Hello Gorgeous! Ik had zin om weer eens een lipproduct te proberen en dat zijn twee lip-potloden van Avril geworden. Avril heeft best een breed assortiment aan producten vandaar dat ik nu weer iets van het merk aan het proberen ben, ik vind dat erg leuk om te doen. De Avril Lip Pencil Rouge Franc & Vieux Rose zijn gemaakt in Frankrijk, Dierproefvrij en bevatten 100% natuurlijke ingrediënten maar zijn ze wat voor mij?

Een make-up product waar ik ook geen genoeg van kan krijgen zijn lipproducten, ze zijn erg fotogeniek altijd en vaak een feest om uit te proberen. Ook is het een product waar je niet genoeg van kunt hebben, vind ik dan. Je hebt zoveel kleuren en formules zoals de Avril Lip Pencil Rouge Franc & Vieux Rose hebben een aangename formule voor een lippotlood. Niet te droog en niet te romig, voor mij de juiste substantie om makkelijk en precies je lippen te omlijnen en in te vullen om alleen de lip-potlood te dragen. Wat ik vaak zie bij natuurlijke make-up producten en dan lippotloden is dat ze allemaal een beetje dezelfde drie kleuren uitbrengen zoals een nude roze, een nude bruine en een rode kleur in plaats van een paar kleuren zodat je een keer iets anders hebt. Nou heb ik van Avril wel een kleur uitgekozen waarvan ik nog geen lip-potlood had, namelijk Rouge Franc en nog een nude kleur waar ik nieuwsgierig naar was of het me zou staan of niet, Vieux Rose is haar naam. Beide kun je op de onderstaande afbeelding op mijn lippen aangebracht zien.


Vieux Rose komt hier niet zo Barbie roze over als dat ze wel is en is daardoor echt wel te licht voor mijn persoonlijke voorkeur, misschien wel mooi als je het een beetje gaat mengen met een andere lipliner voor een plumping effect. Deze lip-potlood brengt wat stroefjes aan en heeft een beetje moeite met dekken, maar misschien komt dat ook doordat mijn lippen in vergelijking met de lippotlood veel warmer zijn. Vieux Rose is niet echt mijn kleur en had eigenlijk wel een iets warmere kleur verwacht dan dat ik gekregen heb, maar deze kleur heb ik nog niet in mijn collectie en ik vind het wel een leuke toevoeging al zal ik Vieux Rose zeker niet alleen dragen. Rouge Franc daarentegen vind ik geweldig, Love deze rode kleur. De kleur rood die erg mooi staat bij mijn huid. Rouge Franc is heel erg dekkend zoals je ook wel kunt zien op de afbeelding en je voelt haar bijna niet zitten, erg fijn!

Review • Avril Lip Pencil Rouge Franc & Vieux Rose 2

Ingrediënten Avril Lip Pencil Rouge Franc & Vieux Rose: Squalane, titanium dioxide, CI 77491, castor olie*, gehydrogeneerde castor olie behenyl esters, bijenwas*, carnaubawas*, gehydrogeneerde olijfolie esters**, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, CI 77492, hydrogenated palm kernel glycerides, CI 77499, gehydrogeneerde vetzuurglyceride, CI 77742, shea boter extract, vitamine E, bisabolol en zonnebloemolie*

* Natuurlijk
** Biologisch

Prijs & Product: een Avril lip pencil a 1 gram kost €3,99 en is naast de kleur Rouge Franc en Vieux Rose ook in de kleur nude beschikbaar via Ecco-verde.nl. Na openen 36 maanden houdbaar, gemaakt in Frankrijk, naast de twee kleuren die ik gekozen heb is er nog een bruinige nude kleur beschikbaar. 

Pro’s & Con’s

  • ECOCERT
  • Dierproefvrij
  • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten 
  • Bevat voedende boteren en oliën
  • Goede pigmentatie vooral Rouge Franc
  • Door semi romige structuur fijn om aan te brengen
  • Blijft met eten en drinken best een tijd zitten ongeveer 3 uur voordat een touche-up nodig is
  • Geurloos
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding 

Conclusie> Ik ben blij met de Avril Lip Pencil Rouge Franc & Vieux Rose. Vooral is Rouge Franc een favoriet en zal ik zeker vaak gaan dragen, staat erg fris voor in de lente bij een denim look. Het is een beetje een vintage rode kleur die zowel mooi staat op koele huidjes als warme. Vieux Rose niet echt, is mijn mening. Ik denk dat deze lippotlood wel weer mooi zal staan op een mooie bruine huid of echt een hele koele huid maar voor er tussenin, zoals bij mij vind ik het te licht. Verder ben ik erg blij met de formule en als er nog een paar andere spectaculaire kleuren waren, had ik die zeker ook willen kopen misschien dat Avril in de toekomst meerdere kleuren aan haar collectie toevoegd (wat ook goed zal passen bij de lipsticks die ze hebben). Maar voor nu ben ik wel blij met Rouge Franc, de vintage rode kleur. Echt een must have! Bedankt voor het lezen. Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.