Hello pretty! Ik had vorige week mijn pakketje met een paar bestelde beauty producten binnen gekregen die ik online op Beauty Bay had besteld. Een daarvan is de Palladio I’m Blushing! 2 in 1 Cheek and Lip Tint in de kleur Darling. Op het eerste gezicht leek mij dit een erg leuk, mooi en handig product. Daarom wou ik mijn bevindingen van mijn eerste 2 in 1 crème product graag in deze review met jou delen. Btw. I love it!

Ik heb eigenlijk nooit eerder zo’n 2 in 1 product als deze gehad, wel qua verpakking omdat lipcrayons ook vaak zo worden vormgegeven, maar geen blush en lipproduct samen. Daarom toen ik dit product op de site van Beauty Bay zag, het mij erg leuk leek om te proberen om te kijken of me deze formule voor beide delen van het gezicht aanspreekt (en ik misschien nog een kleur kan kopen). Het merk Palladio kende ik al wel, Boozyshop verkocht het een aardige tijd geleden en kocht graag producten van dit merk. Sinds Boozyshop Palladio niet meer in haar assortiment heeft vond ik het lastig om het ergens anders te krijgen, tot dat ik de website van Beauty Bay tegen kwam en dit product wel interessant vond. De Palladio I’m Blushing! 2 in 1 Cheek and Lip Tint • Darling is een crème blush in een prachtige my lips but better kleur, een kleur wat ik zelf echt heel erg mooi vind en draagbaar is voor iedere dag. Een crème blush is erg makkelijk met aanbrengen, de romige textuur is goed op te bouwen op zowel de lippen als de wangen.

Review • Palladio I'm Blushing! 2 In 1 Cheek And Lip Tint • Darling

De formule is verrijkt met Kamille wat zorgt voor verzachting en Aloe Vera wat zorgt voor hydratatie. De kleur Darling blijft bijna de gehele dag zitten op de wangen en ongeveer 5 uur op de lippen. De Palladio I’m Blushing! 2 in 1 Cheek and Lip Tint is naast de kleur Darling die ik uitgekozen heb ook in de volgende drie kleuren beschikbaar zoals: Precious: een iced roze tint met een subtiele glans, Dainty:  een lichte bessen kleur met een zilveren glans en als laatst Lovely: een perzik tint met champagne shimmer(eentje die hoog op mijn verlanglijstje staat voor de volgende bestelling).

Doordrenkt met heilzame plantenextracten, Florida geboren Palladio creëert verlichtende cosmetica die de huid tegen de tekenen van veroudering helpt te beschermen. Leuk, mooi en spannend, hun gedurfde kleuren en moeiteloos blendable formules bieden dagelijkse draagbaarheid. Ingrediënten zijn anti-oxidant rijke groene thee en kalmerende aloë vera, een combinatie van schoonheid met een verbetering van de kwaliteit van de huid.

Review • Palladio I'm Blushing! 2 In 1 Cheek And Lip Tint • Darling swatches

Review • Palladio I'm Blushing! 2 In 1 Cheek And Lip Tint • Darling Lips

Ingrediënten Palladio I’m Blushing! 2 in 1 Cheek and Lip Tint • Darling: Ethylhexyl palmitaat, Polyethyleen, Methylmethacrylaat Crosspolymer, Gehydrogeneerde polyisobuteen, Fenyltrimethicon, Nylon 12, Diisostearyl malaat, Ozokeriet, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Disteardimonium Hectorite, Caprylyl, Propyleencarbonaat, Zink PCA, Bumetrizole pentaerythrityl Tetra-di-t- butyl hydroxyhydrocinnamaat, ascorbylpalmitaat, Saffloer zaad olie, retinylpalmitaat, Vitamine E, Aloe Vera bladextract, Groene thee extract, Kamille extract, Ginkgo bladextract en Ginseng wortelextract. Kan +/- de volgende pigmenten bevatten: Mica, Titanium Dioxide, Silica, Red 6, Red 7 Lake, Geel 5 Lake, ijzeroxide (CI 77499), ijzeroxide (CI 77942), ijzeroxide (CI 77491), Carmine, Tin Oxide, Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic fluorflogopiet, Calcium aluminium Borosilicate en Tin Oxide.

Prijs & Product: Een stick Palladio I’m Blushing! 2 in 1 Cheek and Lip Tint in de kleur Darling a 6 gram product heeft de prijs van €7,80  en heb ik gekocht bij BeautyBay.com

Pro’s & Con’s

  • Verrijkt met natuurlijke extracten 
  • Mooi en makkelijk vormgegeven verpakking
  • Handige 2 in 1 product
  • Handig om mee te nemen, compact (ook gaat de dop er niet makkelijk van af)
  • Aangename formule
  • Geurloos
  • Erg mooie kleur, die prachtig is op de wangen en de lippen
  • Blijft op zowel de lippen als de wangen uitstekend zitten en veegt niet echt uit
  • Leuke prijs voor een 2 in 1 product met uitstekende pigmentatie 
  • Helaas wel alleen te bestellen op Beauty Bay 

Conclusie> Ik ben heel erg tevreden met en over dit product. De formule is fijn voor zowel de lippen als de wangen en blijft echt wel goed zitten, met een leuke prijs van €7,80 is een handige 2 in 1 product als deze zeer de moeite waard om te proberen. Ik heb zelfs al een andere kleur op het oog. Wat denk jij, lijkt jou het wat zo’n 2 in 1 product in stick vorm en romige formule? Liefs,

Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.