Hello Sweetie! Ik ben dan eindelijk een keer bij Rossmann geweest om te kijken naar wat Natuurlijke producten. Ik ben er al een keer eerder geweest, een paar jaar geleden maar toen heb ik helemaal niet echt gekeken naar het assortiment, maar het kan je best overvallen want wat een producten! Ik had wel even een momentje nodig om te kijken van waar ga ik beginnen haha. Echt, overal staan producten. Ik heb me daardoor zeer vermaakt en veel etiketten gelezen want wat me was opgevallen dat er bij Rossmann aardig wat natuurlijke merken verkrijgbaar zijn, maar er helaas af en toe nog SLS en SLES in zit (voornamelijk) in de haar producten en andere ingrediënten waardoor ik het product toch maar liet staan en eigenlijk best weinig heb geshopt, maar ik had ook niet echt wat nodig vandaar deze Mini Shoplog • Duitse drogisterij Rossmann.

Ik ben afgelopen donderdag 20 april, met de trein naar Gronau gegaan, wat erg dichtbij Enschede ligt in een kleine 10 minuten ben je er. Gronau is een klein stadje met qua winkels niet veel bijzonders, waarmee ik bedoel dat je om echt te shoppen ik je niet zal aanraden om naar Gronau toe te gaan maar voor de de drogisterij Rossmann zeker wel. Het is algemeen bekend dat de merken die wij ook in Nederland hebben daar veel goedkoper zijn en het daardoor zeer interessant is om eens in de zoveel tijd een bezoekje te brengen bij onze buren. Ook hebben de Duitse drogisterijen ook aardig wat keus uit natuurlijke producten en ook zelfs make-up merken waar ik dan graag een beetje tussen snuffel en dan ook een paar producten heb mee genomen. 

Mini Shoplog • Duitse drogisterij Rossmann 1
Toen ik links de straat in wou gaan om naar Rossmann te lopen zag ik op de hoek een Wolbers winkel, wat een leuke geschenken en kaarten winkeltje is, waar ik als stationery lover natuurlijk naar binnen moest gaan! Ik heb daar twee prachtige rollen cadeaupapier gekocht en een erg mooi doosje. Misschien had je het in dit artikel wel gelezen dat ik de kwaliteit van het cadeaupapier tegenwoordig zo vind tegenvallen, waardoor ik erg nieuwsgierig was naar het cadeaupapier die ze bij Wolbers verkopen wat van het merk Stewo is, wat afkomstig is uit Zwitserland. De prijzen van de cadeaurollen zijn €2,50 voor de rol met het zigzag patroon en die met metallic vogels kost €2,95 wat ik eigenlijk niet eens heel duur vind voor het soort papier. Wel is de afmeting ‘maar’ 70×200 meter, wat vrij normaal is hihi. Het doosje (€5,95) vond ik gewoon erg mooi, ik hou van vogels, het leek mij erg handig om er kaartjes in te bewaren al is het een cadeau doosje, ik heb hem voor mezelf gekocht. Hoe het cadeaupapier bevalt zal je waarschijnlijk lezen in mijn maandelijkse favorieten en zeker GEEN favorieten artikel die maandag 1 mei online staat, hihi.

Mini Shoplog • Duitse drogisterij Rossmann 2

Daarna ben ik de Duitse drogisterij Rossmann binnen gegaan waar ik wel even mijn ogen heb uitgekeken: wat een producten en heel erg geordend! Al wist ik wel een beetje waar ik naar wou kijken, het eigen merk Alterra, ben ik de hele winkel doorgelopen en heb ik overal een beetje gesnuffeld. Omdat ik eigenlijk niet zoveel nodig had heb maar een paar spulletjes gekocht. Over de blush en de lipglosses ga ik een review schrijven en de nagelolie wat echt heerlijk naar sinaasappel ruikt zul je ook wel een keer voorbij zien komen. Het masker van Sante leek me wel wat: Anti-stress, iets wat ik wel kan gebruiken en dan ook zeker zeer nieuwsgierig naar ben, hihi! De make-up producten die ik heb gekocht hebben een beetje dezelfde prijs als de make-up producten van Alverde, het eigen merk van DM, erg budget voor een natuurlijk cosmetica merk waar de producten ook nog uit eigen land herkomstig zijn. Een snack kon natuurlijk ook niet missen, vandaar dat je de vegan chocolade reep op de foto ziet met stukjes kokos en koek, erg lekker! Ik bekeek eergisteren de website van DM en zag dat Alverde het natuurlijke huismerk van de drogist een compleet nieuwe make-up lijn met zoveel leuke nieuwe producten die ik natuurlijk moet gaan bekijken, binnenkort een tripje naar de DM plannen dan dus. Naar welke Duitse drogisterij ga jij het liefst naartoe? Is dat de DM of Rossmann? Lijkt me leuk om te weten. Morgen staat er een review over de erg mooie Blush online! Bedankt voor het lezen. Liefs,

Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.