Hello Sunshine! De afgelopen dagen zien we de zomerzon weer stralen, wat voor mij een zonnige outfit betekend. Lekker een vrolijk jurkje met een paar veter laarzen zoals deze van Mint&Berry er onder, die ik vorige week met een geweldige korting gekocht heb! Én ze zitten echt heerlijk! kijk je mee? 

Mint&Berry is een vrij nieuw label die in 2010 is opgericht in Berlijn. Mint&Berry kenmerkt zich door haar moderne blend met vrouwelijke vormen in de romantische style van de jaren 60 en 70. Iedere collectie zit vol met zwierige maxi jurken met super lieve printjes, effen jurkjes met kant en gebreide vestjes. Sinds 2012 is Mint&Berry exclusief verkrijgbaar bij Zalando. In 2013 voegen ze een accessoire lijn toe aan hun label en in 2015 ook schoenen. Kijk op Mint&Berry site voor een lookbook.

En dit is mijn eerste paar. Ik was opzoek naar een leuk laarsje met veters om mijn outfit af te maken, waar ik volgende week ook een outfit post voor heb op mijn blog en dit zijn ze geworden.  Je krijgt de veter laarzen in een super lieve zacht roze schoenendoos geleverd zoals je op de onderstaande afbeelding kunt zien. De doos is helemaal intact (thanks to Zalando) alleen zit er aan de rechter kant een veeg van smeer of iets dergelijks van het magazijn op de doos. Maar een schoenendoos zoals deze bewaar ik met veeg en al, maar al te graag. Yassss.

Geshopt • Mint&Berry Korte Bruine Suède Veter Laarzen doos

Zoals je hier onder kunt zien is de laars van erg mooi veloursleer gemaakt. Ook is de binnenzool en de voering van leder! De laars zit heerlijk en heeft een ronde neus, echt super comfy. Mijn semi platvoeten zitten er in als gegoten. Om de laars te sluiten trek je hem met de veters aan tot je de gewenste stevigheid hebt en de laars netjes aangesloten zitten. De laars heeft een blokhak (my favorite) van 8 cm en een schachthoogte van 12 cm. Ik heb maat 40 en ze zitten perfect. 

Geshopt • Mint&Berry Korte Bruine Suède Veter Laarzen 1
Prijs & Product • Mint&Berry korte veter laarzen in de kleur hazel kosten €79,95 per paar en zijn ook in het zwart verkrijgbaar. Ik heb ze echter in de sale met een korting van meer dan 60% gekocht voor €23,95 (echt een super deal) op Zalando.nl. Inmiddels hebben ze de prijs verhoogt naar €31,95, wat alsnog een goede deal is. Vind je ze ook leuk? Bestel ze dan hier

Pro’s & Con’s

  • De buitenlaag, binnenzool en voering zijn van 100% veloursleder 
  • Goede prijs kwaliteit verhouding (al helemaal met deze korting natuurlijk)
  • Comfortabele blokhak van 8 cm
  • Met brede en platvoeten zitten deze laarzen als gegoten!
  • Leuke en mooie veter sluiting

Geshopt • Mint&Berry Korte Bruine Suède Veter Laarzen 2
Conclusie • Deze veter laarzen van Mint&Berry zitten echt super en lopen erg lekker. Je staat er mooi recht in, de blokhak van 8 cm is de perfecte hak voor mij en mijn lichaamsbouw. Je zult me nooit op pumps zien met een naaldhak. Ook is deze laars erg goed te combineren en kan je het zowel onder een jurkje dragen als met een mooie jeans. Leuk voor een festival of een late lunch. Dit zijn mijn new favorites en voor deze prijs? Een all time favorite! Wat vind jij? Have a lovely day! Liefs,

Kimberly


1

You May Also Like

One comment

Reply

Wauw!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.