Hello Lovely! Een tijdje geleden, ongeveer 1,5 maand, liep ik langs de verzorgingsproducten in de Albert Heijn, waar mijn oog viel op een aantal producten met witte verpakkingen die ik daar nooit eerder had gezien. Het is de nieuwe Daily Organic verzorgingslijn van Albert Heijn. Met ECOCERT gecertificeerde producten voor het gezicht en lichaam. Ook zijn de producten on-geparfumeerd waardoor ik een review over de Dai­ly Or­ga­nic 3-In-1 ge­zichts­rei­ni­gen­de doek­jes heb geschreven.

De Daily Organic lijn bestaat uit 12 producten waaronder een body crème, crèmespoeling, shampoo, handzeep, een flacon navul handzeep, dagcrème, nachtcrème, handcrème, douchegel, bodylotion, 3-in-1 gezichtsreinigende lotion en deze 3-in-1 gezichtsreinigende doekjes. De prijzen beginnen bij €2,19 voor de handcrème tot aan €4,99 voor de body crème en de handzeep na-vulling. Ik vind het erg leuk dat een aardig grote winkelketen zoals Albert Heijn een Biologische verzorgingslijn aan haar assortiment heeft toegevoegd. Iets wat het makkelijker en toegankelijker voor ons maakt om voor de biologische keuze van een zeepje, crème of shampoo te gaan. Ook als je nog een kleinigheidje mee wilt geven naast een reep Tony’s Chocolonely en een bosje bloemen of tijdschrift en de betreffende persoon niet tegen geparfumeerde producten kunt, ligt de alternatieve keuze gewoon in het schap bij Albert Heijn.

Zoals ik net vertelde is deze lijn on-geparfumeerd, wat natuurlijk super awesome is. Alleen vind ik het zelf in bodylotion’s of body crèmes een geurtje van etherische oliën wel erg fijn. Wat daarom de reden voor mij is geweest om voor de gezichtsreinigende doekjes te kiezen, omdat ik het niet erg vind dat dat niet geparfumeerd is. De Dai­ly Or­ga­nic 3-In-1 ge­zichts­rei­ni­gen­de doek­jes doen me een beetje denken aan die van Neutral, de (non)geur vind ik erg op elkaar lijken. De doekjes bevatten voldoende product om je gezicht op een milde manier te reinigen, ook waterproef oog make-up verwijderd dit doekje in een fluitje van een cent. Ik denk dat 3-in-1 hier betekend dat het make-up en vuil verwijderd, je huid hydrateerd en verzorgd, want je huid word absoluut niet droog en/of trekkerig na het gebruik van het doekje. Kortom een fijn basisproduct.  


Ingrediënten Dai­ly Or­ga­nic 3-In-1 ge­zichts­rei­ni­gen­de doek­jes: Water, Aloë Vera-blad sap*, Glycerine, Isopropyl Myristate, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Coco-Glucoside Citrate, Olijfolie, Polygrlyceryl-4-Caprate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate en Citric Acid. * Ingrediënten van biologische landbouw

Prijs & Product: Een pakje Dai­ly Or­ga­nic 3-In-1 ge­zichtsrei­ni­gen­de doek­jes van de Albert Heijn a 25 stuks kost €2,99. Na openen kun je ze drie maanden bewaren en zijn niet geschikt om in het toilet te deponeren.

Pro’s & Con’s

 • ECOCERT keurmerk
 • Asthma-Allergy keurmerk
 • Nordic Ecolabel keurmerk
 • Met biologische ingrediënten
 • 98,7% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong
 • 10,1% van de ingrediënten is van biologische oorsprong
 • 100% van de plantaardige ingrediënten zijn biologisch geteeld
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Hypo-allergeen
 • Niet geparfumeerd
 • Neutrale geur, ruikt eigenlijk naar de doekjes van Neutral
 • Doet wat een gezichtsreinigingsdoekje hoort te doen
 • Verwijderd waterproef make-up
 • Ook laat het de huid zacht en niet droog achter 

Conclusie > Heel erg tof dat je bij Albert Heijn keuze hebt in een biologische verzorgingslijn. Dat zijn kleine stapjes in de goede richting om het in de meeste bekende supermarkt toegankelijk te maken voor iedereen ongeachte leef en eet wijze/voorkeur. Ik vind de Dai­ly Or­ga­nic 3-In-1 ge­zichts­rei­ni­gen­de doek­jes een fijn basis product, wat eigenlijk niet in je tas mag ontbreken. Want ondanks dat ze voor je gezicht zijn bedoeld, kun je ze ook gebruiken voor andere dingen zoals bijvoorbeeld viezigheid van je schoenen verwijderen! Iets wat ik al jaren doe, sinds na die ene keer (Dirty Dutch toen ik net 18 was) mijn nieuwe sneakers na het uitgaan niet meer zo als nieuw er uitzagen en het enige wat ik in huis had en mild genoeg was (dacht ik) voor het suède en leer, make-up reinigingsdoekjes was. Waarna het gebruik van een paar doekjes ze er zo goed als nieuw uitzagen, sindsdien als iemands witte sneakers niet meer zo wit zijn zeg ik: gebruik make-up reinigingsdoekjes, that will do the job! Ook baby whipes werken trouwens!

Ik ben zelf persoonlijk niet zo heel erg benieuwd naar de andere producten uit de Daily Organic lijn, eigenlijk alleen maar om de reden dat ik wel houd van lekker ruikende producten op basis van natuurlijke oliën. Maar misschien zijn de producten wel erg geschikt voor jou en kun jij nu gewoon bij Albert Heijn Daily Organic stuff scoren voor best wel redelijke prijzen ze zijn ECOCERT gecertificeerd, hypo-allergeen en parfum en parabeen vrij. Daarom wou ik deze review over een product wat ik wel erg fijn vind graag met je delen, zodat je weet dat Albert Heijn een super verzorgingslijn in haar assortiment heeft. Have a lovely day! Liefs,

Kimberly 

3

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.