Hello Gorgeous! Toen ik vorige week dinsdag de brievenbus open deed was ik verbaasd om te zien dat er een tijdschrift in lag. Nu al!!? Maar dit was niet zomaar een tijdschrift maar een nieuwe Flow special how awesome!? een Flow Wonen! Het kan je niet voorbij zijn gegaan dat ik van wonen hou, het is onderdeel van mijn leven om van mijn huis mijn thuis te maken en dus om lekker te wonen. Erg leuk dat Flow daar een bijdrage aan geeft met dit boek, ik ben dan ook erg benieuwd wat er allemaal in te vinden is. Want natuurlijk is ook deze special geheel in de style van Flow met mooie en inspirerende verhalen en foto’s, super leuke en handige tips, shopspots (zo even bedacht, maar je snapt vast wat ik ermee bedoel hihi) en natuurlijk Papergoodies. Kijk je mee?

Om lekker in de lente vibe te komen geeft deze Flow special een hint naar de tuin. Één moeten we zowel binnen als buiten zijn natuurlijk! Voor de (niet al te) groene vingers onder ons zit er een super leuk en ook erg handig kamerplanten boekje bij met wat achtergrond informatie over diverse kamerplanten zoals de pannenkoeken plant, rubber plant, vrouwentong en boomknuffelaar. Uhm.. ja deze planten bestaan echt. Ook staan er aardig wat tips en weetjes bij hoe je het beste voor de planten, die nu helemaal hot en happening zijn kunt zorgen, met natuurlijk erg mooie illustraties die de pagina’s sieren. Ook geheel in Flow style kun je binnen kijken bij rommelmakers en in tuinhuisjes. Wat ik erg leuk vind en ook erg van deze tijd is, is ontspullen. Maar hoe kun je nou zo kritisch mogelijk kijken naar de spullen die je hebt en jezelf vertellen dat het allemaal niets uitmaakt en je gewoon een rommelkont bent in plaats van om alleen te houden wat je nou echt daadwerkelijk nodig hebt? Live it! Naast dat illustrator Annemoon van Steen je leert hoe je een dressoir kunt tekenen die we allemaal willen hebben. Bekijk hier onder een paar foto’s om een indruk te krijgen van deze nieuwe en ik hoop terugkerende special.

Prijs & Product: de Flow Wonen, Binnen & Buiten Special a 147 bladzijdes (exclusief Papergoodies), heeft de prijs van €12,95 en is te koop in de Flow shop, bij diverse boekenhandels en de supermarkt zoals Jumbo en Albert Heijn. 

Deze special vind ik echt zo leuk en een echte musthave voor ieder woonblad fanaat. Flow heeft er zo een eigen touch aan gegeven waardoor het een erg leuk contrast geeft bij (waarschijnlijk) alle strak-gestylde woonbladen, misschien geeft het je wel een afkick effect. Niets hoeft perfect te zijn right? Je koopt natuurlijk niet zomaar een tijdschrift van €12,95 (ik zeker niet), maar dit tijdlozeschrift is een leuk naslagwerk met inspirerende verhalen, foto’s en doe opdrachten die je eigen Flow misschien een beetje stuurt om meer jezelf te zijn in je woon/leef omgeving + je helpt herinneren dat de boomknuffelaar nog zoveel vitamine D als jou nodig heeft. Have a lovely flowy day. Liefs,

Kimberly


2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.