Hello Beauty! Ik had zo’n zin om een palette te reviewen, ik hou van make-up paletten maar een blush, bronzer en of oogschaduw palette in het bijzonder. Naar mijn mening kan iedereen altijd wel een goed palette gebruiken hihi. Omdat het al weer even een tijdje geleden is dat ik over een palette heb geschreven ben ik een beetje op internet gaan kijken. Ineens herinnerde ik me het merk ZOEVA, wat je uitspreekt als Zo-Eva en zag dat je het Duitse merk gewoon via Douglas haar website kon bestellen en ook nog de volgende dag geleverd kunt krijgen. Awesome! Nou had ik eigenlijk een oogje op het Caramel Melange oogschaduw palette, maar omdat deze op zowel Douglas haar site als ZOEVA haar website was uitverkocht, sprak mij dit palette ook wel erg aan en zonder spijt: ik vind dit palette, de ZOEVA Rose Golden Blush Palette echt geweldig!

Ik ben eerlijk gezegd niet echt een Rose gold fan of eigenlijk rosé goud, maakt niet uit op welke manier, zowel qua sieraden als interieur artikelen of stationery is het niet mijn ding. Ik vind het wel mooi hoor maar doe mij maar gewoon echt zilver en goud, hihi. Alleen moet ik wel eerlijk bekennen dat ik dit dit palette toch wel erg mooi vind en zeker een eyecather is in je make-up stash en dat is ook wat je wil toch? Een palette die opvalt tussen de andere! Rose gold I love ya. Natuurlijk ben ik wel op onderzoek uitgeweest voordat ik dit palette heb aangeschaft, de blush viel mij meteen op en leek mij heel erg mooi, zo’n contour kleur kon ik ook wel gebruiken en dacht alleen wel dat de highlighter een beetje te fel en te koel zou zijn. Maar niets is minder waar het is prachtig. 

Review • ZOEVA Rose Golden Blush Palette

De satijnen perzik roze blush, Palace Door geeft je wangen een frisse gloed en is ook erg mooi als oogschaduw! De matte contour kleur, Heavy Crown is een erg mooie kleur die op veel huidtinten goed zal staan en ook tevens een mooie transitie kleur is. Last but definitely not least is de middelste kleur, waar ik eigenlijk een beetje bang voor was dat het te koel zou zijn is eigenlijk bijna mijn favoriet van deze ZOEVA Rose Golden Blush Palette. De highlighter, Glowing Still is een beetje een wit en goudgele highlighter al lijkt hij in het palette echt wit en op de swatch een beetje vanille hoop ik je een beter beeld te kunnen geven bij de onderstaande foto. Ik heb highlighter op mijn jukbeenderen, neus en op de cupido boog aangebracht en als het goed is zal je zien dat de gloed een beetje geel goud is, wat ik erg bijzonder en erg mooi vind. Vooral in de zomer. Ik geef licht! Haha.

Review • ZOEVA Rose Golden Blush Palette Kimberly Russel Selfie

Hier onder kun je de swatches zien. Echt, liefde voor de blush Palace Door. De drie kleuren samen geeft echt een enorm mooi effect, omdat de contour matte is, de blush een satijn finish heeft en de highlighter shiny poederig is voor een glowing resultaat. De kleuren voelen echt zijdezacht aan als ik met mijn vinger een rondje draai in iedere kleur, geweldig om te swatchen en mijn vingers bevat aardig wat pigment. 

Review • ZOEVA Rose Golden Blush Palette Swatches

De verpakking, waar het naast de producten ook om draait is erg mooi en handzaam. Het palette heeft een magneet sluiting en een soort sleeve waar je hem ook nog in kunt doen voor als je op reis gaat bijvoorbeeld, dan kan hij echt niet open in je (beauty) tas. De letters van ZOEVA en de namen van de poeders zijn er met zwarte inkt in het palette gedrukt. Alleen hebben ze bij mijn palette een keer extra gedrukt waardoor het er een beetje wazig en dus dubbel er uitziet, wat je dus kunt zien op de hoofdafbeelding, sorry daarvoor. Maar omdat ik het niet heel erg vind (wou zo graag aan de slag voor dit artikel) heb ik hem gewoon gehouden in plaats van dat ik hem anders had teruggestuurd, want normaal gesproken ben ik best kieskeurig en moet ik altijd het achterste product hebben hihi. 

Review • ZOEVA Rose Golden Blush Palette verpakking

Ingrediënten ZOEVA Rose Golden Blush Palette Heavy Crown: Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Polybutene, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic Acid. Kan +/- de volgende pigmenten bevatten: CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77742. Glowing Still: Talc, Mica, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Magnesium Stearate, Dimethiconol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Bijenwas, Dehydroacetic Acid en abrikozen olie. Kan +/- de volgende pigmenten bevatten CI 77891. Palace Door: Mica, Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Caprylic/Capric Triglyceride, Magnesium Stearate, Dimethicone, Dimethiconol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, bijenwas, Dehydroacetic Acid en abrikozen olie. Kan +/- de volgende pigmenten bevatten CI 77891, CI 77491, CI 77742, CI 15850 en CI 77499.

Prijs & Product: het ZOEVA Rose Golden Blush Palette kost €15,00 en heb ik gekocht bij Douglas maar is natuurlijk ook op ZOEVA’s website verkrijgbaar. 

Pro’s & Con’s

  • Bevat geen parabenen, minerale oliën, parfums, nano- en ftalaten
  • De formule is verrijkt met vitamine E
  • Matte, satijn en poeder finish
  • Prachtige pigmentatie
  • Handzame verpakking, een must voor iedere beauty liefhebber

Conclusie > Jeetje, wat was ik verrast over de pigmentatie en de kleuren, het past zo mooi bij elkaar. De contour kleur lijkt in eerste instantie misschien wat licht, maar als je de Blush hebt aangebracht komt er al een heel mooi shadow effect naar boven. En dan de highlighter, pfff mi gado! Ik heb nog nooit zo’n prachtige warme en toch koele highlighter gezien, het is echt heel erg mooi. Ik ben echt in love met dit palette en voor deze prijs vind ik drie producten van professionele kwaliteit zonder agressieve ingrediënten echt geweldig en een handzame must-have voor iedere beauty liefhebber! Wat vind jij van dit palette? Heb jij wel eens make-up van ZOEVA geprobeerd? Dit is mijn eerste kennismaking en het beloofd meer reviews voor in de toekomst. Have a lovely day Sweetie! Liefs,

Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.