Hello Lovely! Vandaag het eerste Flow artikel van het jaar met de eerste Flow special van dit jaar whoop whoop! De eerste special van dit jaar is Flow Mindfulness & Creativiteit. Een creatief handboek met 19 opdrachten voor een creatief en mindful leven. 

De 19 opdrachten zijn gemaakt om je in 19 dagen eens een andere kijk te geven op mindfulness, waardoor je geest tot rust komt op een creatieve manier. Ik vind dit zelf een van leukste doe-boeken die Flow heeft uitgebracht wat mede komt doordat het een botanisch gevoel geeft. Maar ook door de slogan van deze special: A calm mind is a creative mind. Wat inderdaad waar is want als je creatief bezig bent met iets maakt niet uit wat, ben je geconcentreerd maar tegelijkertijd open in het uiten ervan en laat je je creativiteit de vrije loop. Je hebt alleen oog voor dat waar je mee bezig bent en de rest doet er niet toe. Precies wat mindfulness je duidelijk wil maken, ben meer in het nu, dan bezig met van alles en nog wat, wat in je hoofd rondspookt. Wat best lastig is als je aardig wat te regelen hebt, jezelf erg druk kan maken of dromerig bent. In deze Flow Mindfulness & Creativiteit Special kun je stap voor stap die onrust aanpakken om je eens te focussen op iets leuks in de vorm van creativiteit. Is mindfulness eigenlijk wel iets voor jou? In dit boek kom je daar zeker achter. 

Mindfulness heeft niks met zwevende monniken te maken. Het is eerder een anti-zweefmethode omdat je dichter bij jezelf komt

In deze Flow Mindfulness & Creativiteit Special leer je jezelf als ware kennen op een andere manier. Iets simpels doen voor jezelf lijkt vaak erg moeilijk, maar je zult er achter komen dat, dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Nu laat ik je een paar foto’s zien zodat je een idee krijgt hoe het boek er verder uitziet en wat dat 19 dagen plan een beetje inhoud. Oh en als je de kriebels krijgt bij het lezen van een “19 dagen plan”, het zijn gewoon leuke opdrachten en kun je doen wanneer jij wil en hoelang je natuurlijk wil, misschien wil je sommige “oefeningen” wel herhalen. De Flow Specials en Tijdschriften doen het erg goed als naslag werk. 

Flow Mindfulness & Creativiteit Special 1

Flow Mindfulness & Creativiteit Special 2

*Van de bovenstaande pagina vind je er 19 van in het boek, waarachter een opdracht verschuilt. 

Flow Mindfulness & Creativiteit Special 3

Flow Mindfulness & Creativiteit Special 4

Flow Mindfulness & Creativiteit Special 5

Flow heeft altijd de liefste paper goodies, kijk naar dit notitie boekje, echt te lief om er in te schrijven.

Flow Mindfulness & Creativiteit Special 6

Flow Mindfulness & Creativiteit Special 7

Flow Mindfulness & Creativiteit Special 8

Prijs & Product: De Flow Mindfulness & Creativiteit Special bevat exclusief de leuke papergoodies 163 bladzijdes en ik verkrijgbaar voor €13,95 bij Bruna, Ako en in de Flowshop

Ik ga dit weekend eens lekker beginnen in deze Flow special. Even lekker tot rust komen, wat ik wel even kan gebruiken omdat ik merk dat ik aardig wat gedachtes heb die rond dwarrelen in mijn hoofd die zo nu en dan best even mijn mood dwars kunnen zitten. Creatief bezig zijn vind ik altijd een plezier, dus ik ben benieuwd, ik wil niet zoveel verklappen want dit boek moet voor jou ook nog een verassing zijn maar ik weet zeker dat dit boek in het begin van het nieuwe jaar voor vele erg behulpzaam kan zijn. “Trust the timing of your life”. Ga jij de Flow Mindfulness & Creativiteit Special ook kopen? Liefs,

Kimberly

4

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.