Hello Beauty, de afgelopen paar dagen is het aardig lekker weer geweest waardoor mijn haar wel iets extra’s kon gebruiken. Ik gebruikte daarom deze Urtekram Coconut Moisturizing Spray die mijn haar wat extra vitamientjes gaf en gezorgd heeft voor extra smoothness. Ik vind het een erg fijn product vandaar dat het tot mijn beauty favorieten behoort. Lees je mee?

Je kent het vast wel als je even een oppeper of verfrissing nodig hebt. Zeker met de warme temperaturen van de afgelopen week. Waar we een body en face mist hebben voor het gezicht en lichaam, kun je dit product eigenlijk wel een haar-mist noemen. Dat is wat dit product naar mijn mening eigenlijk is. Een heerlijke oppepper voor het haar! Het zorgt voor balans tussen droog en beschadigd haar met de vitamines uit aloë vera en de kokos nectar. Ook al staat er op de verpakking dat het voor “normaal” haar is(wat is normaal haar, eigenlijk? Bestaat dat wel?) is het ook zeker geschikt voor mijn semi-droge krullende haar. De Urtekram Coconut Moisturizing Spray zit in een handige spray flacon die je zo in je (strand)tas gooid om lekker mee te nemen voor als je, je haar even wilt opfrissen. De leave in conditioner geeft het haar een vitamine boost en maakt je haar natuurlijk zacht. Do I need to say more? 

Ingrediënten Urtekram Coconut Moisturizing Spray: Water, Aloe Vera blad extract*, Kokos Nectar extract*, glycerin*, glyceryl caprylate, parfum, Sinaasappelschil olie, Magnolia Officinalis,  distearoylethyl dimonium chlorid, cetearyl alcohol, polyglyceryl­4 caprate en limonene.
* Biologisch

Prijs & Product: Een flacon a 250 mililiter Urtekram Coconut Moisturizing Spray heeft de prijs van €6,99 en heb ik gekocht op Ecco-Verde.nl. De supermarkt keten EkoPlaza verkoopt ook dit merk, alleen heeft de EkoPlaza in Enschede niet het totale assortiment.

Pro’s & Con’s

  • Natuurlijk
  • Vegetarisch
  • Dierproefvrij
  • Hydraterende en voedende werking
  • Een heerlijke mist voor het haar
  • Zomer/vakantie must-have!
  • Te gebruiken op droog en handdoekdroog haar!
  • Voor ieder haartype
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Conclusie> Super spulletje en zeker niet alleen voor ‘normaal’ haar wat op de site van Ecco-Verde word vermeld. Ik vind de Urtekram Coconut Moisturizing Spray geschikt voor ieder haarsoort. Zoals ik bij de Pro’s en Con’s heb vermeld, is dit een zomer/vakantie must-have omdat dit eigenlijk een mist is voor het haar. Voor de prijs kun je hem niet laten liggen toch? Zeker het proberen waard. Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

3

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.