Hello SunSHINE! Highlighters mogen eigenlijk niet en kunnen eigenlijk niet ontbreken in je beauty stash. Menig beauty liefhebber hebben er meerdere (lees: heel veel) en kunnen bijna niet zonder om de look af te maken, een beetje op je neus, cupidoboog en je (hele gezicht) jukbeenderen en je bent good to go met deze neutrale Benecos Natural Highlighter.

Zoals ik net al zei, kun je er bijna niet omheen om je mooiste features te laten shinen met highlighter. Deze stardust highlighter is een goede basis voor een subtiele glans met zilveren en gouden shimmers met een nude-roze ondertoon.


Another one bites the (Star)dust. De Benecos Natural Highlighter is makkelijk aan te brengen met een waaierkwast, waar je altijd erg mooi en precies mee kunt werken. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je vingers gebruiken. Door een paar keer de kwast te dippen in de highlighter heb je genoeg product om je jukbeenderen te accentueren. Ik moet wel zeggen dat je deze handeling wel een paar keer moet herhalen. De pigmentatie is niet al te sterk! Daardoor wel goed op te bouwen en te mixen met een andere highlighter of een blush.

Ingrediënten Benecos Natural Highlighter: Talk, Mica, Kaolin, Caprylic/Capric Triglyceride, Macadamia Olie*, Castor Olie*, Magnesium Stearate, Glyceryl Caprylate, P-Anisic Acid*, Tocopherol*, Zonnebloem Olie* en kan de volgende pigmenten bevatten: Ci 77891, Ci 77499, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77007, Ci 75470 en Maltodextrin
* Biologisch

Prijs & Product: Een compact doosje Benecos Natural Highlighter a 9 gram, heeft de prijs van €4,99 en is te koop op ecco-verde.com! Na openen 24 maanden houdbaar. 

Pro’s & Con’s

  • Dierproefvrij
  • Natuurlijk
  • Met biologische imgrediënten
  • Mooi basic en compact doosje
  • Nette hoeveelheid 
  • Goede prijs/kwaliteits verhouding
  • Voor iedere huidtint bruikbaar
  • Goede basic en koele highlighter
  • – vervaagt redelijk snel, langzaam opbouwen!

Conclusie> Een koele compacte basic highlighter, die je kunt layeren over andere of alleen kunt gebruiken voor een zachte glow! Door de verschillende kleuren shimmers en de neutrale ondertoon is het passend voor iedere huidtint. Voor een leuk prijsje heb je een mooi basic en natuurlijk product! Ik ben fan! Have a lovely day! Liefs,

Kimberly


2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.