Hello Pretty! Ik ben echt een lipstick lover en verzamel er graag een hoop! Sinds ik vorig jaar mijn make-up stash heb opgeruimd en eigenlijk alles heb weggedaan, behalve twee make-up palletjes en drie oogschaduw potloden. Ben ik nu langzamerhand alles een beetje aan het aanvullen met nieuwe make-up waar natuurlijke ingrediënten centraal staan! Nu heb ik voor het eerst drie 100% natuurlijke en biologische lipsticks geprobeerd. De Lavera Beautiful Lips Colour Intense Lipstick in bessen kleuren en ik ben erg, eigenlijk heel erg tevreden!

Deze Lavera Beautiful Lips Colour Intense Lipstick, is de eerste natuurlijke lipstick die ik ooit geprobeerd heb. Ook heb ik nooit eerder een product van het merk gebruikt. Het merk: Lavera Naturkosmetik is van Duitse oorsprong en bevat het Natrue certificaat, wat wil zeggen dat het voldoet aan de strenge eisen om het eindproduct 100% natuurlijk te certificeren. Ik ben zeer lovend over dit product! Het is een erg romige lipstick die in een keer dekt, minimaal afgeeft en je lippen voed. Het enige waar ik mijn vraagtekens bij heb is bij de naamkeuze van de lipsticks die ik uitgekozen heb! De Lavera Beautiful Lips Colour Intense Lipstick-lijn bestaat namelijk uit 15 verschillende kleuren waarvan er vier mat zijn en ik daarvan er drie heb uitgekozen. Altans dat dacht ik! Misschien heb ik het verkeerd begrepen omdat ik bij het lezen van de namen: Matt’n Plum, Matt’n Red en Matt’n Peach dacht dat ze een matte finish zouden hebben, toch? Ik heb deze drie kleuren gekozen omdat zoals ik eerder al vertelde mijn collectie aan het aanvullen ben (en ik al mijn favoriete kleuren weer moet hebben) en ik om eerlijk te zijn, nooit eerder een matte finish heb geprobeerd! I know, I’m very late to the party! Ik hou namelijk erg van lipsticks met een natuurlijke glans, een satin finish, en vind mat eerlijk gezegd niet heel erg mooi. Het maakt vooral in nude tinten je uitstraling een beetje kill vind ik, sorrynotsorry! Waar ik een uitzondering voor zou maken zijn de Too Faced, Melted Matte Liquified Long Wear Matte Lipsticks (een hele mond vol) in de kleur Drop Dead Red en Evil Twin, die kleuren kan ik wel waarderen in een matte finish en is dan door de intense kleur erg chiq, naar mijn mening. Deze drie semi donkere kleuren hebben alleen dus niet echt een matte finish, maar dat vind ik niet heel erg! Ik heb nu wel drie mooie lipsticks erbij!

Lavera Beautiful Lips Colour Intense Lipstick

Van links naar rechts: Lavera Beautiful Lips Colour Intense Lipstick, Matt’n Plum, Matt’n Red en Matt’n Peach. De kleuren hebben een mooie intensiteit en zijn semi ondoorzichtig. Deze lipsticks voldoen echt aan alles wat ik verwacht dat een lipstick zou moeten kunnen, oké we kunnen niet verwachten van een 100% natuurlijke lipstick dat hij 12 uur blijft zitten, maar dat doet volgens mij bijna geen één lipstick, toch? Maar hij is wel lekker romig en heeft uitstekende pigmentatie zoals je hier boven kunt zien. Je lippen zijn in een keer bedekt, gevoed en drogen door de vele oliën die de lipstick rijk is, je lippen niet uit. I’m happy, ze doen me denken aan de Bourjois Rouge Edition 12 hour lipsticks, die waren ook lekker romig met een natuurlijke glans en vond ik persoonlijk erg fijn! Ze gaven alleen wel veel meer af dan dat deze doen en dat is een plus!

Ingrediënten Lavera Beautiful Lips Colour Intense Lipstick: Matt’n Plum 28 > Castor olie*, Carnaubawas *, Frambozen was, Candelilla Was, Jojoba Olie*, Sierpeper extract, Sheabutter*, Kokosolie *, Cacaoboter*, Amandel olie *, Olijfolie *, Arganolie *, Dipotassium Glycyrrhizate, Duindoorn extract*, Groot Kaasjeskruid bloem extract *, Winterlinde extract *, Roos extract *, Ascorbyl Palmitate, Alcohol *, Flavor (Aroma), Limonene * *, [+/-Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Carmine (CI 75470), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Ultramarines (CI 77007), Silica] Matt’n Red 27 > Castor olie*, Carnaubawas *, Frambozen was, Candelilla Was, Jojoba Olie*, Sierpeper extract, Sheabutter*, Kokosolie *, Cacaoboter*, Amandel olie *, Olijfolie *, Arganolie *, Dipotassium Glycyrrhizate, Duindoorn extract*, Groot Kaasjeskruid bloem extract  *, Winterlinde extract *, Roos extract *, Hydrogenated Lecithin, Tocophero, Ascorbyl Palmitate, Alcohol *, Flavor (Aroma), Limonene * *, [+/-Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Carmine (CI 75470), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxide (CI 77491), Silica] Matt’n Peach 26> Castor olie*, Carnaubawas *, Frambozen was, Candelilla Was, Jojoba Olie*, Sierpeper extract, Sheabutter*, Kokosolie *, Cacaoboter*, Amandel olie *, Olijfolie *, Arganolie *, Dipotassium Glycyrrhizate, Duindoorn extract*, Groot Kaasjeskruid bloem extract *, Winterlinde extract *, Roos extract *, Tocopherol, Zonnebloemolie, Ascorbic Palmitate, Alcohol *, Aroma, Limonene * *, [+/-Mica (CI 77019), Titanium Dioxide CI 77891, Carmine (CI 75470)]

*Ingrediënten van gecertificeerde biologische landbouw

**Natuurlijke essentiële oliën 

Prijs & Product: Lavera Beautiful Lips Colour Intense Lipstick a 4,5 gram per lipstick, heeft een prijs van €8,99 en is te koop bij ecco-verde. Wat ik erg leuk vind en ik denk jij ook, is dat als je er twee besteld je ze krijgt voor €8,09 per stuk en als je er drie wilt bestellen je ze krijgt voor €7,19, erg aantrekkelijk en de reden dat ik er drie tegelijk koop, hihi!

Pro’s & Con’s

  • Voedend en hydraterend
  • Intense kleuren, uitstekende pigmentatie
  • Biologische ingrediënten
  • Rijk aan essentiële oliën
  • Ruikt ergens een beetje naar Kurkuma vind ik en smaakt daar dan ook een beetje naar, maar niet smerig of onaangenaam! Het is niet overheersend en vervliegt voordat je er erg in hebt.
  • Het heeft een mooie prijs
  • Na 4 uur dragen (met eten en drinken) pas een beetje bijwerken!
  • Ze geven niet heel erg af, ik denk net onder het gemiddelde van een normale lipstick
  • De namen geven aan dat ze mat zijn, maar dat zijn ze niet, wat ik persoonlijk niet eens zo erg vind eigenlijk, maar voor degene die echt graag mat wil, zijn ze dat dus niet. 

*Als je nadat je de lipstick aangebracht heb de tissue truc toevoegt, zijn ze wel redelijk mat! 

Conclusie > Je zal het vast wel begrijpen dat ik helemaal in Love ben om deze lipsticks aan mijn make-up collectie toe te voegen! Ze zijn 100% natuurlijk, heerlijk voedend en hydraterend en hebben de perfecte pigmentatie. Het is alleen niet mat te noemen maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg, ook al weet ik dat mat helemaal hot is. I love them! De volgende bestelling worden zeker een paar nude tinten! Die je dan ook zeer binnenkort op mijn blog kunt verwachten, hihi! Welke kleur van deze drie vind jij het mooiste? Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.