Hello Beautiful! Als ik in een drogisterij ben kijk ik altijd even bij de mini’s of er wat leuks en bruikbaars tussen zit! Waar ik de afgelopen keer deze Treets Traditions Mini’s tussen zag staan. Waar ik blij verrast over ben, ik vind het namelijk erg leuk dat er ook natuurlijke mini varianten beschikbaar zijn. Zoals deze Treets Tradition mini’s, nieuw bij Etos!

Ik heb al eerder een review geschreven over Treets Traditions waar ik erg over de Nourishing Spirits-lijn te spreken was. Waar ik de miracle olie en de body butter had gekozen en had uitgeprobeerd. Lees die review hier. Je kan daarom wel begrijpen dat toen ik een mini variant van de miracle olie zag staan ik super enthousiast werd omdat het zo’n veelzijdige olie is. Waardoor het door het reisformaat vervangbaar kan zijn voor bijvoorbeeld een handcrème en gezichtsolie voor bijvoorbeeld s’avonds! Als je echt op vakantie gaat is een fullsize natuurlijk veel handiger, maar ook dan geldt dat het verschillende andere producten kan vervangen waardoor je minder producten hoeft mee te nemen op reis.

Treets Traditions Nourishing Spirits Miracle Oil, is een voedende wonderolie voor gezicht, lichaam, haar, handen en nagels met 6 waardevolle natuurlijke oliën, waaronder baobab, marula en vitamine E.

Ik vind de geur van de olie, die Treets Traditons omschrijft als sweet melon echt heerlijk omdat het wel zoet ruikt, maar toch ook nog iets zachts en kruidig’s heeft! Ik hou namelijk niet zo heel erg van zoete geuren! Vandaar dat de Nourishing Spirit lijn het beste aansluit bij mij. Van een andere lijn, Relaxing Chakra’s genoemd was er een mini shower cream. Die ik heb gekozen boven de haar en bodywash van de Revitalising Ceremonies lijn. Omdat ik toch wel graag mijn haren was met mijn ultimate favorite: Dr. Organic olijven shampoo waar ik een beetje baking soda aan toevoeg. De geur (Powdery Rose) van de shower cream is zoet, maar een beetje poederig. Doordat de gel in een romige crème veranderd kan ik het product ook gebruiken als scheercrème mocht dat nodig zijn! Yess weer een twee in een product, daar hou ik van, hihi! 

Treets Traditions Relaxing Chakra’s Shower Cream, is een zeepvrije douchecrème die de huid zacht reinigt zonder haar uit te drogen. Traditionele kokosnoot olie uit Azië is de alles-in-een oplossing voor alle huidproblemen.

Ingrediënten Treets Traditions mini Relaxing Chakra’s shower cream: Water, Sodium Coco-Sulfate,  Coco-Glucoside, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Parfum, Glycol Distearate, Glyceryl Oleate, Laureth-4, Cocamidopropyl Betaine, Kokosolie, Plumeria Alba bloem extract, Plumeria Rubra bloem extract, Sodium Chloride, Tocopherol, gehydrogeneerde Palm Glycerides, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl  Methylpropional, Citronellol en Alpha-Isomethyl Ionone. Treets Traditions mini Nourishing Spirits miracle oil: Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Amandel olie, Propylene Glycol Dibenzoate, parfum, Baobab olie, Marula olie, Kukui Seed Oil, Argan olie, Jojoba, Tocopheryl Acetate, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Ethyl Oleate, Benzyl Salicylate, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Linalool en Hexyl Cinnamaldehyde.

Prijs & Product: Een mini tube Treets Traditions Relaxing Chakra’s shower cream a 50 ml kost €1,59 en een mini flacon Treets Traditions Nourishing Spirits miracle oil a 30 ml kost €1,69 en zijn beide te koop bij de Etos! Na openen 12 maanden houdbaar. Ook heeft Treets Traditions een erg mooi verzorgde site waar je nog veel meer producten en cadeau-sets tegen komt, die niet in de winkel verkrijgbaar zijn!

Pro’s & Con’s

  • Heerlijke geuren
  • Voedende ingrediënten
  • 0% SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën.
  • Milde verzorging – shower cream is zeepvrij
  • Handige reisverpakking
  • De olie trekt snel in en is geschikt voor verschillende lichaamsonderdelen, erg handig!
  • De shower cream ruikt echt heel erg lekker en word een romige massa als je er mee je huid in masseert, pure verwennerij!

Conclusie> Ik vind het echt super leuk dat Treets Traditions nu ook mini’s heeft die te koop zijn bij de Etos! Zo kun je je favoriete Treets Traditions douchecrème en olie mee nemen op reis zonder dat je zelf flesjes koopt en vult met je favoriete product, wat natuurlijk ook kan! Ik vind het leuk om te zien dat er wat meer natuurlijke producten aan het schap met mini’s/reisverpakkingen toegevoegd word. Voor weekendjes weg moeten deze twee mini’s mee in je toilettas! Het zou wel erg leuk zijn als ze ook een mini bodybutter maken, dan ben je bijna compleet! Welke mini’s koop jij als je op reis gaat? Of koop je liever flesjes waar je je eigen favoriete producten in doet om mee te nemen? Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

3

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.