Hello Pretty Sweetie! Met allemaal verjaardagen in het zicht leek mij het leuk om een inpak inspiratie artikel te maken met de inpakspulletjes die ik voor deze verjaardagen heb gekocht. Omdat de lente is begonnen (en we er overspoeld mee worden) vond ik een pastel thema wel geschikt om dat aan dit artikel te labellen. Ik koop ook eigenlijk bijna alles wel een beetje in thema of kleurenschema, ook met kleding. Zoals laatst zat ik een beetje in het donkerblauw en witte kleuren palette, want ik kocht witte sneakers, wit en blauw gestreepte blouses, een donkerblauw vestje en een donkerblauw trenchcoat. Ik ben best wel precies wat dat aan gaat en zal nooit eigenlijk allemaal random kledingstukken in diverse kleuren bij elkaar kopen in een shopping sessie, ja ik koop in setjes. Wat dus ook geldt voor dit Inpak inspiratie • Pastel Confetti Lente 2017 artikel, zoals je wel kunt zien op de foto’s hihi.

Van pastel word je vrolijk en krijg je zin in de lente en leuke dingen doen, ineens lijkt de winter zo grauw omdat als de zon eenmaal begint te schijnen en de vogeltjes happy beginnen te fluiten het lijkt alsof het leven weer begonnen is. Althans dat geldt voor mij, hihi. Pastel-tinten zien we nu al een aantal jaar terug komen in het modebeeld wat ook overwaait naar interieurartikelen en stationery. Everything is soft and easy en die flow hou ik graag vast. Een van de vaste winkels die ik bezoek voor wat (pastel) Papergoodies is hoe kan het ook anders: Søstrene Grene. Twee weken geleden kocht ik daar al wat (witte) slingers, confetti en ballonnen voor mijn verjaardag al zag ik ook veel pastel tinten die ik erg leuk vond, maar nee, ik wou voor mezelf graag alles wit hebben want dat past het beste in mijn huisje. Nou was ik vorige week weer een keer bij de blokker waar ik allemaal leuke dingen zag, voor zowel interieur als keuken maar ook zag ik erg leuke papieren cadeau tasjes en even later ook cadeau papier waardoor er al vrij direct in mijn hoofd dit artikel was geboren. De volgende dag ging ik meteen naar Søstrene Grene om de slingers die ik voor mezelf in het wit had gekocht in pastel-tinten te halen en kwam natuurlijk meer leuks tegen wat ik ook had mee genomen en goed kon gebruiken voor dit artikel om je een beetje inspiratie te geven, in ieder geval dat zou ik erg leuk vinden.

Inpak inspiratie • Pastel Confetti Lente 2017 Slingers & Stickers

Pastel Confetti Lente, hier boven zie je een paar Søstrene Grene goodies. Echt, ga een keer langs er is zoveel leuks voor feestjes!

1. Vlaggetjes slinger 5 meter in pastelkleuren (ook in wit verkrijgbaar) kost €1,79 en heb ik gekocht bij Søstrene Grene

2Pom pom in zacht roze (ook in diverse andere pastel tinten verkrijgbaar) kost €0,72 en heb ik gekocht bij Søstrene Grene

3. Pastel kleurige linten in set van drie kost €4,99,- en is al een tijden terug gekocht bij IKEA, ook te zien in dit papier frutsels artikel, voor de papierfrutsel lover! 

4. Roze ronde stickers a 10 velletjes (ook in diverse andere groottes en pasteltinten verkrijgbaar) kost €0,72 (waanzinnige prijs, niet?) en is ook gekocht bij Søstrene Grene

5. Witte papieren confetti (ook in hartjes vorm verkrijgbaar) kost €0,69 en is gekocht bij Søstrene Grene

Inpak inspiratie • Pastel Confetti Lente 2017 Slingers

Deze slingers had ik dus in het wit op mijn verjaardag net zoals de confetti, die had ik over de tafel (nog zonder snacks) gegooid wat een erg leuk en feestelijk effect gaf. De slingers in pastel zijn erg leuk voor een kinderfeestje, maar ook voor een girly girl met een pastel thema. De pom pom’s is er ook in een groter formaat, dan wel alleen in het wit, en vind ik erg leuk om in diverse groottes en kleuren aan het plafond te hangen als decoratie. Ik wil dan ook graag zelf in het midden van mijn appartementje in plaats van een lamp allemaal witte en verschillende pom pom’s ophangen. Ik moet er nog wel een paar want ik denk dat vijf genoeg zijn, maar als ik er voor mijn gevoel voldoende heb ga ik er zeker een blogpost over schrijven. Deze kleintjes vind ik gewoon erg leuk om aan een cadeau-tasje te hangen of tussen de slingers.

Inpak inspiratie • Pastel Confetti Lente 2017 Inpakpapier

Toen ik vorige week weer eens bij de blokker was zag ik ineens erg leuke papieren zakjes, die ik altijd erg leuk en handig vind, want je kan er diverse dingen in doen zoals een cadeautje van het juiste formaat, een paar snoepjes of wat confetti en een centje!

1. Pastel blauw met waterverf-look cadeau papier 70x200cm kost €1,29 en heb ik gekocht bij de Blokker

2. Setje van drie papieren cadeau zakjes kost €0,79 en heb ik gekocht bij de Blokker

3. Dubbelzijdig roze en geel inpakpapier 70x200cm kost ook €1,29 en heb ik gekocht bij deBlokker

Bij het zien van het roze inpakpapier was mijn gedachte in eerste instantie: Whoop whoop eindelijk cadeaupapier dat niet doorschijnt! De binnenkant was namelijk geel en dacht eigenlijk gewoon meteen dat dat gedaan was tegen het doorschijnen. Al kwam ik er gauw achter tijdens het inpakken  van cadeautjes dat het alsnog doorscheen en het eigenlijk om dubbelzijdig inpakpapier ging, oepsie. Gelukkig schijnt het niet héél erg door, maar ik vind het toch wel erg jammer. Het is ook helaas een reden waarom ik geen cadeaupapier meer koop bij Søstrene Grene ondanks ze erg mooi papier verkopen, het papier is echt heel erg dun en kreukt en scheurt gauw + het schijnt echt heel erg door. Het lijkt me toch dat het de bedoeling van cadeautjes inpakken met inpakpapier dat je geen letters, labels of nou ja niet het cadeau ziet wat zich achter het papier bevind, toch?! Hihi. Als jij misschien een winkel weet waar ze mooi en stevig inpakpapier verkopen wat dus niet doorschijnt zou je me dat dan willen laten weren door hier onder een reactie te geven, want ik vind het zo jammer en I love inpakpapier, maar heel erg bedankt alvast. Ik hoop dat ik je misschien een beetje heb kunnen inspireren en dat als je een feestje hebt binnenkort je misschien kunt kijken bij Søstrene Grene voor leuke budget slingers, confetti, linten en nog zoveel meer party goodies. Én dat je het pastel thema ook wel leuk vind om cadeautjes mee in te pakken en zelf opzoek gaat naar (andere) leuke spulletjes om het passend te maken naar jouw inpak-style! Bedankt voor het lezen. Liefs,

Kimberly

 

 

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.