes van, whoop whoop. Heel erg bedankt Flow Magazine. Nu over naar THE Tiny Book of Tiny Pleasures. Dit kleine boekje is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Flow en de Amerikaanse uitgeverij Workman. Flow is een samenwerking aangegaan met een Amerikaanse uitgever om meer internationale producten te produceren zodat iedereen over de hele wereld kan genieten van super awesome papergoodies en een goede gezonde Flow voor zichzelf kan creëren. Ik weet zeker dat het een succes gaat worden, iedereen kan wel wat paper-happiness gebruiken, misschien worden we er allemaal ook wat liever door voor elkaar ONE (paper) LOVE.  THE Tiny Book of Tiny Pleasures is een wel 400 pagina’s dik cadeauboekje, waar ik nog wel verbaasd over was, want ik had schijnbaar niet goed gelezen omdat ik niet had gedacht dat het boekje zoveel bladzijdes had hihi. Dit mini boekje is gevuld met illustraties van Deborah van der Schaaf, gebaseerd op de Flow Scheurkalender 2015 en aangevuld met nieuwe tiny pleasures. Ook heb ik al eerder een paar kaartjes gekregen van deze illustrator die erg leuk zijn om te versturen of zelf te houden om ze bijvoorbeeld in te lijsten. Op elke pagina staat een lieve, grappige illustratie van een dagelijks gelukje, mini verhaaltjes, weetjes én tips. Neem nu een kijkje naar een tiny sneak peek: 

Flow • THE Tiny Book of Tiny Pleasures 1

Flow • THE Tiny Book of Tiny Pleasures 2

Flow • THE Tiny Book of Tiny Pleasures 3

Flow • THE Tiny Book of Tiny Pleasures 4

Flow • THE Tiny Book of Tiny Pleasures 5

Flow • THE Tiny Book of Tiny Pleasures 6

Flow • THE Tiny Book of Tiny Pleasures 7

Flow • THE Tiny Book of Tiny Pleasures 8

Prijs & Product:  THE Tiny Book of Tiny Pleasures a 400 pagina’s erg leuke tekstjes, quotes en mini opdrachten heeft een prijs van €9,95 en is natuurlijk verkrijgbaar in Flow Magazine haar webshop. Blader er regelmatig in zodat je misschien een beetje anders tegen de wereld aan gaat kijken en je iedere dag je eigen happiness creëert.

Er zitten zoveel leuke plaatjes en verhaaltjes (tips) in, waarvan ik sommige ook wil inlijsten, zo cute! Heel erg mooi geïllustreerd en ik denk wel een mooi cadeautje voor iedereen die wel een beetje happiness kan gebruiken. Ik ga hier zeker erg veel plezier van hebben, je kan iedere dag een pagina doen, of random het boekje openslaan om je te laten verassen welke pagina met een tiny treasure je voor je hebt of neem hem mee, je weet maar nooit wanneer je het kan gebruiken om er even in te kijken om je op te peppen. Alles is mogelijk met THE Tiny Book of Tiny Pleasures. Have a lovely day! Liefs

Kimberly 

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.