Hello! Als het aan mij ligt hoort bij een nieuw paar schoenen, een nieuwe tas. Zelf had ik nog geen bruine tas en zeker geen leuke crossbody als deze Burkely Melani mini bag. Gemaakt van erg mooi stevig maar soepel runderleder en niet al onbelangrijk er past aardig wat in! Ben je ook opzoek naar een leuke lederen crossbody bag? Lees dan gauw verder.

Ik hou van kleine tassen, omdat ze erg ligt zijn in het gebruik en je daardoor er bijna geen omkijken naar hebt als je haar crossbody draagt. Wat ik super handig vind tijdens winkelen en uitgaan. Al draag ik ook graag een clutch, heeft een crossbody tas mijn voorkeur. Deze crossbody tas heeft een afneembare schouderband en polsband, zo is het mogelijk om de tas op twee verschillende manieren te dragen.

Geshopt • Bruine Burkely Melani Mini Bag 1

Zoals ik al eerder vertelde had ik nog geen bruine tas, want ik had ook nog geen bruine schoenen. Nu het nieuwe seizoen in aantocht is en in alle winkels al de herfst collectie te shoppen is. Heb je misschien vast wel gezien dat kleuren als cognac, khaki, roestrood, grijs, mosterdgeel en taupe de toon leggen in de collecties. Zelf vind ik bruin erg mooi staan bij khaki en grijs. Vandaar dat ik dit tasje heb uitgekozen die ik met diverse outfits kan combineren! Deze Burkely Melani Mini Bag heeft  als je de rits opent drie vakken, waarvan twee hoofd vakken met in het midden een klein vakje voor bijvoorbeeld je telefoon. Zoals je hier onder op de afbeeldingen kunt bekijken, heeft de Burkely Melani Mini Bag een vakje met een rits wat afgezet is met rood leer (iets wat ze voor mij best ook bruin hadden mogen doen, maar ik zie de Amarena details, in meer tassen van het merk). In het andere gedeelte van het tasje zie je ook een rood leder vakje wat ook geschikt is voor je telefoon of bijvoorbeeld je sleutels. 

Geshopt • Bruine Burkely Melani Mini Bag 2

Geshopt • Bruine Burkely Melani Mini Bag 3

Op de foto hier onder zie je dat de Burkely Melani Mini Bag in het midden aan beide kanten van het vakje voor je telefoon, vier vakjes voor je pasjes bevat. Eigenlijk kun je dan het vakje in het midden misschien beter gebruiken om wat geld in te bewaren, als je telefoon wat ik eerder zei! Als je dan je belangrijkste  pasjes mee neemt heb je een tas en een portemonnee in een.

Geshopt • Bruine Burkely Melani Mini Bag 4

Prijs & Product: De Burkely Melani Mini Bag in de kleur Light Tan heeft een adviesprijs van €49,95. Al heb ik hem gekocht bij Bol.com via een andere verkoper voor €39,00. Ook verkrijgbaar in de kleur Pebble (grijs) en Zwart.

Conclusie > Deze tas voldoet aan al mijn verwachtingen. Met haar extra gebruikersmogelijkheden kun je deze crossbody op diverse manieren combineren. Naast de mooie kleur bruin is het leer van goede kwaliteit en voelt het stevig maar soepel aan. Zeker de prijs dat hij heeft waard, leer word door gebruik altijd mooier en karakteristieker! Met een super levering van Bagz.nl die er ook een mooie dustbag bij heeft gedaan, samen met nog een presentje en een handgeschreven briefje was het uitpakken van deze tas een cadeau. Super bedankt Bagz.nl. Al met al happy met deze tas en woensdag bij het eerste gebruik er van zal ik er veel plezier van hebben. Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

 

3

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.