Heey Beauty! Eergisteren deed ik een paar boodschapjes bij EkoPlaza en zag tot mijn verbazing dat er een Duits cosmetica merk aan het assortiment was toegevoegd die ook een kleine en leuke counter aan make-up producten heeft. Waarbij ik al vrij direct deze Blush tussen zag staan en na het swatchen van een tester ik hem mee naar huis moest nemen want ik dacht Yess! Dit is leuk voor op de blog + zo’n Blush als deze had ik nog niet en kreeg er meteen een zomers gevoel van. Daarom wou ik graag een artikel schrijven over de neobio Natural Cosmetics • Blush 01 Summer Bronze om mijn bevindingen over dit product met jou te delen.

Het merk neobio had ik nooit eerder gezien en kende ik dan ook nog niet (zoals wel meer natuurlijke merken haha), maar vind het altijd zeer interessant om er wat van uit te proberen. Zo kocht ik een peeling die ik eerst uitgebreid ga proberen maar zeker binnenkort ook een review van over verschijnt en deze blush. Neobio heeft meerdere make-up producten, zeg maar voldoende voor een basis make-up look/routine, niet meer en niet minder. Maar dat is zeker niet erg, ik ben benieuwd naar de kwaliteit en de werking er van. Neobio is een merk dat grote waarde hecht aan gecertificeerde biologische grondstoffen, alle producten van neobio zijn NATRUE gecertificeerd. Het merk besteed veel aandacht aan milieubewuste en duurzame uitvoering van alle processen, want het is eigenlijk en natuurlijk ook aan ons om op een verantwoorde wijze om te gaan met onze omgeving, al staat de meerderheid van de mensen (net zoals ik af en toe) daar niet altijd bij stil.

Het belangrijkste idee in het maken van de Neobio producten is om de kracht van de natuur te gebruiken terwijl we verantwoord en respectvol omgaan met dit om producten van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen te creëren.

Review • neobio Natural Cosmetics • Blush 01 Summer Bronze 

Wat ik erg fascinerend vond, was dat de verpakking alleen gesloten was zonder geseald te zijn. Dit doet neobio om het gebruik van verpakkingsmateriaal te minimaliseren om afval te voorkomen als het niet hoeft. Zoals met deze blushes dus en volgens mij zag ik dat ook al bij de oogschaduw’s. Daarentegen zit de Blush wel echt goed met een klik dicht wat het denk ik wel voorkomt dat mensen hem zomaar open zouden (krijgen) doen. Al zijn er van alle producten wel testers.

Review • neobio Natural Cosmetics • Blush 01 Summer Bronze swatch

Dit is wel een erg mooie swatch vind je niet? Precies wat me aansprak, de warme shiny oranje kleur, er was ook een roze variant verkrijgbaar met de naam 02 Fresh Rosé maar ik heb al genoeg van dat soort roze blushes daarom was de keus gauw gemaakt om voor deze te kiezen. Zoals je kunt zien is de pigmentatie uitstekend en is het tevens ook een erg mooie oogschaduw. Met mijn Blush Brush ondervond ik wat problemen omdat het moeite had om voldoende product op te pakken, wat ik sowieso al wel merkte aan mijn Real Techniques Blush Brush helaas. Dus ik moet nog wel even kijken hoe ik dit goed en makkelijk kan aanbrengen, welke Blush Brush ik daarvoor ga gebruiken. Met mijn vingers lukt het wel goed trouwens, alleen is het zo jammer omdat er aardig wat product op je vingers blijft zitten, tenzij je het daarna op je ogen aanbrengt haha. Ik moet dus nog even kijken welke Brush het beste werkt met deze blush.

Ingrediënten: Mica, Akkermoerasbloem olie, Magnesiumstearaat, Magnesium Aluminium Silicate, Glycerine, Jojoba olie *, Glyceryl Caprylate, Sodium levulinezuur, p-Ansic Acid, Sodium anisaat, tocoferol, Zonnebloemolie, Tin oxide, (+/- Cl 77891 (Titanium Dioxide), Cl 77.499 (ijzeroxiden), Cl 77.492 (ijzeroxiden), Cl 77.491 (ijzeroxiden), *  Afkomstig uit biologische landbouw

Prijs & Product: een neobio Natural Cosmetics  Blush 01 Summer Bronze a 3,3 gram kost €5,99 en is verkrijgbaar bij Ekoplaza (ook online). 

Pro’s & Con’s

 • NATRUE gecerteficeerd
 • Vegan
 • Natuurlijke ingrediënten 
 • Erg mooie kleur
 • Mooie pigmentatie
 • Eenmaal op de wangen moet je de kleur wel opbouwen 
 • Blijft wel goed zitten
 • Best een goede prijs kwaliteit verhouding
 • Nette simpele verpakking
 • Leuk dat het merk zo min mogelijk verpakkingsmateriaal wil gebruiken om zo minder afval te creëeren 
 • Leuk dat het merk redelijk makkelijk te verkrijgen is in Nederland

Conclusie > Ik moest even wennen dat mijn Blush Brush niet zoveel product oppakt en ik daardoor een paar keer mijn Blush Brush in de neobio Natural Cosmetics Blush moest dippen om voldoende kleur op mijn wang te krijgen. Verder ben ik nergens tegen aangelopen wat me stoorde, de kleur is erg mooi en geeft me een beetje een zomer vibe, wat ook de reden was dat ik deze had gekocht, hihi. Ik ben ook wel benieuwd naar andere make-up producten van neobio, dus je zal vast meer reviews van diverse producten op mijn blog zien. Wat denk jij, zou jij deze Blush willen proberen en kende jij het merk al? Have a lovely day. Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.